Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5709242 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Muhalefett olanlar @ahmetx abi
@Necmi abi Soylemişti burada , Bu stadın altında tarihi eser çıktı diye haber çıkmıştı , Anıtlar kurulundan Ekip gelip incelemişti stadı , İşte Bizi İhbar eden kişi Bizzat Beşiktaş Kongre Üyesi birisiymiş...
Peki acaba o kongre üyesi arkadaşın üyeliği iptal edildi mi? Hiç sanmıyorum. Başkanla bi sürü yemeğe davete katılmıştır eminim o olaydan sonra. Hep çıkar çatışması var. İşin arka planında ne olduğunu neler döndüğünü bilmiyoruz. O kadar içine kapanık yürütülüyor ki bu proje, başkan sonrasında herşeyi yazacam anlatıcam diyor umarım anlatır, belgeye döker biz de dinleriz tek tek.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı SeMiHReX

Dün gece 01.40 ta tgrt haberde stadı haber yapmışlardı.Foruma baktım ama gören olmadı heralde bu haberi yada paylaştıysanız ben kaçırdım.Anç röportaj vermiş 29 ekim diyor ekim başı eylül sonuda olabilir diyor.Çatının bitmesine haberde temmuz diyor.Ayrıca sarı vincin sökülmesinden itibaren ilk kez yukardan görüntüler var.
Çocukken her aksam yatmadan önce Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalısma tarzının bu olmadıgını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her aksam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim.
                      Al Capone

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Serhat Akkaya

eski açık köşe bitmiş
@ahmetx abi bi sorum olacak. Şu anda merdiven prekastları takılması devam ediyor mu? Onlar tam olarak ne zaman biter?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Madalex

hangi kulüpte muhalefet yönetime destek oluyor ki bizde olsun.

ihbar ettiler kısmını bilmem de, benim düşüncem zor zamanlarda taşın altına herkes elini koymalı, inşaatçı başkan adayları neredeler?... bu yönetimin ilk geldiği zaman nelerle uğraştı biliyoruz ferrarinin taksidi yeni bitti. Stadı zor zaman da öyle yada böyle yapılıyor... inşallah bittiği gün bize de aydınlık günler gelecek.

Çevrimdışı ahmetx

ihbar ettiler kısmını bilmem de, benim düşüncem zor zamanlarda taşın altına herkes elini koymalı, inşaatçı başkan adayları neredeler?... bu yönetimin ilk geldiği zaman nelerle uğraştı biliyoruz ferrarinin taksidi yeni bitti. Stadı zor zaman da öyle yada böyle yapılıyor... inşallah bittiği gün bize de aydınlık günler gelecek.
değerli kardeşim onlar bizim gibi düşünmüyor işte ,taşın altına elini koyanda gelecek planları oluyor genelde.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

@ahmetx abi bi sorum olacak. Şu anda merdiven prekastları takılması devam ediyor mu? Onlar tam olarak ne zaman biter?
sanki devam etmiyor ,prekastla breaber biter herhalde bilgim yok mabede sormak lazım.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

değerli kardeşim onlar bizim gibi düşünmüyor işte ,taşın altına elini koyanda gelecek planları oluyor genelde.
Bu biraz yönetim kadrosuyla alakalı. Güçlü isimleri ne kadar kendi bünyende toplarsan o kadar iyi olur ama mevcut yönetim yapımız yönetici anlamında maalesef çok güçlü değil. Buna rağmen başkan büyük risk alıp bu işe girişti ve allah nasip ederse alnının akıyla çıkacak bu işten.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Nisan 2015, 14:11:42
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
tarih kavgasına girenlere 1 gün yazmama cezası verilsin.
gereksiz tarih kavgası ile ilgili 5 sayfa mesaj okuyoruz boşu boşuna.
4 katlı bina yapılıyorda adam söz verdiği tarihte teslim edemiyor evini.
devasa bir yapı inşa ediliyor merkezi bir yere.
boş bir alan olsa neyse.
trabzon boş alana yapıyor onların bile sarktıkça sarkıyor...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Geovani

@rubi_tobin değerli dostum harika yazı,biz tarafız taraf olduğumuz değerlere kötü iz bırakmayalım harika yahu...başkanın artık gecikmeye tahammül edeceğini düşünmüyorum...verilen ağustos sonu tahmininden en fazla 1 ay sarkacagini düşünüyorum...çim olayında hibritte hazır cime uygulamakta vardı belki böyle bir sistem bize 1.5 aydan fazla kazandırabilir diye düşünüyorum bence bu konuda kasmamak lazim
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı KUMANOVALI

Bu biraz yönetim kadrosuyla alakalı. Güçlü isimleri ne kadar kendi bünyende toplarsan o kadar iyi olur ama mevcut yönetim yapımız yönetici anlamında maalesef çok güçlü değil. Buna rağmen başkan büyük risk alıp bu işe girişti ve allah nasip ederse alnının akıyla çıkacak bu işten.

@ahmetx @Serhat Akkaya
twitterda bulduğum bir yorum

haziran 2013'te hükümetin g.tünde ayı bağırıyodu yoksa çökerlerdi araziye.
fikret başkan karambolde kazma kürek daldı hakkını vermek lazım
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı ErsinA.

Stadın bitişi = Aydınlık günler görüşüne katılmıyorum. Evet stadın bitmesi büyük bir adım olacak ve en kısa sürede bitmesini istiyoruz ama aydınlık günler için sportif başarı şart.

Stadın açılması takıma yüksek gelir sağlayacak ancak unutmayalımki localar 3 sezonluk satıldı ve parası inşaata gitti deniyor. Yani 3 sezon loca geliri yok.

Bu sene satılan kombinelerin geliri de inşaata gitti yani ilk sezon kombine geliri de yok.

Takım şampiyon olmalı ve şampiyonlar ligine katılmalı ki yeni sezona sağlam transferler yapılabilsin ve güçlü bir kadroyla Vodafone Arena'ya dönülsün.

Aksi halde Vodafone Arena'nın hakkını verecek kadrolar olmadan aydınlık günler zor bence.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

@ahmetx @Serhat Akkaya

Sonuna kadar katılıyorum. Orada oldu bittiye getirildi ve harika oldu yoksa sonrasında hayatta bizim orada stat yapmamıza izin vermezlerdi. Zaten onun altyapısını direk olmasada dolaylı olarak zamanın Kültür Bakanı aracılığıyla yapıyorlardı. Kupon arazinin kralıydı İnönü Stadı'nın yeri.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı iyimserure

inşaatın belli bir program dahilinde ilerlediği obitaş ve çiçeklerin tribün inşaatını aynı dönemde bitirmesinden belli, 1 yıl boyunca burada boş boş tartıştınız hangi firma daha hızlı diye, yine boşuna konuşuyorsunuz gibi geliyor bana

Çevrimdışı KUMANOVALI

Sonuna kadar katılıyorum. Orada oldu bittiye getirildi ve harika oldu yoksa sonrasında hayatta bizim orada stat yapmamıza izin vermezlerdi. Zaten onun altyapısını direk olmasada dolaylı olarak zamanın Kültür Bakanı aracılığıyla yapıyorlardı. Kupon arazinin kralıydı İnönü Stadı'nın yeri.

bu tarih olayının temelide budur
kesin bilgim yok ama hafriyat başladığında bence ortada doğru dürüst plan bile yoktu
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Peki acaba o kongre üyesi arkadaşın üyeliği iptal edildi mi? Hiç sanmıyorum. Başkanla bi sürü yemeğe davete katılmıştır eminim o olaydan sonra. Hep çıkar çatışması var. İşin arka planında ne olduğunu neler döndüğünü bilmiyoruz. O kadar içine kapanık yürütülüyor ki bu proje, başkan sonrasında herşeyi yazacam anlatıcam diyor umarım anlatır, belgeye döker biz de dinleriz tek tek.
Kendi İçimizde okadar Çok düşman varki , Uyeliginin çoktan iptal edilmesi gereken okadar Kongre üyesi varki ....
Gezi olayları sırasında Bir kongre üyesi Eski açığı boydan boya kaplayacak şekilde pankart yaptırıp astırmıştı , Sayın Başbakanım Beşiktaş Camiası ve taraftarı sizi çok seviyor diye !!
İşin ilginç yanı bu pankarttan ne Başkanın nede Yoneticilerin haberi vardı , zaten aynı gün kaldırıldı o pankart , Başkanda bir açıklama yapmıştı pankartla alakalı , Okişide hala kongre üyesi mesela...
@Serhat Akkaya abi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ilhan

@rubi_tobin değerli dostum harika yazı,biz tarafız taraf olduğumuz değerlere kötü iz bırakmayalım harika yahu...başkanın artık gecikmeye tahammül edeceğini düşünmüyorum...verilen ağustos sonu tahmininden en fazla 1 ay sarkacagini düşünüyorum...çim olayında hibritte hazır cime uygulamakta vardı belki böyle bir sistem bize 1.5 aydan fazla kazandırabilir diye düşünüyorum bence bu konuda kasmamak lazim
Aynen katılıyorum, hiç gereği olmayan tartışmalar bunlar, bizi yıpratmaktan öte gitmez, burada yalnızca üyeler bulunmuyor, ziyaretçilerinde bu yazdıkalarımızı okuduğunu düşünürseniz bu gereksiz açılış tarihi tartışmalarının bize hep eksi değer olarak döneceğini hesaba katın lütfen. Uzağa gitmeye gerek yok daha  bi kaç hafta önce renkli bi kulübün bu konuda yaptığı açıklamanın mürekkebi kurumadı henüz.
Forum yönetimi açılış tarihi konusunda bi yarışma düzenlese bu kadar itibar edilmezdi herhalde, lütfen arkadaşlar iyisi ile kötüsü ile günahı ile sevabı ile bu kadar kısa biz zamanda bu stad bu hale geldi emeği geçen herkese teşekkür etmektir bize düşen, eleştirmek değil.

Çevrimdışı Serdar

Arkadaşlar selamlar,

Bir süredir üye olmama ve iyi takipçi olmama rağmen iş yoğunluğu ve yurtdışı seyahatlerim nedeniyle çok fazla yazamıyorum.
Ama forumdaki güzel insanlar sayesinde az çok stad ile ilgili fikirlerimiz oluyor. Ancak dün ve özellikle bugün yapılan yorumlar,
yorumdan ziyade küfürleşmeye varan terbiyesiz söylemler beni üzdüğü gibi  diğer birçok insanı da üzmüştür diye düşünüyorum.
Forumların amacı zaten tartışmak, bir şeyleri paylaşmak , tabiki tartışma olacak , eleştiri olacak , sabah akşam herşeyi eleştirenler
eleştiriye de açık olacak. Ama işin ucu hakaret ve daha ilerisine giderse , forum biraz Ali Baba nın çiftliğine döner ve amacından
çıkar. Şu ana kadar emeklerine ve gayretlerine çok saygı duyduğum forum yöneticisi arkadaşlarımda bu konularda zaten gereğini
yapacaklardır. Her tartışmanın sonu ve nihayeti stadın bitme tarihine endeksli doğal olarak ve doğal olarakta en başta tartışılması
gereken konu. Yurtdışındaki ve içerideki (içeride benzer yok sanki) benzer stadların genel yapım süresi belki daha iyi ekonomik şartlarda belki daha yoğun destekle ortalama 3 yıl gibi görünüyor. Arkadaşlar bu stada başlayalı daha 1.5 sene oldu bildiğim , bence ilerleme
mevcut şartlarda çok kötü değil , fena değil. Aralık gibi biter ise 2 sene de stad yapılmış olacak ve böylesine zor bir lokasyonda.
Taktir etmek gerekli emeği geçenleri , ancak anlamsız pazarlama stratejileri ile umut ticareti yapmalarını da ayrıca şiddetle eleştirmeli ve bi durun artık denilmeli. 

Çevrimdışı ErsinA.

Stad açılış tarihi tartışması = tavuk mu yumurtadan çıkar, yumurta mı tavuktan tartışması

Bu tartışmaların çıkmasına neden olan ise yönetim tarafından popülistçe verilen yanlış tarihler. Keşke Ertuğrul Karanlık taktiğiyle bir açılış tarihi verselerdi. 5-6 ay erken açtık diye sevinirdik.

Çevrimdışı ahmetx

@ahmetx @Serhat Akkaya

Fikret Orman büyük iş başardı bu konuda ,allem etti gullem etti stadı yaptı.

Çevrimdışı ahmetx

Arkadaşlar selamlar,

Bir süredir üye olmama ve iyi takipçi olmama rağmen iş yoğunluğu ve yurtdışı seyahatlerim nedeniyle çok fazla yazamıyorum.
Ama forumdaki güzel insanlar sayesinde az çok stad ile ilgili fikirlerimiz oluyor. Ancak dün ve özellikle bugün yapılan yorumlar,
yorumdan ziyade küfürleşmeye varan terbiyesiz söylemler beni üzdüğü gibi  diğer birçok insanı da üzmüştür diye düşünüyorum.
Forumların amacı zaten tartışmak, bir şeyleri paylaşmak , tabiki tartışma olacak , eleştiri olacak , sabah akşam herşeyi eleştirenler
eleştiriye de açık olacak. Ama işin ucu hakaret ve daha ilerisine giderse , forum biraz Ali Baba nın çiftliğine döner ve amacından
çıkar. Şu ana kadar emeklerine ve gayretlerine çok saygı duyduğum forum yöneticisi arkadaşlarımda bu konularda zaten gereğini
yapacaklardır. Her tartışmanın sonu ve nihayeti stadın bitme tarihine endeksli doğal olarak ve doğal olarakta en başta tartışılması
gereken konu. Yurtdışındaki ve içerideki (içeride benzer yok sanki) benzer stadların genel yapım süresi belki daha iyi ekonomik şartlarda belki daha yoğun destekle ortalama 3 yıl gibi görünüyor. Arkadaşlar bu stada başlayalı daha 1.5 sene oldu bildiğim , bence ilerleme
mevcut şartlarda çok kötü değil , fena değil. Aralık gibi biter ise 2 sene de stad yapılmış olacak ve böylesine zor bir lokasyonda.
Taktir etmek gerekli emeği geçenleri , ancak anlamsız pazarlama stratejileri ile umut ticareti yapmalarını da ayrıca şiddetle eleştirmeli ve bi durun artık denilmeli. 
aynen 2 yıl müthiş bir süre gerçekten.

Çevrimdışı ahmetx

Kendi İçimizde okadar Çok düşman varki , Uyeliginin çoktan iptal edilmesi gereken okadar Kongre üyesi varki ....
Gezi olayları sırasında Bir kongre üyesi Eski açığı boydan boya kaplayacak şekilde pankart yaptırıp astırmıştı , Sayın Başbakanım Beşiktaş Camiası ve taraftarı sizi çok seviyor diye !!
İşin ilginç yanı bu pankarttan ne Başkanın nede Yoneticilerin haberi vardı , zaten aynı gün kaldırıldı o pankart , Başkanda bir açıklama yapmıştı pankartla alakalı , Okişide hala kongre üyesi mesela...
@Serhat Akkaya abi
kongre üyeliğinden atılsa şimdi inşaatı durdurmuşlardı.

Çevrimdışı Tolga

Stadın bitişi = Aydınlık günler görüşüne katılmıyorum. Evet stadın bitmesi büyük bir adım olacak ve en kısa sürede bitmesini istiyoruz ama aydınlık günler için sportif başarı şart.

Stadın açılması takıma yüksek gelir sağlayacak ancak unutmayalımki localar 3 sezonluk satıldı ve parası inşaata gitti deniyor. Yani 3 sezon loca geliri yok.

Bu sene satılan kombinelerin geliri de inşaata gitti yani ilk sezon kombine geliri de yok.

Takım şampiyon olmalı ve şampiyonlar ligine katılmalı ki yeni sezona sağlam transferler yapılabilsin ve güçlü bir kadroyla Vodafone Arena'ya dönülsün.

Aksi halde Vodafone Arena'nın hakkını verecek kadrolar olmadan aydınlık günler zor bence.

Tamamen katılıyorum. :ok:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

aynen 2 yıl müthiş bir süre gerçekten.
@ahmetx abi
Facebook ta Türkiye stadyumları ve Stad projeleri diye bir Sayfa var , Şuan Yapılan ve yapımı devam eden bütün stadlardan Güncel Fotolar yayınlıyor bu sayfa !
Şimdi Bu stada yavaş diyen arkadaşlar açsınlar bu sayfayı ve Bizle hemen hemen aynı anda başlayan veya bizden önce başlayan ve bizden sonra başlayan stadyumların Ne durumda olduklarını görsünler !
Samsun 19 Mayıs
Eskişehir Atatürk
Timsah arena
Akyazı
Sivas stadı
G.Anteo Arena
Malatya Arena
Bu stadların bazıları bizden çok önce başladı, Bazıları bizle hemen hemen aynı anda başladı , Bazılarıda hemen sonra başladı ve Bu stadların çoğu bizden önde değil hatta bazıları daha geride HeMde Devlet tarafından yapıldığı halde !! Hala bu stada yavaş gidiyor diyen kişilere Söylüyorum El İnsaf Kardeşim İnsaff !!!
Sadece 1 Yıl boyunca hafriyat ve Fore kazıklarla ugraştık , Maddi sıkıntılar yaşadık ona rağmen Şuan yapımı devam eden stadların çogundan ondeyiz !!
Eleştiri yaparken Ona göre yapın , Bilmeden araştırmadan yapmayın !!

@ahmetx @Serhat Akkaya

@KUMANOVALI Abi Yarın stada Gidicem ziyarete orada olursan hber verir misin ?
Yarın stada gidicek olan varmı ?? Varsa haber versin ben öğlen saatlerinde orada olacagım :bandit: