Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5702991 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı emre

Bir yüklenmeyle kırarız biz onları  :)

Bu düşünlerek betonarme de karar kılınmış olabilir  :) Şu an da katılıyorum sana  :ok:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Nisan 2015, 13:53:22
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
@Deniz birde juve arena o aşamaya kaç ayda gelmiş biz kaç ayda gelmişiz.onuda bir bilsek. belki onlar 3 senede bu hale getirdiler  :iscrewy:

1 Mart 2009 - Eylül 2011

2.5 yılda bitmiş Murat abi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı murat

juve arena başlangıç  bitiş tarihi şu şekilde  ''İnşa çalışmaları 1 Mart 2009 tarihinde başlayıp 8 Eylül 2011 tarihinde tamamlanmıştır.'' italyada hafriyat işi ,gezi olayları vs olmadıysa bizim inşaat çok hızlı gidiyor.

Çevrimdışı murat

1 Mart 2009 - Eylül 2011

2.5 yılda bitmiş Murat abi.
benden önce cevaplamışsın.bende arıyordum :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

juve arena başlangıç  bitiş tarihi şu şekilde  ''İnşa çalışmaları 1 Mart 2009 tarihinde başlayıp 8 Eylül 2011 tarihinde tamamlanmıştır.'' italyada hafriyat işi ,gezi olayları vs olmadıysa bizim inşaat çok hızlı gidiyor.
:kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Deniz

Adamı paylaşım yaptığına pişman edersiniz ha  :D.Hemen hemen bir savunma psikolojisi :)
Nisan ayında bizim stad juventus arenanın durumunda olsa biz temmuzda stadı bitirirdik ilk maçı beklerdik,adamlar temmuzda çimleri yeni sermeye başlamışlar.
Olaya bu pencereden bakın  :icool:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Adamı paylaşım yaptığına pişman edersiniz ha  :D.Hemen hemen bir savunma psikolojisi :)
Nisan ayında bizim stad juventus arenanın durumunda olsa biz temmuzda stadı bitirirdik ilk maçı beklerdik,adamlar temmuzda çimleri yeni sermeye başlamışlar.
Olaya bu pencereden bakın  :icool:
Abicim  sıkıntı  sende  o zaman.  :lol: Söylemek istediğini  ifade  edememişsin ki bak  kaç  kişi  farklı  algılamışız. :D

Çevrimdışı Deniz

Abicim  sıkıntı  sende  o zaman.  Söylemek istediğini  ifade  edememişsin ki bak  kaç  kişi  farklı  algılamışız. :D
Bakis acisi meselesi coskun abi :).biz stad bu durumdayken eylulde acacaz diyoruz.onlar o durumdayken eylulde acmis.cimleri temmuzda sermeye baslamislar mesela temmuza kadar ne yapmislar? :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Mehmet92

Saygıdeğer büyüklerim burda hiçbirimizin mesleği inşaatçılık değil eyvallah,iyi niyetinizden de en ufak bir şüphem yok ona da eyvallah,amma ve lakin burda sizi otorite zannedip görüşlerinizi ciddiye alan bi insan kitlesi oluştu,söylediklerinizi sorgusuz sualsiz kabul ediyolar.Burda stad inşaat müdürüne yanlış tarihler verdi diye sinirlenip aynısını kendiniz yaptınız :D .Bugüne kadar verdiğiniz hiç bir tarih tutmadı,ısrarla da vermeye devam ediyosunuz.Ben de kendi tahmini açılış tarihimi söylüyorum ocak 2016.

ysariusta

• Ziyaretçi

Deniz savunmak vs için söylemedim ki ben. İki bilinmezi kıyaslıyoruz. Onun için yazdım. Evet eylül olabilir. Önce olabilir.  :dontknow:

Çevrimdışı ozan062

Bu da Juvetus Arena'nın Temmuz sonu hali.

Ağustos başında stad bu konuma gelirse biz de yetiştirirz? Yani 4 ay içinde.

bunu gordum simdiden geçmiş olsun deyim sizlere
baya baya eylül için karamsarlastım :evillol:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı murat

eski bir stad ama fikir verebilir.sıra sayısı alt 21 üst 23. 45bin kişilik ramon sanchez picsuan stadı.bizim fazladan localarımız var.onların alt katta çıkış kapısı yok.
düzeltme: altta çıkış kapıları var  :D
[ Son Düzenleme: 12 Nisan 2015, 14:53:34 MURAT ]

Çevrimdışı samet67

Abi orda çatı tamamlanmış, koltuklar takılmış en son çim serilmeye başlanmış. Bizde çatı havaya kalktıktan sonra membran, koltuklar, çim aynı anda yapılacak. Adamların çimi temmuz ayında sermeye başladıklarını biliyoruz bizde de çatı temmuz gibi kalkarsa havaya en geç Ekim ayında açarız stadımızı  :)

Çevrimdışı mehmetthedum

Juve arena resimlerini görünce aklıma soru geldi :

Biz hep dedik ki, çatı gerildikten sonra kaplama malzemesi dışardan da takılabilir, stad içinde vinç kalmasına gerek yok. Dolayısıyla çatı kaplaması ve drenaj-çim işi bir arada gidebilir.

Sorum şu ki; çatıya montelenecek 2 adet skorboardumuz var dana gibi. Bunları yukarı çıkarmak için vinç lazım olacak. Drenaj ve çim başlanılan yerde o vinç zeminin canına okur sanıyorum.

Bu nedenle skorboardların çatı gerilmesinin hemen ardından takılması gerekmez mi? Veya bu iş çimeni geciktirmez mi? Veya vinç girse de zemine bir şey olmaz mı?

Saygılar
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Deniz

Sen de karamsarlasacak yer ariyorsun :)

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Çevrimdışı KUMANOVALI

Şuan gazilerdeyim

Gelene çay ısmarlarım :tabe:
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Rizzi

2 stadın da nisan ayındaki görüntüsü.
Juventus arena Eylülde açıldı.
Bizimki açılır mı takdir sizlerin   :)

Çatı olayının çoktan bitmiş olması gerekiyordu. Maalesef banka kredisi bulunmasına rağman resmen çatı çalışmaları kağnı gibi ilerliyor. gerilecek çatının sahadaki parçasını 4te 1 ini 1 ayda ancak yaptılar. Çatı kolonları imalatları çok çok uzun sürdü. Daha bunlar takılacak, çatı kirişlerinin tamamı imal edilecek, takılacak, saha ortasında çatının tepesi birleştirilecek. hepsi bu hızla ancak 3 ayda olur. çatının kaldırılmasıda 1 ay sürse, Ağustosta ancak çatıyı kaplamaya başlarlar..
çoooook geç...
hızı 2 değil 3 misli artırmaları gerekiyor çatı için...

F.Orman'da çatı işini maalesef bir galatasaraylıya verdik diyerek şaka yollu hızdan memnun olmadığını belli etmişti, her şakada bir gerçek vardır..

Bu stadın yetişmemesinin sorumlusu yönetimdir.
Şahsen ben kombinemi ilk çıktığı ay almıştım. Üstüme düşen görevi yaptım!

F.Orman masaya yumruğunu vursun, gerekirse çatıyı yapan şirketi medyanın önüne atsın... Ama çatı işini hızlandırsın... Bu iş çok uzadı..
[ Son Düzenleme: 12 Nisan 2015, 14:56:27 Rizzi ]

Çevrimdışı Deniz

Juve arena resimlerini görünce aklıma soru geldi :

Biz hep dedik ki, çatı gerildikten sonra kaplama malzemesi dışardan da takılabilir, stad içinde vinç kalmasına gerek yok. Dolayısıyla çatı kaplaması ve drenaj-çim işi bir arada gidebilir.

Sorum şu ki; çatıya montelenecek 2 adet skorboardumuz var dana gibi. Bunları yukarı çıkarmak için vinç lazım olacak. Drenaj ve çim başlanılan yerde o vinç zeminin canına okur sanıyorum.

Bu nedenle skorboardların çatı gerilmesinin hemen ardından takılması gerekmez mi? Veya bu iş çimeni geciktirmez mi? Veya vinç girse de zemine bir şey olmaz mı?

Saygılar
Abicim zemin bir anda her noktadan baslamayacak ki.mesela vinclere alan birakilip orta alandan ve bir baslanabilir o sirada vincler islerini halleder ve giderler kalan yerlere baslanir..

Çevrimdışı Deniz

Çatı olayının çoktan bitmiş olması gerekiyordu. Maalesef banka kredisi bulunmasına rağman resmen çatı çalışmaları kağnı gibi ilerliyor. gerilecek çatının sahadaki parçasını 4te 1 ini 1 ayda ancak yaptılar. Çatı kolonları imaları çok çok uzun sürdü. Daha bunlar takılacak, çatı kirişlerinin tamamı imal edilecek, takılacak, saha ortasında çatının tepesi birleştirilecek. hepsi bu hızla ancak 3 ayda olur. çatının kaldırılmasıda 1 ay sürse, Ağustosta ancak çatıyı kaplamaya başlarlar..
çoooook geç...
hızı 2 değil 3 misli artırmaları gerekiyor çatı için...

F.Orman'da çatı işini maalesef bir galatasarylıya verdik diyerek şaka yollu hızdan memnun olmadığını belli etmişti, her şakada bir gerçek vardır..

Bu stadın yetişmemesinin sorumlusu yönetimdir.
Şahsen ben kombinemi ilk çıktığı ay almıştım. Üstüme düşen görevi yaptım!

F.Orman masaya yumrupunu vursun, gerekirse çatıyı yapan şirketi medyanın önüne atsın... Ama çatı işini hızlandırsın...
Yavas olan cati degil onlar takvimlerine gore ilerliyor.kaba insaat firmalari yavasti ve gecikmeye onlar sebep oldu.su an prekasttaki yavaslamanin sebebi de yine kaba insaat firmalarinin yaptigi testere kirislerdeki sikinti.

Ben caticilardan su an icin cok memnunum surekli malzeme getiriyorlar ve yerlestiriyorlar.

Çevrimdışı Ersan

numaralıdaki vinci mi söktüler bana mı öyle geliyor

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Bazıları Kupalara, Bazıları Şampiyonluğa, Bizim Bu Büyük Aşkımız Sadece BEŞİKTAŞ'IMIZA

Çevrimdışı Haldun

Çevrimdışı Rizzi

Yavas olan cati degil onlar takvimlerine gore ilerliyor.kaba insaat firmalari yavasti ve gecikmeye onlar sebep oldu.su an prekasttaki yavaslamanin sebebi de yine kaba insaat firmalarinin yaptigi testere kirislerdeki sikinti.

Ben caticilardan su an icin cok memnunum surekli malzeme getiriyorlar ve yerlestiriyorlar.
Bence yavaş.. Takvimlerinide geri çekmediler... yavaş bir takvimleri var.. Bu takvimle herkes çalışıyor gözükür.
http://www.sabah.com.tr/spor/futbol/2015/02/27/orman-stat-sezon-sonuna-yetismiyor

Çok komplike bir çatımız yok...

Bu bizim çatı : kolon ve kirişler, saha ortasında birleştirilip gerilecek parçadan ibaret.

Bir timsah arenanın çatısına bakın, adamlar halatlar için bile halı serdiler.

çok daha komplike bir çatı, bizim kolon ve kirişlerin yerine resmen çelikten ağ ördüler..

TS çatısı (ekte) bizde olsa.. demekki 2017 de ancak bitecek.
[ Son Düzenleme: 12 Nisan 2015, 15:05:24 Rizzi ]