Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5704452 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Türkay

numaralıdaki vinci mi söktüler bana mı öyle geliyor

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

evet o da gitti  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı musacn1903

Juve arenanın inşaatının nisan ayı ile bizim stadımızın nisan ayı fotolarını karşılaştırmışsınız ama bi sorum olacak. Juve stadının inşaatı ne zaman başladı vodafone arena gibi eş zamanlı mı başladı yani 17 ay sonra bizim stad bu hale geldi acaba onlarında mı 17 ay sonra o haldeydi yoksa daha mı erken başladılar stad inşaatına onu bilerek karşılaştırmamız gerekir diye düşünüyorum . Belkide söylenmiştir burada bu ben okuyamadım pek

Çevrimdışı Deniz

Juve arenanın inşaatının nisan ayı ile bizim stadımızın nisan ayı fotolarını karşılaştırmışsınız ama bi sorum olacak. Juve stadının inşaatı ne zaman başladı vodafone arena gibi eş zamanlı mı başladı yani 17 ay sonra bizim stad bu hale geldi acaba onlarında mı 17 ay sonra o haldeydi yoksa daha mı erken başladılar stad inşaatına onu bilerek karşılaştırmamız gerekir diye düşünüyorum . Belkide söylenmiştir burada bu ben okuyamadım pek
Evet siz okuyamamamissiniz 1 sayfa once bunlari konustuk
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

ysariusta

• Ziyaretçi

@Rizzi çatı elemanları çok çabuk takılabiliyor, Denizin dediği gibi gecikmesinin nedeni kaba inşaatla ilgili. O konuda karamsar olma. Ayrıca çim yapıldıktan sonra da vinç girebilir. Orada bir sıkıntı yok. Şu an sahada galiba 5 tane vinç var. Elbette saha kurulunca paletliyi sokamazsın oraya. Ancak iki tane televizyonu yukarı çıkaracak kadar gücü olan daha hafif olan vinçler kullanılabilir. Düşünsenize ileride çatıda işlem yapılacak olsa sahayı mı kaldıracaklar.

Çevrimdışı musacn1903

Evet siz okuyamamamissiniz 1 sayfa once bunlari konustuk
Evet bende geriye dönüp baktım şimdi pardon . Bide şöyle bişey var juve arena 2 bucuk yilda bitmiş o nisan goruntusu inşaata başladıktan 25 ay sonraki görüntü biz ise 17 ayda bu hale geldik bence bu açıdan bakardak hiç fena ilerlemiyor bizim inşaatımız

Çevrimdışı ozan062

Abi orda çatı tamamlanmış, koltuklar takılmış en son çim serilmeye başlanmış. Bizde çatı havaya kalktıktan sonra membran, koltuklar, çim aynı anda yapılacak. Adamların çimi temmuz ayında sermeye başladıklarını biliyoruz bizde de çatı temmuz gibi kalkarsa havaya en geç Ekim ayında açarız stadımızı  :)

dogru dogru
bizde bir anda iki iş baslıcak
o baya işi hızlandırabilir
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Deniz

Evet bende geriye dönüp baktım şimdi pardon . Bide şöyle bişey var juve arena 2 bucuk yilda bitmiş o nisan goruntusu inşaata başladıktan 25 ay sonraki görüntü biz ise 17 ayda bu hale geldik bence bu açıdan bakardak hiç fena ilerlemiyor bizim inşaatımız
Aynen oyle bizim stad juvenin stadina gore 1 bucuk kat hizli ilerliyor.bi de bizde haftiyat isleri vardi..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Bursa stadı kaçıncı yılına girdi bizim inşaat lokasyonu zor olmasına rağmen hızlı gidiyor parasızlıktan 1 gün bile durmadı öpün başınıza koyun

Çevrimdışı keremfrat1

Bi uyandim sari vinc kalkmis neler oluyor Neler hava cok guzel bugub tatilin keyfini çıkarıyorum :)

Çevrimdışı Haldun

brezilyadaki stadı baz alırsak tabi böyle bir karşılaştırma çok saçma da ; bizim stad o stada göre 29 ekim cumhuriyet bayramından 5 gün önce 5 gün sonra açılıyor  :ok: yani yaklaşık 4 ya da 5 iç saha maçımız zulimpiyatta

ysariusta

• Ziyaretçi

Bi uyandim sari vinc kalkmis neler oluyor Neler hava cok guzel bugub tatilin keyfini çıkarıyorum :)
Çok uyuyorsun :boxin:

Çevrimdışı Efe

numaralıdaki vinci mi söktüler bana mı öyle geliyor

evt soktuler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Bursa stadı kaçıncı yılına girdi bizim inşaat lokasyonu zor olmasına rağmen hızlı gidiyor parasızlıktan 1 gün bile durmadı öpün başınıza koyun
aynen katiliyorum bursa stadi haziran 1 de 4 senelik olacak :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ersan

evt soktuler

oh çok şükür 3 gündür sayım var bakamadım

Bazıları Kupalara, Bazıları Şampiyonluğa, Bizim Bu Büyük Aşkımız Sadece BEŞİKTAŞ'IMIZA

Çevrimdışı ilhan mansız

Stadyumun şu ana kadar ki inşaat süresinde gelinen nokta gayet başarılıdır. Burada sorun ağustos sonuna yetişip yetişmeyeceğiydi. Bana göre bu tarih çok zor bir tarih. Ben 29 ekime tamamen hazır olacağını düşünüyorum. Bu tarihte çok çok başarılıdır. Haziran sonu geldiğinde bence herkes açılış tarihi olarak 29 ekimi kabul edecek. Bu kadar merkezi bir lokasyon için bence gayet başarılı.

Çevrimdışı ilhan mansız

brezilyadaki stadı baz alırsak tabi böyle bir karşılaştırma çok saçma da ; bizim stad o stada göre 29 ekim cumhuriyet bayramından 5 gün önce 5 gün sonra açılıyor  :ok: yani yaklaşık 4 ya da 5 iç saha maçımız zulimpiyatta
iç saha maçlarımızı olimpiyatta oynamamıza gerek yok. federasyon bir terbiyesizlik yapmazsa ilk 4-5 haftayı deplasmanda oynama talebi gayet makuldür ve dünyanın her yerinde kabul görür.

Çevrimdışı Haldun

iç saha maçlarımızı olimpiyatta oynamamıza gerek yok. federasyon bir terbiyesizlik yapmazsa ilk 4-5 haftayı deplasmanda oynama talebi gayet makuldür ve dünyanın her yerinde kabul görür.
aynen büyük ihtimal öyle olur maximum ilk 5 maçımızı deplasmanda oynarız

Çevrimdışı Deniz

Stadyumun şu ana kadar ki inşaat süresinde gelinen nokta gayet başarılıdır. Burada sorun ağustos sonuna yetişip yetişmeyeceğiydi. Bana göre bu tarih çok zor bir tarih. Ben 29 ekime tamamen hazır olacağını düşünüyorum. Bu tarihte çok çok başarılıdır. Haziran sonu geldiğinde bence herkes açılış tarihi olarak 29 ekimi kabul edecek. Bu kadar merkezi bir lokasyon için bence gayet başarılı.
Aynen oyle.29 ekime yetişsin bence muazzam bir basari

Çevrimdışı keremfrat1

Çok uyuyorsun :boxin:
yoruyorlar beni abi izmite gidiyorum 2 gundur pazar gunu ilac gibi geldi hala bitmedi izmiteki is az kaldi sonra stada donucem :icool:

Çevrimdışı Deniz

aynen büyük ihtimal öyle olur maximum ilk 5 maçımızı deplasmanda oynarız
Milli mac aralari var o kadar olmaz.max ilk 3 ic saha macini kaciririz

Çevrimdışı ilhan mansız

Aynen oyle.29 ekime yetişsin bence muazzam bir basari
zaten iki stadın fotoğraflarını kıyaslayınca herhangi bir aksilik olmazsa 29 ekim kesin gibi görünüyor. çok çok hızlı bir çalışma bile olsa en fazla 2-3 hafta öne gelir bu saatten sonra. Bence bugüne kadar çok iyi getirdiler. Bundan sonra da Allah utandırmasın

Çevrimdışı Haldun

Milli mac aralari var o kadar olmaz.max ilk 3 ic saha macini kaciririz
bak unutmuştum onu dogru en fazla 3 maç kaçar, o da büyük ihtimal ilk 3 maçı deplasmanda oynarız

Çevrimdışı Deniz

zaten iki stadın fotoğraflarını kıyaslayınca herhangi bir aksilik olmazsa 29 ekim kesin gibi görünüyor. çok çok hızlı bir çalışma bile olsa en fazla 2-3 hafta öne gelir bu saatten sonra. Bence bugüne kadar çok iyi getirdiler. Bundan sonra da Allah utandırmasın
Juve 27 ayda o hale getirmis biz 17 ayda bu hale getirmisiz.bizim stad cok net daha hizli.
Yeter ki aksilikler cikmasin bence ekime acariz stadimizi

Çevrimdışı Efe

oh çok şükür 3 gündür sayım var bakamadım

ay sonu prekastta bitecek artik caticilar sova baslar
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

ay sonu prekastta bitecek artik caticilar sova baslar
prekast işi bu hafta sonu bitebilir. haftayada ıvır zıvır kalır en fazla. merdivendir basamaktır onlar kalır bence. sarı vinç utanmasa validesultan camisinin minarelerine kadar uzanacak.