Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5705661 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

an itibari ile;
suan tam bu sekildeyim ama halat oldugunu dusunmuyorum daha cok kabloya benziyorlar halatlarda kabloya benziyor o cekim acisindan karar veremedim kedi gibi meraktan olurum simdi aciklama lazim @keremfrat1 sunu gidip bi sorbe hadi be haci be :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı MERTG

Sac rulosuna benziyor(siyah,galvanizli veya alüminyum). Kablolar genelde bobine sarılı ve ahşap kasaların içinde oluyor diye biliyorum. Ama sac rulosunu şantiyede ne yapacaklarki?! Normalde bazı şantiyelerde hava kanalları şantiyede üretilir ama bizde dışarıdan sevkiyat ile geldiğini biliyoruz. :alala:
Bir gün değil her gün Beşiktaş!

Çevrimdışı ahmetx

onlar halat değil çünkü halat makaraları çok büyük oluyor .

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi Necmi

suan tam bu sekildeyim ama halat oldugunu dusunmuyorum daha cok kabloya benziyorlar halatlarda kabloya benziyor o cekim acisindan karar veremedim kedi gibi meraktan olurum simdi aciklama lazim @keremfrat1 sunu gidip bi sorbe hadi be haci be :icool:
ben boşa konuşuyorum herhalde :alala: @Efe
artık ciddiye alınmıyoruz

Çevrimiçi Kartal Ç

resimlerde görünce aklıma geldi. umarım engelli tuvaletlerindeki kabin kapılarının dışarı doğru açılması gerektiğini unutmazlar. çünkü pek çok alışveriş merkezinde buna dikkat etmiyorlar.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

İhtiyarladın sen.  :evillol:

Çevrimdışı Efe

sonradan gordum abi yazini :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi kahyaoglueren

Çatı planına göre nisan sonunda nerde olmamız gerekiyor @Efe

Çevrimdışı Efe

Çatı planına göre nisan sonunda nerde olmamız gerekiyor @Efe
kolonlar ve kirislerin bitme asamasina gelmesi gerekiyor mayis ortasina kadarda bitimesi gerekiyor tabi iskele kurulumu yapiyorlar normalde bu is kolon ve kirisden sonra yapilacak bu isti onceden yaptilar
[ Son Düzenleme: 15 Nisan 2015, 17:27:08 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

kolonlar ve kirislerin bitme asamasina gelmesi gerekiyor mayis ortasina kadarda bitimesi gerekiyor tabi iskele kurulumu yapiyorlar normalde bu is kolon ve kirisden sonra yapilacak bu isti onceden yaptilar

Peki bitermi dersin mayın ortasına kadar? Çatı kolonları, kirişler ve Tribüne konulan iskeleler?

Çevrimdışı keremfrat1

Bende meraktan oluyorum :) @Efe abi stada yokum bugun malesef  :bawling:

Çevrimiçi Necmi

Peki bitermi dersin mayın ortasına kadar? Çatı kolonları, kirişler ve Tribüne konulan iskeleler?
mayıs sonuna kadar kirişler kolonlar biter ama iskeleler konusunda bilemiyeceğim o iş halat serilmesine dahil bir iş halat serilmeside bitmez halat işi haziran ortalarını görecektir @Epkem mayıs ortasına bitmez o kesin ama kirişlerde çokta bir şey kalmaz

Çevrimiçi Necmi

bitme aşamasımı bir yanlışın olmasın kirişler ne zaman başlıyorki bitme aşamasına gelsin mayısın son çeyreği diyelim biz ona

Çevrimiçi kahyaoglueren

Çatı için hızlanma söz konusu mu yoksa bu tempoyla devam mı? @Necmi abi

Çevrimiçi Necmi

Çatı için hızlanma söz konusu mu yoksa bu tempoyla devam mı? @Necmi abi
hiç bilgim yok ama bana göre çok yavaş ilerliyor aslında ellerinde hızlanma imkanı var malzeme gelse çabucak takılıyor. iki kiriş geliyor takıyorlar bir iki saatte ondan sonra bir hafta iş yok kolonlar var dikilecek gelmiş yerde yatıyor ama takılmıyor bence çok yavaş ilerliyor para problemi değildir işin yarısını peşin olarak almışlar kaplamalar gelmeden para yüzü göremezler zaten fazla bile almışlar. @kahyaoglueren

Çevrimdışı asyakartalı

prekastçılar an itibari ile  2 vinçle birden çalışıyorlar. :busted_cop:

Çevrimdışı Efe

Eski acikta beton var prekastcilarda ise devam ediyorlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

bitme aşamasımı bir yanlışın olmasın kirişler ne zaman başlıyorki bitme aşamasına gelsin mayısın son çeyreği diyelim biz ona
kirisler mayis ortasina gelmeden bitmesi gerekiyor abi is planina gore
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

valla suan iskelelere yogunlastilar mayis basi bitemeyecek gibi 15 ine biter belki normal seyide bu zaten
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

kirisler mayis ortasina gelmeden bitmesi gerekiyor abi is planina gore
hadi leynn 3. çeyrekte senin sildiğin süreçte on tane çatı kirişi takarlar @Efe

Çevrimdışı riza calli

Bu prekastlar icat olmadan once statları nasil yapiyolardi acaba

Çevrimdışı TØLGA

Bu prekastlar icat olmadan once statları nasil yapiyolardi acaba
konya'da prekast kullanılmadı basamaklarıda beton dökerek yaptılar
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

bursa'nın koltuklara baktımda oldukça düzgün olmuş bu sefer beğendim  :claps:
demekki sıkıntı adamlarda değil verilen proje'de ne veriyorsan onu yapıyorlar :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı aşığımsana

Paletli önünü temizliyor yarın büyük gün inşallah iyi bir çalışma olur.
Ömrümsün Beşiktaş!