Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5706666 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Melekcik

Çim işleri geceleri de devam edilebiliyor mu :)
Aydınlatma olursa olur çünkü youtubda izledim adamlar sabahlıyordu hibrit çimciler
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

6 aylık değişimi görmek istedim yapmışken atayım dedim. 10 Ekim 2014-10 Nisan 2015. Tam oturmadı ama idare edin  :ok:

Sağ yoldan da hep bir beyaz ticari araç geçiyo heralde :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

Vodafone Arena 13 Nisan 2015 (15:00) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @serti67   'ye teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çevrimdışı Tolga

Aydınlatma olursa olur çünkü youtubda izledim adamlar sabahlıyordu hibrit çimciler
O yüzden sormuştum bende gece devam ederse çalışmalar çok iyi olur :ok:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı kadir

bugün çatıcılar yeni açıkta çoştular baya bi iskele hazırladılar demek ki beyaz çatı malzemelerinin gelişinde bi sorun olmazsa çabucak yapabiliyorlarmış iskeleleri

Çevrimdışı kadir

bu arada bjk mabet skorboardın çatının iç halkasında olacağını söledi. skorboard 360 derece mi olacak o zaman

Çevrimdışı Oktay A.

Gazilerde stada nazır çay içmek başka bir güzel 😉
TOKİ DEĞİL ALIN TERİ.. VODAFONE ARENA

Çevrimdışı TØLGA

bu arada bjk mabet skorboardın çatının iç halkasında olacağını söledi. skorboard 360 derece mi olacak o zaman
öyle bir beklentiye girmeyin en fazla gs'deki gibi karşılıklı 2 tane skorboard olur  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmetx

hayır karşılıklı 2 adet olacak.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

şu iki istinad duvarını yüksek yaptılar canımı sıktılar, beleştepeden stadın dışı bile görünmeyecek.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi Necmi

Membran gerdirme dışardan nasıl olacak @Necmi , @FARUK ? Vinçlerin yolu kapatması gerekmiyor mu Numaralı ve kapalıda ?

krasnodarda membrandan önce çime başladılar,şeffaf iç halka 1 aylarını yedi.

:dontknow: bana çatıyla ilgili soru sormayın bende öküzün trene baktığı gibi bakıyorum o işe  :bandit: hiç bilmediğim bir iş @ahmetx anca bakıyoruz :o_o:

Çevrimdışı Anıl

Nerede söylüyor bunları :alala: @kadir

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı serti67

aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı TØLGA

twitter'da yazmıştı @ahmetx abinin sorusuna cevap olarak galiba yanlışım varsa düzeltsin
iç tarafta derken çatının iç halkasınımı stadyumun içini mi kastediyor orası ayrı tabi  :biggrinking:
[ Son Düzenleme: 13 Nisan 2015, 17:35:50 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmetx

köşedeki merdivenler @Necmi abinin dwg planındaki gibi.

Çevrimdışı ahmetx

twitter'da yazmıştı @ahmetx abinin sorusuna cevap olarak galiba yanlışım varsa düzeltsin
iç tarafta derken çatının iç halkasınımı stadyumun içini mi kastediyor orası ayrı tabi  :biggrinking:
çatıyı kastetti.

Çevrimdışı Anıl

Tamam ben de şuan yazıyo sandım :D

Çevrimiçi hasankale

Daha öncede sormuştum ama cvp veren olmadı prekastcılar öğleden sonra niye çalışmadı bilen var mı ?

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimiçi Necmi

Vodafone Arena 13 Nisan 2015 (18:00) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @keremfrat1  'e teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çevrimdışı TØLGA

Daha öncede sormuştum ama cvp veren olmadı prekastcılar öğleden sonra niye çalışmadı bilen var mı ?
onlar değişik insanlar ne zaman ne yaptıkları belli olmuyor kimse cevap vermediğine göre fikrimiz yok açıkçası  :)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı kadir

Twitterda sölemişti sorun bana cevaplayayım demişti :)

Çevrimdışı kadir