Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5706965 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ozan062

köşedeki merdivenler @Necmi abinin dwg planındaki gibi.

koltuk dizilimi cok onemli hafiften hafiften beni korkutuyor
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Abiler bikaç gündür foto şov yapıyosunuz haa elinize kolunuza sağlık :claps: :halay:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimiçi Necmi

koltuk dizilimi cok onemli hafiften hafiften beni korkutuyor
seni korkutmayan bir şey varmı :alala:  :kop: :kop: :kop: @ozan062

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Metin Tekin ağzından kaçırdı 2016 ekim-kasım diyor

Çevrimiçi Necmi

elımden geldıgınce artık eyvallah
30 kadar resmi eledim çok benzer resimlerdi @serti67 eline ayağına sağlık

Çevrimiçi Necmi

Metin Tekin ağzından kaçırdı 2016 ekim-kasım diyor
bence ağzından değil başka bir tarafından kaçırmıştır boş boş konuşuyorlar

Çevrimdışı ozan062

seni korkutmayan bir şey varmı :alala:  :kop: :kop: :kop: @ozan062

oyle :D ama bu baya baya onemli simdi o rezil koseler olursa yandık
bunu bana dedirten türk firmalar
bursada konyada benzerleri yasandı diğer türlü baska ekip yapsa canla basla
ve bunu taraftar baskısıyla duzeltme yoluna gittiler yani kendileri cok umursamadı
boyle birseyin bizdede olmucagının garantisi yok sonucta cogu kişi gibi nasıl olursa olsunda bitsin kafasında
düzeltilemezde:D dert bu yani abi  :lol: :bawling:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimiçi Necmi

oyle :D ama bu baya baya onemli simdi o rezil koseler olursa yandık
bunu bana dedirten türk firmalar
bursada konyada benzerleri yasandı diğer türlü baska ekip yapsa canla basla
ve bunu taraftar baskısıyla duzeltme yoluna gittiler yani kendileri cok umursamadı
boyle birseyin bizdede olmucagının garantisi yok sonucta cogu kişi gibi nasıl olursa olsunda bitsin kafasında
düzeltilemezde:D dert bu yani abi  :lol: :bawling:

iyide burayı toki yapmıyor yani dert edecek çok kişi var Başkan para ödüyor sence baştan savma yaptırırmı bizim paramız devletin kasasından gelmiyor sokağa atacak kadar yok o yüzden her köşesinde en kaliteli ve dayanıklı işçiliği yapmak için emek sarfediyorlar sen bu stadın neresinde baştan savma işçilik gördün yada neresinde kalitesiz bir malzeme kullanıldığına şahit oldun firmalar bir hata yapsalar düzelttiriliyor ve tüm maliyeti firmadan çıkıyor en uzun ömürlü ve kaliteli malzemeler seçiliyor sence koltuk dizilimi gibi basit bir işde sallama yaparlarmı zaten merak etme montajı yapacak firma diğer stadlarda olduğu gibi kafasına göre koymayacak her koltuğun yeri nasıl monte edileceği mimarlar tarafından belirleniyor böylesine itina ile stad yapıp öyle koltukmu yerleştirirler sence @ozan062

Çevrimdışı xenos

Fotoğraf çeken arkadaşlara teşekkürler.

Kapalı ve Yeni açık birleşiminde ki en üst sırada prekastlar aynı hizada değil, bilgisi olan var mı ?. 

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

Kapalı ve Yeni açık birleşiminde ki en üst sırada prekastlar aynı hizada değil, bilgisi olan var mı ?. 

kapalı loca koltuğu konacağı için daha geniş prekast var yeni açık normal koltuk olacak orası kapalı gibi geniş yapılsaydı ön cepheden bakıldığında kopuk ve çirkin dururdu zaten oraya normalde iki sıra daha ilave edilecek olması gerekiyor ama bakacağız artık ne yapacaklar @xenos

Çevrimdışı murat

Süzer
Süzer
Vay ve bir zamanlar stadın yarısını diğer yarısıyla birleştirmeler,prekast çizmeler derken kabanında sonuna geldik.emeği geçen paitci arkadaşlara eşekkürler :evillol:

Çevrimdışı mert_

1903 tribünü olacağı için kapalı altın son basamakları daha geniş sanırım onunla ilgili.

Çevrimiçi Necmi

Bu delikler nedir :alala: :alala:

oraya harç gelecektir kaymak gibi olursa tutmaz o yüzden çentiklemişlerdir @Yusuf
büyük ihtimal basamaklara gelecek kısım oralar ve ince bir yapıştırma harcıyla basamakları bu şekilde monte ediyorlardır.
[ Son Düzenleme: 13 Nisan 2015, 18:37:23 Necmi ]

Çevrimdışı Mehmet92

Geçen hafta gazilerde obitaş çalışanlarına kulak misafiri olmuştum vinç için bu haftasonu sökülücek diyolardı,gene sökülmedi

Çevrimdışı Tolga

bence ağzından değil başka bir tarafından kaçırmıştır boş boş konuşuyorlar
:kop: :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

Geçen hafta gazilerde obitaş çalışanlarına kulak misafiri olmuştum vinç için bu haftasonu sökülücek diyolardı,gene sökülmedi
daha çok malzemeleri var içerde onların kaldırılmasını bekliyordur vincin ordaki varlığı bize engel teşkil etmiyor @Mehmet92

Çevrimdışı ALBATROS

koltuk montajı o plandaki gibi olursa zaten dert edilen durum ortaya çıkacak yani işçilik ne kadar iyi olursa olsun plan neyse onu uygulayacaklardır ve umarım plan paylaşılanın aynısı değildir. bursada da plan böyleydi ve firma aynısını uyguladı yani hatalı montaj yapmadılar ama taraftar baskıyla proje değişti bizde ise mimarlar öyle yapmış denilip konu kapatılır malesef.

Çevrimdışı Mehmet92

daha çok malzemeleri var içerde onların kaldırılmasını bekliyordur vincin ordaki varlığı bize engel teşkil etmiyor @Mehmet92

Anladım @Necmi abi,teşekkürler.

Çevrimdışı Ersan

bugün hiç prekast takılmadı mı

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Bazıları Kupalara, Bazıları Şampiyonluğa, Bizim Bu Büyük Aşkımız Sadece BEŞİKTAŞ'IMIZA