Arkadaşlar selamlar,
Bir süredir üye olmama ve iyi takipçi olmama rağmen iş yoğunluğu ve yurtdışı seyahatlerim nedeniyle çok fazla yazamıyorum.
Ama forumdaki güzel insanlar sayesinde az çok stad ile ilgili fikirlerimiz oluyor. Ancak dün ve özellikle bugün yapılan yorumlar,
yorumdan ziyade küfürleşmeye varan terbiyesiz söylemler beni üzdüğü gibi diğer birçok insanı da üzmüştür diye düşünüyorum.
Forumların amacı zaten tartışmak, bir şeyleri paylaşmak , tabiki tartışma olacak , eleştiri olacak , sabah akşam herşeyi eleştirenler
eleştiriye de açık olacak. Ama işin ucu hakaret ve daha ilerisine giderse , forum biraz Ali Baba nın çiftliğine döner ve amacından
çıkar. Şu ana kadar emeklerine ve gayretlerine çok saygı duyduğum forum yöneticisi arkadaşlarımda bu konularda zaten gereğini
yapacaklardır. Her tartışmanın sonu ve nihayeti stadın bitme tarihine endeksli doğal olarak ve doğal olarakta en başta tartışılması
gereken konu. Yurtdışındaki ve içerideki (içeride benzer yok sanki) benzer stadların genel yapım süresi belki daha iyi ekonomik şartlarda belki daha yoğun destekle ortalama 3 yıl gibi görünüyor. Arkadaşlar bu stada başlayalı daha 1.5 sene oldu bildiğim , bence ilerleme
mevcut şartlarda çok kötü değil , fena değil. Aralık gibi biter ise 2 sene de stad yapılmış olacak ve böylesine zor bir lokasyonda.
Taktir etmek gerekli emeği geçenleri , ancak anlamsız pazarlama stratejileri ile umut ticareti yapmalarını da ayrıca şiddetle eleştirmeli ve bi durun artık denilmeli.