Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5705057 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı rubi_tobin

Ben söylüyorum bunlar, şey bunlar, şey işte varya yok yok bende bilmiyorum.  :evillol:
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı harunmustak

kertenkele arenadaki halatlar böyle gelmiş heralde @SDemirsoy @Efe @Necmi
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı SDemirsoy

olum sallama sonra halat geldi diye ortaligi ayaga kaldirirlar  :D
abi ben çektim fotoyu çatıcılar indiriyordu diyorum başka ne olarbilir ki :D @Efe

Çevrimdışı serti67

olum sallama sonra halat geldi diye ortaligi ayaga kaldirirlar  :D
resmde paketın uzerındekı yazı okunsa cozerdık nedır dıee
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Efe

kertenkele arenadaki halatlar böyle gelmiş heralde @SDemirsoy @Efe @Necmi
hımm bak bunlara benziyorlar iste ama teyit eymeden net bisey soylemek mumkun degil  @bjk_mabet
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serhat Akkaya

abi ben çektim fotoyu çatıcılar indiriyordu diyorum başka ne olarbilir ki :D @Efe
Samet orjinal fotoya bi zoom yapsana :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı harunmustak

samet dış naylonlarında kırmızılı bir yazı var ne yazıyor okunuyor mu? @SDemirsoy
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı AhmetY

150 liralık oğlumla kendime alışveriş yaptım.
ama bizim üç kuruş harcamamızla beşiktaş kurtulamayacak.
o yüzden milyarderler lazım bize yazdıydık.
yine konu dışı oldu ama içim yanıyor.
niye mi
oğlum kreşte 3 buçuk yaşında re re re ra ra ra gasaray gasaray beşiktaş diye şarkı söyledi dün içim cız etti.
arkadaşları ve hocaları hep gs li ve baskı yapıyorlar.
ben de evde baskı yapıyorum çocuk tezahüratları birbirine karıştırıyor :D

Benim ilkokula başladığım sene gs uefa kupasını almıştı ve bütün çocuklar galatasaraylı olmuştu. Bigün mahallede mahallenin benden büyük abileri takım sorgulaması yaptılar ve 15 çocuk varsak sadece ben Beşiktaşlıyım dedim ne fenerli vardı ne de gsli. O gün çok baskı yaptılar o kadar ki sonunda tamam galatasaraylıyım dedim ve kahraman ilan edildim. Sonra eve gittim ve çok fazla ağladım annem ağzımdan laf almak için çok uğraştı ama fazlasıyla utanmıştım "ben galatasaraylıyım" dedim demeye. Söyleyemedim, en sonunda beni Beşiktaşlı yapan adam geldi ve onu görünce tekrardan ne kadar büyük bi mirasa sahip olduğumu ve öyle diyerek asla gsli olmadığımı hala Beşiktaşlı olduğumu hissettim. Beni ağlatan bu olayın yaşandığında sadece 7 yaşındaydım ve bu takım meselesinin insanların kişisel benliklerine işleyebildiğini düşünüyorum umarım senin ufaklığın söylediği marşlar etrafa renk saçmaz :)

Çevrimdışı SDemirsoy

resmde paketın uzerındekı yazı okunsa cozerdık nedır dıee
abi I VcSA yazıyordu galiba internetten baktım ama bulamadım bir şey

Çevrimdışı Eyüp Emir

Çevrimdışı SDemirsoy

@Serhat Akkaya abi zoomladım ama net değil canlı olarak okuduğumda I vcSA yazıyordu öyle görebildim

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Membran :naughty:
 :kop: :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Nisan 2015, 14:50:39
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Benim ilkokula başladığım sene gs uefa kupasını almıştı ve bütün çocuklar galatasaraylı olmuştu. Bigün mahallede mahallenin benden büyük abileri takım sorgulaması yaptılar ve 15 çocuk varsak sadece ben Beşiktaşlıyım dedim ne fenerli vardı ne de gsli. O gün çok baskı yaptılar o kadar ki sonunda tamam galatasaraylıyım dedim ve kahraman ilan edildim. Sonra eve gittim ve çok fazla ağladım annem ağzımdan laf almak için çok uğraştı ama fazlasıyla utanmıştım "ben galatasaraylıyım" dedim demeye. Söyleyemedim, en sonunda beni Beşiktaşlı yapan adam geldi ve onu görünce tekrardan ne kadar büyük bi mirasa sahip olduğumu ve öyle diyerek asla gsli olmadığımı hala Beşiktaşlı olduğumu hissettim. Beni ağlatan bu olayın yaşandığında sadece 7 yaşındaydım ve bu takım meselesinin insanların kişisel benliklerine işleyebildiğini düşünüyorum umarım senin ufaklığın söylediği marşlar etrafa renk saçmaz :)
inşaallah.
bu arada tv de siyahi gördü mü aa baba bakk dembaba diyor :D
senin resmini görse sana da dembaba der :evillol:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı ErsinA.

Ne çim mi geldi?  Çimler rulo halinde hazır geldi demekki  :evillol:

Çevrimdışı samet67

BEŞİKTAŞLI olunmaz BEŞİKTAŞLI doğulur diyorum  :D
https://www.facebook.com/riza.er.9/videos/vb.100000095141647/976366502376512/?type=2

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Nisan 2015, 15:09:35
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
BEŞİKTAŞLI olunmaz BEŞİKTAŞLI doğulur diyorum  :D
https://www.facebook.com/riza.er.9/videos/vb.100000095141647/976366502376512/?type=2
annem babam gsliydi ben de aklım erene kadar gsliydim.
gerçekleri gördüm ve beşiktaşlı oldum çok dönek dediler ben de çokta tınn dedim.
yani önemli olan beşiktaşlı doğmamışları beşiktaşlı yapmak.
bunun içinde vizyon lazım...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı ErsinA.

inşaallah.
bu arada tv de siyahi gördü mü aa baba bakk dembaba diyor :D
senin resmini görse sana da dembaba der :evillol:

benim kızda TV de hangi maçı görse "Baba Beşiktaş'ın maçı var" diyo  :)

Çevrimdışı mert_

Çevrimiçi Necmi

Vodafone Arena 15 Nisan 2015 (13:00) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @SDemirsoy   'a teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı fore_kazık

nneeee halatmı geldi?  :halay:

ama daha takılmamış halatlar  :akuma: :s20: :s20:

çok yavaş ilerliyor stad... hiçbirşey planlı değil. 1 saat önce indirildi halatlar ama hala takılıp çatı gerdirilmedi  :s20: :s20: :s20: :bawling: :bawling:

yönetim istifaaaaaaaaa  :iscrewy: :alala: :steamed: :deal: :bansign:

Çevrimdışı tayfun

sen ben yok BEŞİKTAŞ var.