Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5704405 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

ysariusta

• Ziyaretçi

:ishock:
Ayrıca Loca alanları da düşünmenizi tavsiye ederim. Diyelim 5 maç sonra Vodafone Arenaya geçtik. 3 yıl sonra 5 maç oynandıktan sonra mı loca sahipleri değişecek? Kulüp bununla uğraşmak istemez. Devre arasından sonra stada geçer locaları da 3 yıl sonra devre arasından başlatır işler daha kolay olur.
Fotoğraftaki sen misin? @cisse557 yapmayın diyecem ama kışın ortasında atkısını tribünden Van'a atan taraftara yapma denmez. Br nedeni vardır.

Çevrimdışı cisse557

:ishock:Fotoğraftaki sen misin? @cisse557 yapmayın diyecem ama kışın ortasında atkısını tribünden Van'a atan taraftara yapma denmez. Br nedeni vardır.
Yok @Yunus abi ben değilim. Yıllar geçse de bu çocuk gözümün önünden gitmiyor. Lİverpoola farklı yenildiğimiz maçın son dakikalarında bu arkadaş bu duruşu sergilemişti.

Çevrimdışı tr_ahmet06

Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır forumu takip ediyorum yazmak şimdi kısmetmiş. Stadımız gerçekten çok güzel olacak, Büyük başarılar bu arena da bizleri bekliyor..  Ankara da yaşıyorum nasipse açılışına geleceğim..  :ok: :ok:
Açın gözlerinizi bakmayın şaşı, alayınız gelse yıkamaz Beşiktaşı!

Çevrimdışı Efe

@ZEKI hocam kuvvetle muhtemel müzahir  in meşesinde mütevellit britanya takımıyla müsabaka yapabiliriz :evillol: :evillol:
açıklaması:büyük bir ihtimalle sponsorumuzdan dolayı ingiliz takımıyla oynayabiliriz :icool:
:kop: :kop:
yav oktay abi alem adamsın bi anda nasıl yazdın bunu :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı snake3315

Cumleten iyi aksamlar.Arkadaslar merak ettigim bikac soru var.cevap verebilirseniz sevinirim.      1-Simdi bu kolonlarin hemen ardinda tribunler basliyor ya! Turnikeler nereye konacak? 2- Ayrica misafir tribunu numarali ve yeni acik birlesimi oldugu icin giris cikislarda guvenlik zaafiyeti olusturmaz mi? 3- Son soru: boylesine buyuk bi yapi icin 350 araclik otopark yetersiz degil mi? cevaplar icin simdiden tesekkurler...
KİMSE UMUDUMUZU BİZDEN SÖKÜP ALAMAZ...

Çevrimdışı Efe

Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır forumu takip ediyorum yazmak şimdi kısmetmiş. Stadımız gerçekten çok güzel olacak, Büyük başarılar bu arena da bizleri bekliyor..  Ankara da yaşıyorum nasipse açılışına geleceğim..  :ok: :ok:
:hosgeldin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı serti67

:hosgeldin
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı KUMANOVALI

Yok @Yunus abi ben değilim. Yıllar geçse de bu çocuk gözümün önünden gitmiyor. Lİverpoola farklı yenildiğimiz maçın son dakikalarında bu arkadaş bu duruşu sergilemişti.

kendisi efsanedir...  :tabe:
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Efe

Eğer 25 Eylül de yetişecekse 25 ağustosa da pekala yetişir, bence su vinçler malzemeler bir alınsın tabi prekast bitince is daha hızlı ilerleyecek gibi geliyor bana...

bizde onu diyoruz bekliyoruz bencede yetişme ihtimali var sadece biraz çaba lazım  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

Cumleten iyi aksamlar.Arkadaslar merak ettigim bikac soru var.cevap verebilirseniz sevinirim.      1-Simdi bu kolonlarin hemen ardinda tribunler basliyor ya! Turnikeler nereye konacak? 2- Ayrica misafir tribunu numarali ve yeni acik birlesimi oldugu icin giris cikislarda guvenlik zaafiyeti olusturmaz mi? 3- Son soru: boylesine buyuk bi yapi icin 350 araclik otopark yetersiz degil mi? cevaplar icin simdiden tesekkurler...
Hoşgeldiniz beyler.
Otopark kapasitesi her locaya 2 araç. yanlız şöyle anlatayım oraya 350 araç yazmışlar da o dünya standartları. İstanbul şartlarında oraya biraz daha fazla araç sığar bence. turnikeler tam nerede bilmiyorum ama mutlaka yaparlar. orada yeterli alan var. Dışarıdan öyle görünüyor. Kocaman bir yer merak etme. misafir takım oradaki tünelden içeri alınacak olabilir. yada otobüslerle gelip altta inerler ve direkt tribünlerine çıkarlar.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Nisan 2015, 23:02:44
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Hala Eski açık alçak! Diyen olacak mı bakalım :D

Adamların stadın ortasında gedik var  :kop:

Standart Liege

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Efe

Standart Liege

ntv sporu açın göreceksiniz  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Standart Liege

Şöyle statları hiç sevmiyorum ya bütünlük yok resmen..
Vicente Calderon da böyle
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Nisan 2015, 23:06:51
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Şöyle statları hiç sevmiyorum ya bütünlük yok resmen..
Vicente Calderon da böyle

Bütünlüğü geç delik var be :D

Gol olsa adamı dışarı atarlar oradan bizde :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Beleş gedik :evillol: :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Efe

anladığım en üst tribünler sonradan yapılmış o yüzden bu şekilde saçma bi yapı çıkmış onlarda yıkıp yenisini yapsın bence  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

anladığım en üst tribünler sonradan yapılmış o yüzden bu şekilde saçma bi yapı çıkmış onlarda yıkıp yenisini yapsın bence  :icool:
Orada TOKİ yokmu? Versinler bu araziyi yaparlar yenisini

Çevrimdışı Rizzi

Ne prekastmış bitmedi hala..
Acaba şu şişme olayı kışın çok soğuklarda beton döküldüğü için mi oldu?
Yani şişti denilen yerleri beton dokulurken hatırlıyorum genelde kar havası yada kar vardi.

ysariusta

• Ziyaretçi

Ne prekastmış bitmedi hala..
Acaba şu şişme olayı kışın çok soğuklarda beton döküldüğü için mi oldu?
Yani şişti denilen yerleri beton dokulurken hatırlıyorum genelde kar havası yada kar vardi.

Şişti denilen yerlerde traşlama işlemleri tamamlandı. Yeni açıktaki bırakılan boşluktan bahsediyorsan oradan malzeme girişi yapılıyor. Onun için takılmadı prekast. zaten 2 3 gündür deli gibi takılıyor.

Çevrimdışı pascal26

Bugün ö.sonra tv de Stuttgart'ın maçını izledim. Mercedes Benz arena çatı malzemesi bizimkine çok benziyor sanırım. Gündüz maçı olmasına rağmen tv de zevk alarak izledim. Sahanın bi kısmı kapkaranlık bi kısmı aşırı aydınlık değildi. Bi de Almanlar hakikaten kaliteli iş yapıyo. Gözümün takıldığı her noktada hem şekil şemal hem de renk kullanımları çok güzeldi, merdiven boşluklarına kadar.

Çevrimdışı Efe

prekastta baya ilerlediler önümüzdeki pazara kadar baya bi bitmiş olacak numaralı merdivenlere hız verebilirler gelecek haftadan sonra çatıcılarda artık kirişleri yerleştirmeli seri şekilde zaman geçiyor :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

@KUMANOVALI Resimler süper
Ayrıca stat bitmiş süper görünüyor çatı biraz daha hızlanması lazım halatlar da daha da hızlanacaklar gibime geliyor ağustos süpriz olmaz...!

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Köy takımı uefa sıralamasında kendi takımının kaç sıra önünde ona baksın önce o.
Bizim stadı çok kolonlu yapmamız iyi oldu.Bunlara o kolonlar anca yeter.
Sütunları Birisine , Çatı kolonlarını diğerine , Merdivenleri de otekine özel tasarladık :icool: :D @Deniz
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Sütunları Birisine , Çatı kolonlarını diğerine , Merdivenleri de otekine özel tasarladık :icool: :D @Deniz

Çatı kolonları, fore kazıklar, dış sütunlar, havalandırmalar, prekastlar ohooooo :evillol: :evillol: