Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5709229 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

dünden 3 resim kalmış yayınlamadığım :D
@bjk_mabet e teşekkürlerimle

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Nisan 2015, 16:26:52
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Onların Değeri paha biçilemez , Ne satması !! Aklımın ucundan bile Geçmedi ...
Odamda duruyor hepsi , Her köşede 1 Tane...
Sen birde onları Otobüste Kucagımda eve götürürken ki halimi görecektin
kucakta 4 koltukla bu napıyor demişlerdir :D :kop:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Atakan Uzun

arkadaşlar bişey sorucam
Stadın yapısı armamıza mı benzetiliyor yoksa bana mı öyle geliyor :) yeni açık tarafındaki kavisler armanın alt tarafı, numaralı tarafındaki dışa kavis yan tarafı ve tarihi kulelerin duruşu armanın üst köşelerini çağrıştırıyor. sanki bittiğinde üstten bakınca arma silueti belirecek gibi geliyor bana. yanlışmı düşünüyorum ne dersiniz ? 

Çevrimdışı İhsan

nesi kalitesiz betonda boşluklarmı var demirmi görünüyor nedir kalitesizlik kalıpları sökerken kenarların kırılmış olmasımı ben orda betonda boşluk göremiyorum demir falan görünmüyor işçilik kalitesizliği derken ne anlıyorsun ben çözemedim betonda aranan bir standart vardır standartı karşılıyorsa iş düzgün yapılmıştır karşılamıyorsa kiptaş orayı kırdırıp yeniden yaptırır. öyle senin dediğin gibi stad yetişecek diye göz yumulmaz bunda karar mercihi Beşiktaş değil yapı denetim kırın burayı onaylamıyorum der ve o merdiven kırılmadan o inşaatta çivi çakamazsın gerçekten anlamıyorum o işin kalitesiz olmadığını farklı farklı yollardan anlattık peki stadı kötülemekle eline ne geçiyor kalitesiz olmayan bir işi kalitesiz yapınca ne kazanıyorsun hadi haklı olsan derimki haklısın şuna estetik değil desen anlayacağım ama kalitesiz demek orda emeği geçene direk hakarettir insanlar oraya emek harcıyor denetleyici firmalara suç atmaktır bir sürü insan ordan ekmek yiyor her şeydende ötesi stada çamur atmaktırki bu kabul edilecek bir şey değil en kaliteli malzemeyide kullansan kalitesiz bir iş yaparsan o iş kalitesizdir malzeme onu kurtarmaz beton yapının kaliteside sağlamlığıyla ölçülür yeni tarz betonu estetik amaçlı kullanılan yapılarda beton estetiği aranır ama burası öyle bir yapı değil burda aranan sağlamlıktır. Sağlamlığı karşılıyorsa yapı kalitesi uygundur. @İhsan

Necmi Bey Merhaba,
Kusura bakmayın ama kimin yaptığını bilmiyorum, kimseye de suç atmak istemiyorum. Sadece Beşiktaş taraftarı olarak işe yaklaştığım için Beşiktaşın menfaatlarını düşünüyorum. Kalitesiz iş yapılınca Beşiktaşın hakları çalındı diye eleştiriyorum. Doğal hakkımdır bu benim.
Kalitesiz mi değil mi konusuna gelince:
İnşaat mühendisiyim, ve bu işi 18 senedir yapıyourm. Hayatımın büyük bir bölümü Almanya'da geçti. Türkiye'de az işlerin içinde bulundum ama denetim sisteminin gereksinimleri kerkes tarafından benimsenmediğini fark ettim. Bunun dışında sağlamlık herşey değildir, aynı şekilde ölçülerinin tutturulması lazım, güvenlik açısından basamakların düzenli olması lazım, yapının uzun ömürlü olması için çatlakların olmaması ve demirlerin görünmemesi lazım.
Acaba ben mi ön yargılıyım diye Almanyada başka mühendis arkadaşla bu foto üzerine konuştuk: İlk tepkisi:Yüzeyler düz değil, çatlaklar var ve Demir görünüyor.  Almanya'da merdivenler böyle kabül edilmezdi ve kaplama yapacak şirketin işi çok zorlaşacak oldu. Kaplayacak şirket Almanya'da olsaydı ek ücret taleb ederdi oldu.
@Necmi
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı ahmetx

Ebru Gündeş'in eşi İran asıllı  :naughty: ünlü işadamı  :lol: Reza Zarrab'ın geçtiğimiz günlerde Beşiktaş'ın Ümraniye'deki tesislerini gezdiği ve Başkan Fikret Orman ile görüştüğü haberi gündeme bomba gibi düşerken, Zarrab'ın neden tesislere gittiği merak konusu oldu. :lol:

Yapılan araştırmanın ardından  :D Zarrab'ın Vodafone Arena'dan Loca satın almasının ardından  :akuma: kendisine tesislerin gezdirildiği bilgisine ulaşıldı.

Zarrab'ın 1 Milyon 200 Bin TL ödeyerek 3 senelik Loca satın aldığı öğrenildi. :s20: :s20: :s20:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ozan062

kurun en yuksek oldugu zamanda keske dolar uzerinden sataydık:(
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı cisse557

Reza Zarrab 1 milyon 200 bin TL verip loca kiralamis. Bence stadı tekrardan yıkıp 500 localı bir stat yapmalıyız.

Çevrimdışı salih

yok abi direk külçe altın ile alması lazımdı bence :)

Çevrimdışı kadir

bildiğim kadarıyla dolar kurundan satış yapıyorlardı

Çevrimdışı asi_kartal

Reza Zarrab 1 milyon 200 bin TL verip loca kiralamis. Bence stadı tekrardan yıkıp 500 localı bir stat yapmalıyız.

Bizde itin köpeğin hırsızın parasına ihtiyaç yok. Beşiktaş, Parası Yetenlerin Değil HAKKI YETEN'lerin Takımıdır..
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı ozan062

hehh en temizinden:D

bildiğim kadarıyla dolar kurundan satış yapıyorlardı

tesisler gezildiğine gore o tarifede bi değişiklik yapmıs sonucta bizimkiler elden birsekilde cıkarmanın derdinde locaları onun için tabi farklı tarife uygulanmıs belli
dolar olsa alan cıkmaz:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı edursan07

eski açıktan sonra dikkatimi çeken şey bu oldu :) kavga var galiba :D

Çevrimdışı cisse557

Bizde itin köpeğin hırsızın parasına ihtiyaç yok. Beşiktaş, Parası Yetenlerin Değil HAKKI YETEN'lerin Takımıdır..
Her yere siyaseti karıştırmayın yeter artık ya. Orası bir futbol arenası. Siyaset yapmanın yeri değil. Sanki ülkede herkes adam bi Reza değil.

Çevrimdışı İrfan

Dolar olma ihtimali yok zaten :) Niye derseniz en pahalı locayı 3 seneliğine Sabancı aldı diye biliyorum 1 Milyon $ karşılığında...  :)

147 loca var, bunları alanların hepsi sanki çok doğru yoldan kazanıyor parayı :) Öyle kendinize dert etmeyin yok yolsuzluk yapmış yok hırsızlık yapmış... :bandit:

Mevzularına kar suyu karışmayan zengin mi var dünyada  :bandit:
We are Electric..!

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Beşiktaş düşmanı haber siteleri Vodafone Arenada büyük kavga diye kocaman bir başlıkla şu haberi yapmazsalar çok gücenirim :)
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Haldun

ne oldu ya altın standartı sistemine geri mi döndük  :lol:

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimiçi Necmi

Necmi Bey Merhaba,
Kusura bakmayın ama kimin yaptığını bilmiyorum, kimseye de suç atmak istemiyorum. Sadece Beşiktaş taraftarı olarak işe yaklaştığım için Beşiktaşın menfaatlarını düşünüyorum. Kalitesiz iş yapılınca Beşiktaşın hakları çalındı diye eleştiriyorum. Doğal hakkımdır bu benim.
Kalitesiz mi değil mi konusuna gelince:
İnşaat mühendisiyim, ve bu işi 18 senedir yapıyourm. Hayatımın büyük bir bölümü Almanya'da geçti. Türkiye'de az işlerin içinde bulundum ama denetim sisteminin gereksinimleri kerkes tarafından benimsenmediğini fark ettim. Bunun dışında sağlamlık herşey değildir, aynı şekilde ölçülerinin tutturulması lazım, güvenlik açısından basamakların düzenli olması lazım, yapının uzun ömürlü olması için çatlakların olmaması ve demirlerin görünmemesi lazım.
Acaba ben mi ön yargılıyım diye Almanyada başka mühendis arkadaşla bu foto üzerine konuştuk: İlk tepkisi:Yüzeyler düz değil, çatlaklar var ve Demir görünüyor.  Almanya'da merdivenler böyle kabül edilmezdi ve kaplama yapacak şirketin işi çok zorlaşacak oldu. Kaplayacak şirket Almanya'da olsaydı ek ücret taleb ederdi oldu.
@Necmi
Dostum suçlama kısmını geçelim böyle bir şey düşünmedim kimin yaptığı değil nasıl yapıldığı önemli ben bir şey söyledim kalitesiz yerine estetik açıdan kötü desen sözlerine yerden göğe kadar katılırım tamam göze hitap etmiyor şimdi o işin estetik olarak güzel olduğunu savunacak değilim ben bir çok almanyada yapılmakta olan inşaat resimlerine bakıyorum ve inşaat konusunda almanlar bizim yanımızda çok yetersiz kalırlar kendimizi bu kadar kötülemeyelim inşaat konusunda dünyanın en iyi 3-4 ülkesinden biriyiz  neyse konumuza dönelim benim katılmadığım konu kalitesiz kelimesi çünkü orda çatlak ancak röntgenle tesbit edilir gözle görünen demir vs yok sadece kalıp sökülürken köşeler kırılmış buda kalıpların iyi yağlanmadığını gösterir bunun etkiside estetiği bozan sıkıntıların olması ama sağlamlık farklı bir şey kalitesizlik o işin sağlam olmadığı asıl işi olan taşımayı yapamayacağını söylemek demektir. aslında böyle olmadığı halde insanların kafasında kalitesiz inşaat imajını bırakmaktır ve orda sanki hiç kontrol olmadığını herşeyin kabul edildiği izlenimi yaratırki tepki gösterdiğim olay bu almanya bildiğim kadarıyla deprem bölgesi değil onlardaki şartnamelerle burdaki şartnameler arasında çok fark vardır burdaki şartnemeleri almanyada uygulamaya kalksalar herhalde bir çok şantiye geçer not alamaz o yüzden karıştırmayalım bizde aranan nitelikler çok farklı mesela o merdivende kullanılan demir miktarı büyük ihtimal almanyada hiç bir merdivende yoktur yada kullanılan beton özelliğide yoktur çünkü gerek yok estetik açıdan düzgün iş yapmak maliyet demektir gerek yoksa bu parayı harcamazsın gerek olan yerdede bu parayı harcar hazır kalıbı yaptırır kullanırsın işin ucu hep maliyete dayanıyor Beşiktaş en uygun fiyata en kaliteli işi yapmaya çalışıyor diğelim dört defa kullanılması gereken kalıbı altı defa kullanıyor iki kalıpta bir kalıp kazanıyor maliyeti %30 düşürüyor ama karşılığındada estetik açıdan düzgün olmayan bir yüzey çıkıyor ama bunlarda kaplanacağı için sorun olarak görünmüyor ne yapalım her şey dört dörtlük olsun diyoruz ama para olmayınca olmuyor ve öncelikler gerekli olan konularda sınırlandırılıyor ama kesin bir şey varsa bu inşaat kalite açısından üst seviye bir inşaat estetik açısından sorunlar yaşaması bu durumu değiştirmez @İhsan ve kesinlikle emin olabilirsin bize bu konuda hiç bir kurum müsamaha göstermez en ufak bir standart dışı işlemde hemen tepemize binerler zaten bunun için emin ol bütün antenlerini yönlendirmiş bekliyorlar buralarda yazılan yazıları bile delil kabul ediyorlar nette bir şey yazılıyor ertesi gün denetlemeye gidiyorlar yani hiç bir şey düşündüğünüz kadar kolay yürümüyor şantiyede

Çevrimiçi Necmi

ağır ol kardeşim para paradır bunu milletin nasıl kazandığı değil bizim nasıl kazandığımız önemli ne iş yapıyorsun bilmiyorum ama senin kazandığın parayı sana veren kişiler hep helalmi kazanıyor  bu senin kazancını harammı yapar

Çevrimdışı Deniz

Anc de 29 ekim demis ,1 senedir bu tarihi soyleyen biri olarak korktum simdi daha da sarkmasindan :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı demir_kArtAl

@SDemirsoy mu o kırmızı arabadaki  :D
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı Efe

Anc de 29 ekim demis ,1 senedir bu tarihi soyleyen biri olarak korktum simdi daha da sarkmasindan :)
sarksında herkesin istedigi olsun bare rahat etsin herkes binim tahminim tuttu desin ellerine ne gecekse artik  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

iyi o zaman @Necmi yarın öbür gün abdullah öcalan da loca alsın stadımızdan, para paradır nasıl olsa! bu itibarı zedeler o bakımdan bakmak çok yanlış. marka değerini azaltmak anlamına gelir ki birçok insan belki sırf bu yüzden kombine almayacak. ayrıyetten tribunlerın nasıl tepki vereceğini bilmiyoruz belki reza zarrab'ın locasına kufurler yagdıralacak ve bu takıma zarar verecek.

Çevrimdışı Deniz

sarksında herkesin istedigi olsun bare rahat etsin herkes binim tahminim tuttu desin ellerine ne gecekse artik  :icool:
Sen bugun gerginsin :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Prostatic

ağır ol kardeşim para paradır bunu milletin nasıl kazandığı değil bizim nasıl kazandığımız önemli ne iş yapıyorsun bilmiyorum ama senin kazandığın parayı sana veren kişiler hep helalmi kazanıyor  bu senin kazancını harammı yapar
Para paradır ama herşey para değildir.