Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5704352 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı tunceryawuz

olemiymişşş:)
O zaman Mengen liler görüşelim mutlaka maça falan geldiğinizde.

Çevrimdışı serti67

O zaman Mengen liler görüşelim mutlaka maça falan geldiğinizde.
ınsallh forumdakılerle bı bulusamadımkı daha 1 senedırrr :)
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

ysariusta

• Ziyaretçi

Gençler hemşeri sohbetine dönmesin. Serti sen sucuk getiriyorsun  :evillol: ben pişiririm Tuncer sana da servis etmek kalıyor.  :kop: :kop: :kop: Forum buluşmalarına gelin bekleriz.

Çevrimdışı Efe

Benım stad açılış tahminimde 25 Eylül - 5 Ekim tarihleri arasıdır..
tutma ihtimali cok yuksek bi tahmin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

@Yunus cok guzel olmus  :claps:
@serti67 simdiden hosgeldin ve fotograflar icinde tesekkurler diyelim
Stadin acilis tarihini artik üç asagi bes yukarı tahmin edebiliyoruz. Eylül sonu ekim basi en olmadi 29 ekim.

Çevrimdışı serti67

Gençler hemşeri sohbetine dönmesin. Serti sen sucuk getiriyorsun  :evillol: ben pişiririm Tuncer sana da servis etmek kalıyor.  :kop: :kop: :kop: Forum buluşmalarına gelin bekleriz.
:)))) ınsallhhh abıı memleket havası yeter forum darlanmasın
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı serti67

@Yunus cok guzel olmus  :claps:
@serti67 simdiden hosgeldin ve fotograflar icinde tesekkurler diyelim
Stadin acilis tarihini artik üç asagi bes yukarı tahmin edebiliyoruz. Eylül sonu ekim basi en olmadi 29 ekim.
ınsallah abı sımdıden heyecnlandım bı aksılık olmaz umarımmm
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Eagle1520

tutma ihtimali cok yuksek bi tahmin
Eğer 25 Eylül de yetişecekse 25 ağustosa da pekala yetişir, bence su vinçler malzemeler bir alınsın tabi prekast bitince is daha hızlı ilerleyecek gibi geliyor bana...
Beton yığını değil, yeşil stat

Çevrimdışı Oktay

29 ekimde güzel bi tarih sıkıntı yapmaz.. fikret ormandan ALLAH bin kere razı olsun böyle bi eseri şartların malüm olduğu bir ortamda bukadar zamanda yaptıya kesinlikle hakkı ödenmez

Çevrimdışı ZEKI

29 ekimde güzel bi tarih sıkıntı yapmaz.. fikret ormandan ALLAH bin kere razı olsun böyle bi eseri şartların malüm olduğu bir ortamda bukadar zamanda yaptıya kesinlikle hakkı ödenmez
+1903
@Oktay sence acilis chelsea ile mi olacak ?

Çevrimdışı Oktay

+1903
@Oktay sence acilis chelsea ile mi olacak ?
@ZEKI hocam kuvvetle muhtemel müzahir  in meşesinde mütevellit britanya takımıyla müsabaka yapabiliriz :evillol: :evillol:
açıklaması:büyük bir ihtimalle sponsorumuzdan dolayı ingiliz takımıyla oynayabiliriz :icool:
[ Son Düzenleme: 12 Nisan 2015, 22:19:37 Oktay ]

Çevrimdışı ilhan mansız

stat yapılıyor ama passolig olması şevkimizi kırıyor.Derbiler dışında maximum 15-20bine oynarız.Passolig olmasa stadın ilk 2-3 senesi her maç full çeker
gerçekten mi? şimdiden satılan 15.000 kombineyi ve locaları nasıl değerlendiriyorsun?

Çevrimdışı Eagle1520

Başkanın emeği ve hakkı ödenmez o konuda hem fikirim lakin şu kaçak stadyumu olan takımın basın açıklamasında ettiği lafı yedirmek lâzım... O stadyum taraftara verilen sözü tutmak için yetişmeli, artık namus meselesi olmustur

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Bence sezon başındaki milli takım arasından sonra Allah kısmet ederse stada geçeriz  :icool:

Çevrimdışı ilhan mansız

Başkanın emeği ve hakkı ödenmez o konuda hem fikirim lakin şu kaçak stadyumu olan takımın basın açıklamasında ettiği lafı yedirmek lâzım... O stadyum taraftara verilen sözü tutmak için yetişmeli, artık namus meselesi olmustur
ne dediler?ben izlemedim

Çevrimdışı Oktay

lakin şu kaçak statyumu olan takımın dediğini adam yerine koyupta takan kim

Çevrimdışı Eagle1520

ne dediler?ben izlemedim
Derbiden sonra bir karşılıklı atışma olmuştu, köy takımından 5 gol yendiniz efendim stad yapcaz dediniz kombine sattiniz taraftarinizi kandırdıniz gibisinden bi laf etmişlerdi de yolar ona mahsuben

Çevrimdışı ZEKI

@ZEKI hocam kuvvetle muhtemel müzahir  in meşesinde mütevellit britanya takımıyla müsabaka yapabiliriz :evillol: :evillol:
açıklaması:büyük bir ihtimalle sponsorumuzdan dolayı ingiliz takımıyla oynayabiliriz :icool:
oldu olacak eski turkcede yazaydin  :kop: :kop: :kop:
Bana da oyle geliyor vodafone getirtecek

Çevrimdışı cisse557

Bu sene 4 Ocak da liglere ara verilmiş. Stadı açmak için ideal bir zaman. Stat açılışına getirirsin büyük kulüpleri açılışını yaparsın devre arası hazırlık maçlarını da aradan çıkarmış olursun böylelikle.

Çevrimdışı ilhan mansız

Derbiden sonra bir karşılıklı atışma olmuştu, köy takımından 5 gol yendiniz efendim stad yapcaz dediniz kombine sattiniz taraftarinizi kandırdıniz gibisinden bi laf etmişlerdi de yolar ona mahsuben
buna cevap verecek birşey yok. it ürür kervan yürür

Çevrimdışı Eagle1520

lakin şu kaçak statyumu olan takımın dediğini adam yerine koyupta takan kim
E abi yanlarına mı kalsın? Birazda gönül istiyor be abi şöyle 90 lardaki gibi arenada bir sezon açılışı, şöyle sıcak bir yaz akşamı, takım taraftar eğlence falan filan işte, efkar bastı yine...

Çevrimdışı cisse557

Ayrıca Loca alanları da düşünmenizi tavsiye ederim. Diyelim 5 maç sonra Vodafone Arenaya geçtik. 3 yıl sonra 5 maç oynandıktan sonra mı loca sahipleri değişecek? Kulüp bununla uğraşmak istemez. Devre arasından sonra stada geçer locaları da 3 yıl sonra devre arasından başlatır işler daha kolay olur.

Çevrimdışı Deniz

Köy takımı uefa sıralamasında kendi takımının kaç sıra önünde ona baksın önce o.
Bizim stadı çok kolonlu yapmamız iyi oldu.Bunlara o kolonlar anca yeter.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

ysariusta

• Ziyaretçi

buna cevap verecek birşey yok. it ürür kervan yürür
hahh tam gömmüşsün üstat. @Oktay doğru diyorsun, takım kaptanı kafatasçı takımın başkanı ne kusarsa kussun abi.

Çevrimdışı Oktay

E abi yanlarına mı kalsın? Birazda gönül istiyor be abi şöyle 90 lardaki gibi arenada bir sezon açılışı, şöyle sıcak bir yaz akşamı, takım taraftar eğlence falan filan işte, efkar bastı yine...
aslında diyecek okkalı bi söz vardı onlara ama böyle polemiklerle şu anda vakit harcanacak zaman değil