Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5707428 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi, artık geç kalındığı kesin. Çünkü sezon açılışına yetişmiyor. Tartışılan şu, ne kadar gecikecek. ANÇ ye kalsa, ligin ikinci devresi öngörülüyormuş, ama yetiştirmeye çalışıyorlarmış 29 ekime. Bunun da Türkçesi, stad %90 ikinci yarıya yetiştirilecek.

Senin dediğinden de anladığım şu, ağustos dışında her vakit, geç kalınmışlıktır. Yanlış mıyım?
evet ağustos sonuna kadar bitmesi için süre var sonrası bana göre geç kalınmıştır bir konuda anlaşalım stadın bitmesi diyorum ağustosda stad biter ama maç eylül sonunda oynanır ona bir şey diyemem çimin bekleme süresinin bize ne kaybettireceğini kestiremiyorum normalde iki ayda kök salar diyorlar ama ben riske atılması taraftarı değilim sezon başında stad bitmiş olsun varsın çimin güçlenmesini bekleyelim her halde en güzel bekleme olur bu @Armağan Bozkurt  ama işin öbür boyutuna bakınca bu stad iki yılda bitecekse bu mükemmel iş oluyor gerçekten o hafriyatı fore kazıkları düşününce zaten tüketilen zamanın yarısı stad dışı işlerle geçti birde işin ekonomik boyutunu düşününce gerçekten büyük iş yapılıyor heleki diğer stadlara bakılınca hakkını vermemiz gerekiyor en yakın takibi trabzon stadıyla yapabiliriz aynı zamanda temel atıldı ve bizim işimiz iki katı daha zordu orda devletin imkanları var seviye olarakta bizim çok altımızda bir stad maliyetide öyle bakalım hangisi önce bitecek şu an biz öndeyiz çatıda ve ince işlerde çok yol aldık ama yanlışı eleştirelim hep birlikte beğenmedğimiz yerleri söyleriz yapılmasını istediğimiz şeyleri söyleriz mesela tribün ısıtmasının olmamasını kabul edemiyorum ben bir ay önce bitmiş bir ay sonra bitmiş benim için farketmiyor ama orda formamla maç izlemek istiyorum kabana sarılarak titreyerek değil en konforlu stadı yapsan ne olurki ben titreyerek maç izledikten sonra yada en lüks tuvaleti yapsan ne olur soğuk olduğu için ben giremedikten sonra bir baba oğlunu soğuk olduğu için maça götüremeyecekse sen dünyanın en iyi stadını yapsan ne olur bir ay geç bitse ne olur biz on yıldır bekliyoruz bir ay daha bekleriz takılmamız gereken bunlar olmasın sen bilmem ne marka klimalarla locaları ısıtrken taraftarın dışarda titremesi kusura bakmayında esas eleştirilecek şeydir para yoksa fedakarlığı içerdeki lüksden yap sana locanın kazandırdığı parayı tribünde kazandırıyor bizim paramız para değilmi millet locayı beğendim beğenmedim diyor ya bana ne locadan belkide hiç görmeyeceğim siyah olsa ne olur kırmızı olsa ne olur sen tribünden senede 80 M kazanacaksın locadan o kadar kazanıyormusunda tribünlere bir ısıtmayı çok görüyorsun loca kazandırıyorda tribün kazandırmıyormu

Çevrimdışı ZEKI

Buradaki yorumlari okuyunca keske yeni stad yapilmasaydi diyorum icimden.
Hafta ici yeni aciga cati kirisi takilirmi sence @Oktay ne dusunuyorsun?

Çevrimdışı murat_

Benim yazdigim yorumu niye siliyorsunuz kim sildi ve hangigerekce ile  :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

@Necmi abi, tribünlerde de zeminde de ısıtma olmayacakmış ama.

Ya mesele ağustos eylül ekim değil, ne zaman açılırsa geçeceğiz lamı cimi yok, açılın bu stadda maç yapıyoruz diyemeyiz en nihayetinde. Ama madem herşey plana göre gidiyordu, neden yöneticilerin ağzından sezonu inönüde açacağız lafı sıklıkla çıktı. Hadi son haftaları inönüde oynarızı geçtim, geçen ağustos açıyorduk stadı onuda geçtim.

İnsanlara yalan söylersen, sana neden yalan söylüyorsun diye kızarlar ve sorarlar. İşin zorluğu kimseyi bağlamaz. ocakta, çıkıp deseydiler, bu stad gelecek sezon ilk 6 hafta yetişmez ama sonra stadımızda oluruz diye, ki madem plana uygun işliyor herşey, öyle demeleri gerekmez mi? İnsanların hayal kırıklıklarınıda anlamak lazım. Kimse ilgilenmez, stadın çiminin ne zaman baş vereceğiyle, başkan yönetim ağustosta stadımızdayız diyor sonrada kendilerini defalarca yalanlıyorsa, insanlarda hop dur bakalım der.

Çevrimdışı Batu K.çetin

Ocak ayında açılacak boş yere tartışmaya gerek yok.Devre arası bir takım davet edilir görkemli bir açılış töreni yapılır.
:ok:teşekkürler

Çevrimdışı murat

Bu Kulubün kurtulması, en azından fakir edebiyatından kurtulması için önünde, rakamla 1 yazıyla 1 seçeneği var.

İster kabul edin ister etmeyin, bu seçenek, Fulyanın komple satılmasından başka birşey değil. Şuan piyasa değeri 500 milyon TL civarında, İyi bir pazarlama ile 600 lere kadar çekmek mümkün.

Kulubün borcunu +/- 1 milyar TL olarak düşünürsek, Sadece bu borcun, faktoring firmalarına, bankalara vs olan kısmının senelik faizi, Fulyadan elde ettiğimiz kira bedelinin senelik bazda üstünde.

Yani, Fulyadan gelen kira geliri, Kulubün borcunun senelik faizini KARŞILAMIYOR.

Bu şartlarda, kirada mülkün olmasının bir anlamı var mı? Yoksa tez elden, yüksek getiri sağlandığı takdirde, alacaklı olan firmaları toplantıya çağırıp, her birinden iskonto ile, nakit ödeme yapıp borcu 200 milyon seviyelerine indirmek mi mantıklı?

Koskoca 112 yıllık camia, Fulya gibi nice yerler alınır önümüzdeki 30 senede 50 senede. Ama bu şekilde sarmalda kalmaya devam ettiğimiz her an, kulup büyüklüğü olarak gerilerde kalacağız, başarılar gelmedikçe borçlar artacak.

Ben ekonomi okumadım, ama esnafım. Her sene faizine, kira gelirimden fazla ödediğim borcum varsa, o mülkü satarım, ana parayı öderim, faiz belasından kurtarırım kendimi. Sonra çalışır yine alırım daire, ama önce ferahlamam lazım.
çok mantıklı bir yaklaşım değil.o bölgedeki arazi bugün 600 ise 20 yıl sonra 2 milyon.satan her zaman kaybeder.beşiktaş bu borcu 10 sene içinde eritir.yeterki yanlış kişilerin eline düşmesin.bu borcu satarak erittin sonra (Hakaret Yasak)₂ değil mazotçu veya yoğurtçu geldi tekrar başa geri döndük.elindeki malda gitti.borç faizini karşalayacakta birşeyin kalmadı.satmak hirbirşeyi çözmez.borçlarda bahsedildiği kadar büyük bir rakam değil Beşiktaş gibi Türkiyenin en büyük stk (veya artık adına ne derseniz) için ödenemeyecek paralar değil.

Çevrimdışı Balasagun

Eski açık rampaya bir kat daha çıkılacak mı bu son kat mı?

Çevrimdışı Batu K.çetin

@Necmi hocam cevabın için sana teşekkür etmeye çalışmıştım ama yanlış alıntı yapmışım umarım bunu kabul edersin.gerçi konuyu dağıtmak için araya giriyorum zira sabahtan beri bir bitiş tarihi tartışması sürüp gidiyor nacizane bu güzel eserin yapılışını takip etmenin keyfini sürsek daha güzel olmaz mı

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi, tribünlerde de zeminde de ısıtma olmayacakmış ama.

Ya mesele ağustos eylül ekim değil, ne zaman açılırsa geçeceğiz lamı cimi yok, açılın bu stadda maç yapıyoruz diyemeyiz en nihayetinde. Ama madem herşey plana göre gidiyordu, neden yöneticilerin ağzından sezonu inönüde açacağız lafı sıklıkla çıktı. Hadi son haftaları inönüde oynarızı geçtim, geçen ağustos açıyorduk stadı onuda geçtim.

İnsanlara yalan söylersen, sana neden yalan söylüyorsun diye kızarlar ve sorarlar. İşin zorluğu kimseyi bağlamaz. ocakta, çıkıp deseydiler, bu stad gelecek sezon ilk 6 hafta yetişmez ama sonra stadımızda oluruz diye, ki madem plana uygun işliyor herşey, öyle demeleri gerekmez mi? İnsanların hayal kırıklıklarınıda anlamak lazım. Kimse ilgilenmez, stadın çiminin ne zaman baş vereceğiyle, başkan yönetim ağustosta stadımızdayız diyor sonrada kendilerini defalarca yalanlıyorsa, insanlarda hop dur bakalım der.
bilemezsinki yetişirmi yetişmezmi hedefin ağustosda yetiştirmektir şu an bilebiliyormusun işin ne zaman yetişeceğini plana göre ağustosda bitecek ana işler zaten şu kandırılma olayına ne kadar hassasmış bizim taraftar ne çabuk unuttu on yıldır maketlerle kandırıldığını varsın birazda işin bitiş gününü tutturamadıkları için kandırılalım en azından sonunda karşımıza yeni bir maket ve yeni bir hayali kazma vurma törenleri gelmeyecek en azından görüyoruz insanlar bitirmek için çaba sarfediyor kimse hayal tacirliği yapmıyor bu stad başladığından beri hiç durmadı ama yavaşladı ama hızlandı ama durmadı bu kandırmaysa ben böyle kandırılmaya razıyım her insana yalan söyleyemezsin her insanla dalgada geçemezsin bazı şeyler hakedene yapılır kulübünün tek kuruşa ihtiyacı varken çıkıpta gereksiz yere küfür edip saha kapattırıyorsa  bırak yalan söylemek suratına bile tükürürüm taraftar kulübünü ne kadar koruyor kollluyorda  yalan söylendi diye tavır yapma hakkını kendinde buluyor ne verdide ne istiyor daha başakşehiri dolduramıyor kalkmış 50 binlik stad istiyor ne için renklilerle hava atacak ne dedin az önce fulyayı satalım bencede haklısın satar geleceğime bakarım borçlarla on yıl sürüneceğime borçlarımı bitirir önümdeki on yıl yeni fulya projelerinin peşine düşerim gelirlerimde artıyor borçsuz halimle başarı çok daha hızlı gelir ama dediğin kadar kolay değil bu yönetim böyle bir şeyi ağzına alsa afaroz edilir

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

çok mantıklı bir yaklaşım değil.o bölgedeki arazi bugün 600 ise 20 yıl sonra 2 milyon.satan her zaman kaybeder.beşiktaş bu borcu 10 sene içinde eritir.yeterki yanlış kişilerin eline düşmesin.bu borcu satarak erittin sonra (Hakaret Yasak) değil mazotçu veya yoğurtçu geldi tekrar başa geri döndük.elindeki malda gitti.borç faizini karşalayacakta birşeyin kalmadı.satmak hirbirşeyi çözmez.borçlarda bahsedildiği kadar büyük bir rakam değil Beşiktaş gibi Türkiyenin en büyük stk (veya artık adına ne derseniz) için ödenemeyecek paralar değil.

Müteahhit ile yapılan inşaat ana sözleşmesinde, %67 BJK, %33 Müteahhit olan hisse dağılımının, gelir getiren unsurlar itibari ile %40 BJK, %60 Müteahhit lehine olduğu tespit edilmiştir.
(Dava devam ediyor ama kazanamayız)

Yıllık 16.000.000 USD kira geliri potansiyeli varken, yıllık 5.400.000 USD kira geliri elde edilmektedir. Ayrıca Fulya ve Plaza Kira Gelirleri 2016 yılı Eylül tarihine kadar temliklidir.

2011 verileri bunlar. Hadi diyelim 4 senede, 16 milyon dolar olsun 18 milyon dolar.
%40 ını almaya devam edeceğiz 2016 eylülden sonra. Şuan onuda alamıyoruz dediğin gibi temlik var üstünde.

Yani senelik alıp alabileceğimiz maksimum para 7.2 milyon Dolar

Şimdi Senin bahsettiğin 20 milyonlar falan farazi yaklaşımlar, malesef öyle birşey yok.

7.2 milyon doları da 10 sene ile çarparsan edecek olan para şudur, 72 milyon dolar.

Bahsi geçen 600 milyon TL , 2.50 dolar kurundan hesaplarsak 240 milyon dolar eder.
Buda aşağı yukarı, 240 milyon gelir elde edebilmemiz için 35 yıl beklememiz gerektiğini gösteriyor.

Yine 2011 yılı verilerini söylüyorum,

Fulya ve Plaza Kira Gelirleri 2016 yılı Eylül tarihine kadar temliklidir.
 Federasyon Gelirleri 2016-2017 Sezonu dahil kredi sözleşmesi gereğince temlik edilmiştir.
Gelecek yıllara ait Sponsorluk gelirlerin 20.109.338 TL’si peşin tahsil edilip kullanılmıştır.
2012-2013 sezonu için UEFA Kupası Gelirleri söz konusu olmayacaktır. Gelir kaybı yaklaşık 15.000.000 TL’dir.
Gişe Hasılatı ve Kombine Kart Gelirlerinin tamamı 2014 sezon sonuna kadar kullanılamayacaktır.
Futbol A.Ş.’de Finansal borçların geri ödenmesi için 150.000.000 TL anapara ve 300.000.000 TL faiz ödemesi yapılacaktır. Bu tutarlara Kur Farkı riski dahil değildir.
31 Mart 2012 Tarihi itibarı ile temlik verilmesi suretiyle kullanılamayacak / teminat verilemeyecek gelir tutarı 190.406.207 TL’dir.
 Bu mali verilere ve hibe vaadlerine karşın, Demirören kendi şahsi alacakları için kulüpten 100 mliyon TL’lik senet almıştır.

Sadece şuna dikkat edelim,
Futbol A.Ş.’de Finansal borçların geri ödenmesi için 150.000.000 TL anapara ve 300.000.000 TL faiz ödemesi yapılacaktır. Bu tutarlara Kur Farkı riski dahil değildir.

Ana paranın 2 katını faize ödeme zorunluluğu.

2011 yılından beri faktoringlerden bankalardan kullanılan kredileri hesap etmeye gerek duyuyorsan, onlarıda araştıracağım kuruşuna kadar.
Üstüne stadın maliyeti, Üstüne locaların viplerin 3 er yıllık satılıp parasının kullanılmasını hesap edersek, lafı uzatmayacağım..

Bu Borç Bitmez..

Abi 10 yıl değil 50 yılda geçse o borç bitmeyecek, artmaya devam edecek. Borç oldukça büyüyemeyeceğiz, büyüyemedikçe borçlar büyüyecek.

Sadece değil, hemen her kulup ya mal varlığını satacak, yahut zengin araplara amerikalılara satılacak. Başka çıkar yol yok, bu tablolarda.

Çevrimdışı mehmetcan1903

abilerim merhabalar :tabe: bayadır bilerek yoktum forumdan stadyumu hergün takip etmekten bitmek bilmedi bizim stat  :D dedim bu aralar okula, sınavlara falan odaklanayım 3-4 ay sonra bakıcam diye karar verdim kendi kendime hem bu arada stadyumda çoğu iş halledilmiş olsun sonlara iyicene yaklaşmış olalım diye hakikaten de öyle olmuş size de tavsiye ederim tabi dayanabilicekmisiniz o ayrı  :kop: aklıma bu fotoğrafı görünce soru geldi bu koridordaki merdiven altları böyle mi kalıcak görüntüyü çok bozuyo yoksa kaplama vs. işi uygulanacak mı uygulanacaksa hangi malzeme olucak acaba :iscrewy:

Çevrimdışı Tolga

abilerim merhabalar :tabe: bayadır bilerek yoktum forumdan stadyumu hergün takip etmekten bitmek bilmedi bizim stat  :D dedim bu aralar okula, sınavlara falan odaklanayım 3-4 ay sonra bakıcam diye karar verdim kendi kendime hem bu arada stadyumda çoğu iş halledilmiş olsun sonlara iyicene yaklaşmış olalım diye hakikaten de öyle olmuş size de tavsiye ederim tabi dayanabilicekmisiniz o ayrı  :kop: aklıma bu fotoğrafı görünce soru geldi bu koridordaki merdiven altları böyle mi kalıcak görüntüyü çok bozuyo yoksa kaplama vs. işi uygulanacak mı uygulanacaksa hangi malzeme olucak acaba :iscrewy:
Oraya birşeyler yapılacak ama galiba henüz ne olduğu bilinmiyor :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

@Necmi hocam cevabın için sana teşekkür etmeye çalışmıştım ama yanlış alıntı yapmışım umarım bunu kabul edersin.gerçi konuyu dağıtmak için araya giriyorum zira sabahtan beri bir bitiş tarihi tartışması sürüp gidiyor nacizane bu güzel eserin yapılışını takip etmenin keyfini sürsek daha güzel olmaz mı
:ok: aslında ne güzel resimler geldi bu gün birde kocaman bir vinç eski açığın arkasına saklanmış bekliyor acaba neden curcunada bunun haberini bile veremedim :D
@Batu K.çetin

Çevrimiçi Necmi

Benim yazdigim yorumu niye siliyorsunuz kim sildi ve hangigerekce ile  :claps: :claps: :claps:
:alala: ben sildim gerekçesini bile söylemek sakıncalı  :o_o:

Çevrimdışı murat_

Bu arada yazan oldumu bilmiyorum ama resimlerde gordum cati kirislerini takan vinc stda giris yapiyrdu muhtemelen yarin kirisler takilir  :money:
[ Son Düzenleme: 14 Nisan 2015, 22:14:02 Altuğ ]

Çevrimdışı Türkay

Şimdi ntv de ki cl maçını izliyorum da Vodafone Arena da şampiyonlar ligi maçları efsane olacak :biggrinking:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı murat

Müteahhit ile yapılan inşaat ana sözleşmesinde, %67 BJK, %33 Müteahhit olan hisse dağılımının, gelir getiren unsurlar itibari ile %40 BJK, %60 Müteahhit lehine olduğu tespit edilmiştir.
(Dava devam ediyor ama kazanamayız)

Yıllık 16.000.000 USD kira geliri potansiyeli varken, yıllık 5.400.000 USD kira geliri elde edilmektedir. Ayrıca Fulya ve Plaza Kira Gelirleri 2016 yılı Eylül tarihine kadar temliklidir.

2011 verileri bunlar. Hadi diyelim 4 senede, 16 milyon dolar olsun 18 milyon dolar.
%40 ını almaya devam edeceğiz 2016 eylülden sonra. Şuan onuda alamıyoruz dediğin gibi temlik var üstünde.

Yani senelik alıp alabileceğimiz maksimum para 7.2 milyon Dolar

Şimdi Senin bahsettiğin 20 milyonlar falan farazi yaklaşımlar, malesef öyle birşey yok.

7.2 milyon doları da 10 sene ile çarparsan edecek olan para şudur, 72 milyon dolar.

Bahsi geçen 600 milyon TL , 2.50 dolar kurundan hesaplarsak 240 milyon dolar eder.
Buda aşağı yukarı, 240 milyon gelir elde edebilmemiz için 35 yıl beklememiz gerektiğini gösteriyor.

Yine 2011 yılı verilerini söylüyorum,

Fulya ve Plaza Kira Gelirleri 2016 yılı Eylül tarihine kadar temliklidir.
 Federasyon Gelirleri 2016-2017 Sezonu dahil kredi sözleşmesi gereğince temlik edilmiştir.
Gelecek yıllara ait Sponsorluk gelirlerin 20.109.338 TL’si peşin tahsil edilip kullanılmıştır.
2012-2013 sezonu için UEFA Kupası Gelirleri söz konusu olmayacaktır. Gelir kaybı yaklaşık 15.000.000 TL’dir.
Gişe Hasılatı ve Kombine Kart Gelirlerinin tamamı 2014 sezon sonuna kadar kullanılamayacaktır.
31 Mart 2012 Tarihi itibarı ile temlik verilmesi suretiyle kullanılamayacak / teminat verilemeyecek gelir tutarı 190.406.207 TL’dir.
 Bu mali verilere ve hibe vaadlerine karşın, Demirören kendi şahsi alacakları için kulüpten 100 mliyon TL’lik senet almıştır.

Sadece şuna dikkat edelim,

Ana paranın 2 katını faize ödeme zorunluluğu.

2011 yılından beri faktoringlerden bankalardan kullanılan kredileri hesap etmeye gerek duyuyorsan, onlarıda araştıracağım kuruşuna kadar.
Üstüne stadın maliyeti, Üstüne locaların viplerin 3 er yıllık satılıp parasının kullanılmasını hesap edersek, lafı uzatmayacağım..

Bu Borç Bitmez..

Abi 10 yıl değil 50 yılda geçse o borç bitmeyecek, artmaya devam edecek. Borç oldukça büyüyemeyeceğiz, büyüyemedikçe borçlar büyüyecek.

Sadece değil, hemen her kulup ya mal varlığını satacak, yahut zengin araplara amerikalılara satılacak. Başka çıkar yol yok, bu tablolarda.

benim yazmadığım şeyleride eklemişsin.sağlık olsun.benim dediğim şu an arazi 600 ediyorsa 20 sene sonra 2 milyon eder.verdiğin kira gelirleri önceki yönetimin beceriksiliği veya adına dersen.normal kiranın mülkü karşılama oranı 1-200 civarıdır.şöyle diyeyim bir yerin fiyatı 1 milyon ise 200 aylık kira bedeli 1 milyon civarı olmalıdır.bizim yd yönetimi civardaki emsal foodcoord alanlarının metrekaresi 70-100 dolar iken yanlış hatırlamıyorsam 18 dolardan müteahhit firma aşçıoğluna vermişti.şimdi verdiğin bu kira gelirleri maalesef gerçek değerini göstermiyor.acıbademe kiraya  verdiğimiz yeride sözleşmede verilen sözler tutulmadığı için senelerce bedava kullandılar hatta üstüne birde tazminat davası filan açtılar.verdiğin kira bedelleri doğrudur ama gerçek bedelleri değildir.şöyle birşey olsa ona katılırım.burayı satıp başka bir yatırıma girişilir o zaman olur.yok sen bu parayı borca yatır sonra diğer kulüplerle sidik yarıştıracam diyerek borcu tekrar arttır aynı yere geri döneriz.hiç yoktan şimdi para yok diye ince elenip sık dokunuyor.

Çevrimdışı martin40

Eski açık rampaya bir kat daha çıkılacak mı bu son kat mı?

Son kat, tablalar ve yola çikan rampa kaldi  :ok:

Çevrimdışı murat_

:alala: ben sildim gerekçesini bile söylemek sakıncalı  :o_o:
:Dtamam abi o anda tam olarak tartmdan yazdim dusuncemin sonuna kdar arkasinfayim ama burda yazmamam gerekiyordu sitenin memfaati icino konularda daha buraya yazmam  :ok:

Çevrimiçi Necmi

çok mantıklı bir yaklaşım değil.o bölgedeki arazi bugün 600 ise 20 yıl sonra 2 milyon.satan her zaman kaybeder.beşiktaş bu borcu 10 sene içinde eritir.yeterki yanlış kişilerin eline düşmesin.bu borcu satarak erittin sonra (Hakaret Yasak) değil mazotçu veya yoğurtçu geldi tekrar başa geri döndük.elindeki malda gitti.borç faizini karşalayacakta birşeyin kalmadı.satmak hirbirşeyi çözmez.borçlarda bahsedildiği kadar büyük bir rakam değil Beşiktaş gibi Türkiyenin en büyük stk (veya artık adına ne derseniz) için ödenemeyecek paralar değil.
:alala: ya borcu ödeyemezsek mali kriterlerden küme düşürülürsek yada hadi onuda geçtim 20 yıl sonra bu borç ödenmediği için 4 M ye çıkarsa bu sefer satsakta ödeyemeyiz bu iş mışlarla mişlerle belirsiz geleceğe göre konuşulmaz bu günün gerçeği bu  gs de satsaydı zamanında rivayı ödeseydi borçlarını mesela şimdi rivayı satarak faizini bile ödeyemez borcu için dört tane riva yetmez @MURAT
[ Son Düzenleme: 14 Nisan 2015, 22:21:52 Necmi ]

Çevrimdışı murat_

:ok: aslında ne güzel resimler geldi bu gün birde kocaman bir vinç eski açığın arkasına saklanmış bekliyor acaba neden curcunada bunun haberini bile veremedim :D
@Batu K.çetin
  abi curcuna sona erdi sanirimhaberini versen nasil olur  :D

Çevrimiçi Necmi

abi curcuna sona erdi sanirimhaberini versen nasil olur  :D
verdik işte haberi anca. vinç gelmiş dışarda bekliyormuş dışarı gelen vinç çatı için gelir herhalde kiriş falan gelecek haberi dörtte öğrendim anca söyleyebildim :bandit:

Çevrimdışı murat

:alala: ya burcu ödeyemezsek mali kriterlerden küme düşürülürsek yada hadi onuda geçtim 20 yıl sonra bu borç ödenmediği için 4 M ye çıkarsa bu sefer satsakta ödeyemeyiz bu iş mışlarla mişlerle belirsiz geleceğe göre konuşulmaz bu günün gerçeği bu  gs de satsaydı zamanında rivayı ödeseydi borçlarını mesela şimdi rivayı satarak faizini bile ödeyemez borcu için dört tane riva yetmez @MURAT
ben demek istediğimi anlatamadım galiba.o zaman borcu ödedik yd veya benzeri geldi tekrar aynı borca soktu.bu durumda ne yapacağız.giderleri bu seviyede tutup gelirleri arttırdığımız taktirde uzun bir süre alabilir ama bu borçları eritiriz. mali kriterlerde genel borç durumundan çok senelik borca bakılıyor.gelirin giderinden fazla ise uefa senin borcuna bakmaz.olmayan parayı harcarsan gözünün yaşına bakmazlar.

Çevrimdışı xenos

verdik işte haberi anca. vinç gelmiş dışarda bekliyormuş dışarı gelen vinç çatı için gelir herhalde kiriş falan gelecek haberi dörtte öğrendim anca söyleyebildim :bandit:

Kirişlerin devam edebilmesi için kule vincin sökülmesi gerekmeyecek mi ?. @Necmi

Çevrimdışı Gorgaze

Süleyman Seba Fulya Projesi Beşiktaş’ın geleceğidir. Ne yazık ki “Ahmet Dursun Seba gitsin” projesi ile el değiştirmiştir. Fulya projesi ben Beşiktaşlıyım diyen herkesin, yarınlar için sahip çıkması gereken en büyük meselesidir.