Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5707395 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Haldun

Ahmet Nur çebinin Açıklamalarını izledikten sonra fikrim değişti arkadaşlar. Bu stad 29 ekimde açılmaz. Gelecek senenin 2.yarısı açılır.
zaten öyle abi geç olsun güç olmasın

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Çevrimdışı Haldun

Anç ligin 2. Yarısı öngörülüyor ama biz 29 ekime yetiştirmeye çalışıyoruz dedi.Olsun bence 2 yıl muhteşem bir süre böyle bir lokasyon ve bu büyüklükte bir stadyum için.
öyle abi ocak 2016 dan önce açılması çok zor ;ama 2 yıl böyle bir lokasyondaki stad için çok çok büyük başarı

Çevrimdışı İrfan

Valla ben herşeyi geçiyorum kafama en çok deplasman tirbünü mevzusu takılıyor. Yahu bana gelip biri sorsa neresi olsun diye her yeri derdim yeni açığı demezdim yani.

Locasız tirbün yaptık güya... yeni açık üstün güvenlik boşluğu filan derken yarısını heba ediyoruz ya yok mu abicim başka yolu bu işin  :alala:
We are Electric..!

Çevrimdışı cisse557

bu olayın siyaset ile alakası yok.. Madem her seferinde "Şeref'inle oyna Hakkı'nla Kazan" diye bağırıyoruz.. O zaman bu kulübün içinde Şeref kelimesini taşımayan demirören gibi mansimov gibi hırsız reza gibi kişilerin yeri de yok parasına da ihtiyacımız yok.. Bu konu siyaset üstü bir konu. Direk, Beşiktaş Kulübünün değerleri ve duruşu ile ilgilidir.. Kusura bakmayın ağır olscak ama Futbol arenası diye bütün iti soysuzu hırsızı (Hakaret Yasak)₅ memleketin bi tarafına koyanların hepsini localara dolduralım o zaman...     
Küfür edenler de gelmesin o zaman stada. Ben stada gittiğim zaman Rezanın ruhunu duymam ama kulağımın dibinde 90 dakika soven adam ondan daha fazla rahatsız ediyor beni. Madem Beşiktaşın değerlerine bu kadar önem verir gördüm sizi gelin şu küfürü bitirelim ne dersiniz? Bu ülkede yeri geldiğinde özgürlük türküsü çığıranlar başkasının özgürlüğüne de karışmadan duramazlar. Ben Reza'yi bir birey olarak sevmem tasnif etmediğim bir kişiliktir de ama ben nasıl biletimi alıp kombinemi alıp maça gidebiliyorsam Reza da bir birey olarak loca alabilir. Kimsenin özgürlüğünü kısıtlayamazsinız.

Çevrimdışı Haldun

1 sezonu daha kaybederiz. Her anlamda.
yapacak birşey yok gönüi ister ki bu gelecek yıl bütün maçlarımızı vodefone arena da oynayalım ama ne yazık ki yetişmeyecek ama 2 yıl da başarı bu stad için inşallah kombine alanlara bir güzellik yaparlar ben onlar için kaygılanıyorum

Çevrimdışı asi_kartal

Bizim stat mimari yapısı dolayısı ile diğer statlara göre açık sayılır çünkü diğer yapılar genelde tümden kapanır şekilde bizde ise kolan şeklinde ve araları boş olacak. Her ne kadar belli seviyede cam bariyerler yapılsa bile boşluk kalacak bu boşluk sesin dağılmasına yada daha az etki etmesine sebep olabilir mi  :alala:

Genelde herkes yapı üzerinden konusuyor çevreye uyumu çok iyi ama benim bir futbol arenasında ilk tercihim görselden ziyada işlevi ve baskısıdır. Örneğin tribünlerin dikliği, baskısı ve çatının ambiyansı benim için görselinden ve iç dizaynından daha önemli. Bizim taraftarımız her koşulda o stadı inletir ama bu gibi etkenleri daha işlevsel hale getirerek daha iyi sonuçlar çıkabilir  :tabe:
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı Haldun

Küfür edenler de gelmesin o zaman stada. Ben stada gittiğim zaman Rezanın ruhunu duymam ama kulağımın dibinde 90 dakika soven adam ondan daha fazla rahatsız ediyor beni. Madem Beşiktaşın değerlerine bu kadar önem verir gördüm sizi gelin şu küfürü bitirelim ne dersiniz? Bu ülkede yeri geldiğinde özgürlük türküsü çığıranlar başkasının özgürlüğüne de karışmadan duramazlar. Ben Reza'yi bir birey olarak sevmem tasnif etmediğim bir kişiliktir de ama ben nasıl biletimi alıp kombinemi alıp maça gidebiliyorsam Reza da bir birey olarak loca alabilir. Kimsenin özgürlüğünü kısıtlayamazsinız.
bekara eş boşamak kolay tabi,bu stadın ne şartlar altında yapıldıgını bilmiyorlar sanki başkan anasına bile küfür yedi stad yüzünden  olaylar yüzünden, sadece bu lafı diyorum sonra tekrardan gözden geçirsinler bu tip işlerin böyle kolay olmadıgını

Bence Reza konusunu kapatalım. Yoksa burada da bazı insanlara karşı feci şekilde soğuyacağım. Hoş olmayacak. Siyaset girdimi işin içine, bende böyle bir hastalık oluştu. Gelin biz stadı konuşalım, geç kalınıyor bence. Takacaksanız bana takın kafayı.

Çevrimdışı ahmetx

Sinirlerim geriliyor Şu Herifin bu stada para vermesine.Utansın loca almayan zenginlerimiz şu herife loca aldırdılar ya...
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı murat

Bence Reza konusunu kapatalım. Yoksa burada da bazı insanlara karşı feci şekilde soğuyacağım. Hoş olmayacak. Siyaset girdimi işin içine, bende böyle bir hastalık oluştu. Gelin biz stadı konuşalım, geç kalınıyor bence. Takacaksanız bana takın kafayı.
bu konuda haklısın.genelde seninle farklı düşünüyorum.sana niye kafayı takalım :D herkes aynı düşünmek zorunda da değil.

Çevrimiçi Necmi

1- O Kolon arasındaki şey, diliyorum fotoğrafta gördüğümüzden daha uzundur. Yoksa tam apaçiboylar için ideal olmuşi tutma yerleri ayak koyma yerleri vs :)

2-Bugün prekast bence çok zayıf kalmış.

3-Eğer uzunsa o kolon arasındaki şeyler, hoş olmuş, bütünlük olduğunda daha da hoş olacaktır.

4-Bazı şeylerin siyasetle vs alakası yok. Toplumda oluşan bir algı varsa, onun aksine inatla iş yapamazsın. Hele hele kulup gibi hassas kurumlarda. Rahatsız olanlara, neden rahatsız oldun deme hakkı yok, çünkü söz konusu beşiktaş. Kalkıp, rezanın ne işi var ülkede derlerse, karşı çıkabilirsin ama tuttuğun kulube laf getirebilecek, yahut diğer kuluplerin diline düşürebilecek şeylerden endişe duymak da olabilecek en normal şeydir.

5-Stad gecikiyor. Bunun sana göresi bana göresi yok. Çünkü benim fikrim bu, çünkü burada 2-3 ay önce konuşulan herşey bir anda 2 2.5 ay ötelendi, bırakında insanlar geciktiğini söylesin sebeplerini sorgulasın. Amma demokratik insanlar varmış aramızda maşallah, stad gecikiyor diyenleri cezalandıralım. Oldu, Başka arzunuz? Ama haklısınız, yan baktın ters baktın davasına ne delikanlılar gidiyor öte tarafa.. Buda birşey mi.
1 ferforjeleri geçen stada girmiş olmuyor birde içerde turnikelerden geçmesi gerekiyor yani apaçilik iş görmez orda
2 resim çekilene kadar sanırım 18 in üzerinde prekast koymuşlar az sayılmaz vincin söküldüğü yeri bitirdiler bir sıra kaldı eski açık köşe üstler bitti fena iş değil
3 bencede çok şık olmuş
4 Bazı şeyleride çok fazla büyütmemek lazım loca kiralamışsın kulübün tapusunu vermedin çok değerli Beşiktaşlı iş adamları kiralasaydıda bunlara gerek kalmasaydı zaten buna siyaset diyenin gocunduğu yarası vardır fazla dikkate almamak lazım
5 neye göre gecikiyor önümüzdeki sezona yetiştirilmek isteniyor yetişmezse gecikiyor deriz ama şimdi söylemek bence ukalalıktır insanlar bitirmek için çalışıyor biter bitmez ama bu gündende bitmeyecek yok 2016 yok 2017 demeninde bir anlamı yok sorun fikir yürütmek değil foruma on mesaj yazmış birinin renkli ağzıyla konuşup bu stad bitmeyecek boşuna hayal kurmayın sonra üzülürsünüz gibi çocukca konuşması sorun sanane milletin kurduğu hayalden deme hakkıda diğer insanlarda oluyor yada buraya gelip ufacık bir kusur görüp bu stad kalitesiz yapılıyor hükmünde bulunmak ta yanlış sormazmı insanlar sen neye çamur atıyorsun diye tamam fikirlerini söylesinlerde Burası Beşiktaşa ait bir yer onu bilerek konuşsunlar biz tarafsız değiliz elbette stadımızı öveceğiz kötü konuşanada püsküreceğiz kimse tarafsızlıktan falan bahsetmesin bizde bu forumda köküne kadar tarafız iki yüzlü davranmıyoruzki burda Beşiktaşa ait hiç bir değere laf söyletmeyiz bundan doğal ne varkı biz korumazsak Beşiktaşı kim koruyacak burası sanki herkesin fikir yürüteceği bir platform gibi davranamaz kimse gelip burda toki arenayı timsah arenayı falan övemez öyle bir hak yok o kadar demokrat değiliz @Armağan Bozkurt

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Batu K.çetin

@keremfrat fotolar için teşekkürler
perforje kapı yaklaşık 3.5 metre.6 küfeki eni yüksekliğinde foto 25deki ustalar 3 küfeki eni yüksekliğinde ortalama 1.75 olsalar 3.5 metre olur.Gerçi @Necmi hocam küfekilerin ebatlarını daha iyi bilir...

Çevrimdışı canU

Ahmet Nur çebinin Açıklamalarını izledikten sonra fikrim değişti arkadaşlar. Bu stad 29 ekimde açılmaz. Gelecek senenin 2.yarısı açılır.

bu kadar tarihlerde hep bir değişme oluyor bir kişi çıkıp sormuyor anç ye neden değişti gene diye. İlk yarının başında 2. devreye açıcaz denildi devre geldi son maça yetiştirmeye çalışıyoruz denildi lig başladı son maça yetişmeyecek gibi de ağustosa kesin denildi lig bitiyor ilk devre olmaz da ikinci devre gibi duruyor ama belki ekim oldu. Ağustosa gelirken 2. devre denilir inşallah daha da söz verilen tarihler değiştirilmez. Gecikmesine insanların tepkisi ne kadar varsa her seferinde tarih yaklaştıkça açılış tarihinin değiştirilmesine de okadar tepki var. SEn bu kadar mu plansız programsızsın yoksa taraftar laf etmesin diye her seferinde yalan mı söylüyorsun. Yalansa ki öyle duruyor çünkü her seferinde zaman çizelgesine göre ne olduğunu tahminin buradan biliyorduk yakışmıyor artık yönetime bunlar.

@Necmi abi, artık geç kalındığı kesin. Çünkü sezon açılışına yetişmiyor. Tartışılan şu, ne kadar gecikecek. ANÇ ye kalsa, ligin ikinci devresi öngörülüyormuş, ama yetiştirmeye çalışıyorlarmış 29 ekime. Bunun da Türkçesi, stad %90 ikinci yarıya yetiştirilecek.

Senin dediğinden de anladığım şu, ağustos dışında her vakit, geç kalınmışlıktır. Yanlış mıyım?

Çevrimdışı Gökhan Almar

Çevrimdışı Efe

@Necmi abi, artık geç kalındığı kesin. Çünkü sezon açılışına yetişmiyor. Tartışılan şu, ne kadar gecikecek. ANÇ ye kalsa, ligin ikinci devresi öngörülüyormuş, ama yetiştirmeye çalışıyorlarmış 29 ekime. Bunun da Türkçesi, stad %90 ikinci yarıya yetiştirilecek.

Senin dediğinden de anladığım şu, ağustos dışında her vakit, geç kalınmışlıktır. Yanlış mıyım?

sezonun 2. yarısında açılması lazım diyor ama biz kasım sonu olur ekim başı  olur bu arada bitirmeye çalışıyoruz diyor 29 ekim kesin açılış demiyor çarpıtmayın bu kadar çok daha önce bitireceğiz diyor bu aralıkta bitecek diyor  daha nedesin zaten iş planıda bu araları işaret ediyor bitsinde hayırlısıyla geç kalmak derseniz timsah arenaya bakın 4.senesine giriyor :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

@keremfrat fotolar için teşekkürler
perforje kapı yaklaşık 3.5 metre.6 küfeki eni yüksekliğinde foto 25deki ustalar 3 küfeki eni yüksekliğinde ortalama 1.75 olsalar 3.5 metre olur.Gerçi @Necmi hocam küfekilerin ebatlarını daha iyi bilir...
bilmiyorum :D ama tahminim yükseklik 50 cm dir en altta bıraktıkları boşluk 50 cm den fazla orda bir taş girecek boşluk artı şap kaplama payı falan vardır tahminim boyu 3.20 gibidir @Batu K.çetin zemin bittiğinde 3 metre kalır

Çevrimdışı acan07

bu stad ocak 2016 ya biterse gene iyi . günde 10 tane prekrast takmayla olmaz bu iş . prekrast bitcek eee bu sefer ne oldu daha çatı kolonları bitemedi  diyicez . liste böyle uzayıp gidecek bitene kadar herşey .
kardeşim çıkıp diyin adam gibi bu stad şu zamanda bitecek diye. eyw diyelim . bi gün biri çıkar ağustos 2014 der , sonra ocak 2015 olur. sonra kupayı arenada kaldırcaz olur sonra  29 ekim 2015 olur sonra ocak 2016 da bitirmeye çalışoyoruz olur. olurda olur uzar böyle. 
böyle çelişkili açıklamalar yaparsan kardeşim kimse sana inanmaz. bizde burda hayal kurup üzülmeyee devam edelim .

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Nisan 2015, 21:06:31
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Eğer Şubat'a kalacaksa başvurup bir şekilde ilk devre tüm maçları deplasmanda oynamak lazım.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Nisan 2015, 21:07:05
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bu arada ciddi bir maddi dar boğaz var. Çok ciddi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Eğer Şubat'a kalacaksa başvurup bir şekilde ilk devre tüm maçları deplasmanda oynamak lazım.
Federasyon'un buna pek izin vereceğini sanmıyorum açıkçası.

Hatta olur da atıyorum ligin 7. haftasında stadı açacağımız kesinleşti biz de federasyona gidip ilk 7 haftadaki tüm maçlarımızı deplasmanda oynamak istiyoruz diye talepte bulunsak bile verilecek cevap olumsuz olacaktır bence o konuda umutlanmamak lazım. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Fatih

Reza galiba fbliydi, tam hatirlamiyorum ama Ebru Gundes fb maclarini heyecanla izliyoz falan filan demisti.. Gerci o da onemli degil, loca aldigi zaman kendisine almiyor ki... Sirket icin aliyor...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Bu Kulubün kurtulması, en azından fakir edebiyatından kurtulması için önünde, rakamla 1 yazıyla 1 seçeneği var.

İster kabul edin ister etmeyin, bu seçenek, Fulyanın komple satılmasından başka birşey değil. Şuan piyasa değeri 500 milyon TL civarında, İyi bir pazarlama ile 600 lere kadar çekmek mümkün.

Kulubün borcunu +/- 1 milyar TL olarak düşünürsek, Sadece bu borcun, faktoring firmalarına, bankalara vs olan kısmının senelik faizi, Fulyadan elde ettiğimiz kira bedelinin senelik bazda üstünde.

Yani, Fulyadan gelen kira geliri, Kulubün borcunun senelik faizini KARŞILAMIYOR.

Bu şartlarda, kirada mülkün olmasının bir anlamı var mı? Yoksa tez elden, yüksek getiri sağlandığı takdirde, alacaklı olan firmaları toplantıya çağırıp, her birinden iskonto ile, nakit ödeme yapıp borcu 200 milyon seviyelerine indirmek mi mantıklı?

Koskoca 112 yıllık camia, Fulya gibi nice yerler alınır önümüzdeki 30 senede 50 senede. Ama bu şekilde sarmalda kalmaya devam ettiğimiz her an, kulup büyüklüğü olarak gerilerde kalacağız, başarılar gelmedikçe borçlar artacak.

Ben ekonomi okumadım, ama esnafım. Her sene faizine, kira gelirimden fazla ödediğim borcum varsa, o mülkü satarım, ana parayı öderim, faiz belasından kurtarırım kendimi. Sonra çalışır yine alırım daire, ama önce ferahlamam lazım.