Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5706969 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

koşarak uzaklaştım ne anlatsam boş çünkü :D
Ya  Samet  allahını  seversen bu  sitede  dahi neler  yazılıyor,kimlerle  konuşulup  bilmemne kadar  detaylı  bilgi  veriliyor,fotoğrafları  gösteriliyor,teknik bilgiler  veriliyor,inşaat işlerinde çalışan mühendisler uzmanlar yorum yapıyor.Tümbu harika  bilgilere  rağmen abuk subuk yorumlar  iddialar yapılmadımı  geçmişte.İnsanların önyargılarını kırmak  hakikatten atomu parçalamaktan zormuş.Einstein baba  haklı.  :D

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Çevrimdışı SDemirsoy

Ya  Samet  allahını  seversen bu  sitede  dahi neler  yazılıyor,kimlerle  konuşulup  bilmemne kadar  detaylı  bilgi  veriliyor,fotoğrafları  gösteriliyor,teknik bilgiler  veriliyor,inşaat işlerinde çalışan mühendisler uzmanlar yorum yapıyor.Tümbu harika  bilgilere  rağmen abuk subuk yorumlar  iddialar yapılmadımı  geçmişte.İnsanların önyargılarını kırmak  hakikatten atomu parçalamaktan zormuş.Einstein baba  haklı.  :D
abi diyorum ki inşallah eylül ekim ayına falan yetiştirilmeye çalışılıyor adam diyor ki 3 sene daha bitmez baksana daha çimi yapmamışlar dedi bende fazla bir şey demeden uzaklaştım :D @Coşkun Mevsim

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Bir Beşiktaş'lı kardeşimin ricası benim için emirdir ama ben bu şekilsizlere günahımı bile göndermem @Yunus Emre Dökmeci bırak onlar havlasınlar ben bu devranın döneceğine inanıyorum. Hele ki bu foruma girip aklı başında Beşiktaş'lı kardeşlerimi abilerimi gördükçe umut doluyorum.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Nisan 2015, 16:15:50
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Sadece kafama takılan birşey var merak ettiğim için soruyorum.

Ts'nun yeni stadı 2016'da açılacakmış öyle söyleniyor ve şuanda onlar bizden daha öndeler gibi yanlış biliyorsam düzeltin.(Prekastların tamamı bitmiş durumda)

Biz nasıl onlardan önce bitirebileceğiz diye düşünmeden edemiyorum doğrusu.
prekastları biteli epey oldu daha kolon takmakla uğraşıyorlar çok yavaşlar.
yolları dış düzenlemesiyle beraber çok işleri olduğundan 2016 tarihini veriyorlardır.
bizim dışarda iş yok...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Tolga

prekastları biteli epey oldu daha kolon takmakla uğraşıyorlar çok yavaşlar.
yolları dış düzenlemesiyle beraber çok işleri olduğundan 2016 tarihini veriyorlardır.
bizim dışarda iş yok...
Anladım teşekkürler :ok:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ahmetx

Membran gerdirme dışardan nasıl olacak @Necmi , @FARUK ? Vinçlerin yolu kapatması gerekmiyor mu Numaralı ve kapalıda ?

krasnodarda membrandan önce çime başladılar,şeffaf iç halka 1 aylarını yedi.
[ Son Düzenleme: 13 Nisan 2015, 16:21:13 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Melekcik

Sadece kafama takılan birşey var merak ettiğim için soruyorum.

Ts'nun yeni stadı 2016'da açılacakmış öyle söyleniyor ve şuanda onlar bizden daha öndeler gibi yanlış biliyorsam düzeltin.(Prekastların tamamı bitmiş durumda)

Biz nasıl onlardan önce bitirebileceğiz diye düşünmeden edemiyorum doğrusu.
Yanılmıyorsam onlar tüm kompleksi açacaklar yani normal yanlışımda olabilir
[ Son Düzenleme: 13 Nisan 2015, 16:27:32 Melekcik ]
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ahmetx

antalya stadı mayısta açılacakmış  :claps: ,merdivenler yine sarı  :steamed: :steamed: fener stadının mimarı ile bu stadın mimarı aynı maraton tribünlerinden belli. :D http://www.azaksu.com/tr

[ Son Düzenleme: 13 Nisan 2015, 16:36:23 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Tolga

Yanılmıyorsam onlar tüm kompleksi açacaklar yani normal yanlışımda olabilir
Anladım. Bu arada 29 Ekim güzel tarih umarım daha fazla sarkma olmaz :icool:

Çevrimdışı ahmetx

kasıma sarkma ihtimali var ama aralık olmaz  :tabe:

Çevrimdışı Tolga

antalya stadı mayısta açılacakmış  :claps: ,merdivenler yine sarı  :steamed: :steamed: fener stadının mimarı ile bu stadın mimarı aynı maraton tribünlerinden belli. :D

Antalya lige çıksın da şu stada yazık olmasın :D

Süper Lig'e layık bir stat yazık olur PTT 1. Lig'de :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Melekcik

Şöyle birşey var en küçük daire alsanız mesela 2016 ocak teslim deseler dahi sarkma olur inşaat işlerinde planı yaparsında beklenmedik çok şey çıkabilir bu işin en iyisi nede olsa bizim daire satmak gibi derdimiz olmadığı için tarih vermemek
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı KUMANOVALI

Şöyle birşey var en küçük daire alsanız mesela 2016 ocak teslim deseler dahi sarkma olur inşaat işlerinde planı yaparsında beklenmedik çok şey çıkabilir bu işin en iyisi nede olsa bizim daire satmak gibi derdimiz olmadığı için tarih vermemek

Aha mesaj yazabiliyorum  :biggrinking:

Ağzına sağlık..
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı KUMANOVALI

Bir Beşiktaş'lı kardeşimin ricası benim için emirdir ama ben bu şekilsizlere günahımı bile göndermem @Yunus Emre Dökmeci bırak onlar havlasınlar ben bu devranın döneceğine inanıyorum. Hele ki bu foruma girip aklı başında Beşiktaş'lı kardeşlerimi abilerimi gördükçe umut doluyorum.

Sen ellerini kirletme kardeşim
Çakar ,rok,erteme twik attım

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

antalya stadı mayısta açılacakmış  :claps: ,merdivenler yine sarı  :steamed: :steamed: fener stadının mimarı ile bu stadın mimarı aynı maraton tribünlerinden belli. :D http://www.azaksu.com/tr

Maraton tribunleri , Gecekondu arenanınkşnin bire bir Aynısı , Genel hatlarıyla beğendiğim bir stad , Dış Cephesi Ve Maraton tribünler ne kadar güzel ise , Kale arkalarının tam ortaSındaki Eşşek kadar Ambulans Kapısı ve Kat kat Balkon tribün okadar berbat :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Sen ellerini kirletme kardeşim
Çakar ,rok,erteme twik attım
Ermanla , Goktug uda çıkarsaydın aradan @KUMANOVALI abi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Tolga

Öyle tabi bu kadar sabrettik biraz daha sabredeceğiz napalım :tabe:

Çevrimdışı ahmetx

skorbord ihalesini kim kazandı? Skorbordlar çimden önce takılması lazım ,süre daralıyor.

Çevrimiçi hasankale

Prekastcılar niye çalışmıyo bilen var mı ?

Çevrimdışı Melekcik

Öyle tabi bu kadar sabrettik biraz daha sabredeceğiz napalım :tabe:
Öyle bazılarına kolay geliyor gecikti nige hızlı değil demesi bu sorum herkeze işe gittinizde hergün aynımısınız aynı performası veriyormusunuz bu işcideki sorun yani son düzlükdeyiz gecikmenin olup olmayacağını çatıcı abiler belirler @Tolgaozkhrmn  :money: :tabe:

Çevrimdışı Tolga

Çim işleri geceleri de devam edilebiliyor mu :)

Çevrimdışı Tolga

Öyle bazılarına kolay geliyor gecikti nige hızlı değil demesi bu sorum herkeze işe gittinizde hergün aynımısınız aynı performası veriyormusunuz bu işcideki sorun yani son düzlükdeyiz gecikmenin olup olmayacağını çatıcı abiler belirler @Tolgaozkhrmn  :money: :tabe:
Haklısın @Melekcik yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik artık :) :)