Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5702580 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Eyüp Emir

günaydın  ne güzel bir hafta sonu sarı vinç gidiyor seni hiç özlemiyeceğiz sarı vinç

Çevrimdışı serti67

bu sokulen vinc faik deil demı gercek uyku sersemı yanılmadık ınsallah:))))
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı edursan07

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

bu sokulen vinc faik deil demı gercek uyku sersemı yanılmadık ınsallah:))))
yok yok benim fotodaki yeşildi.  :kop: canlı canlı gidiyor işte. Paletli sarı vinci sökmedi bildiğin fırlattı... atarlı bi abi zaten kendisi  :lol:

Çevrimdışı Serjo

Paletli yine iceri prekast aliyor :)

vinç'in parçalarını çıkartıyor sanki
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Herkese iyi pazarlar.Paletli şimdide söktüğü vinç parçalarını  dışarı çıkartıyor yeni açıktaki boşluktan.Az  önce de  prekast  taşıyordu.Çok çalışkan maşallah. :lol:
[ Son Düzenleme: 12 Nisan 2015, 11:49:39 Coşkun Mevsim ]

Çevrimdışı harunmustak

Vincin sökülmesi için rampanın açılması gerekmiyor muydu? Madem gerekmiyordu bugüne kadar neden sökülmedi? Bilgisi olan var mi? @Necmi  @Efe @bjk_mabet
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı Ferhat Türk

Vinç sökülürken foto alan oldu mu çok merak ettim :)
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı serti67

yok yok benim fotodaki yeşildi.  :kop: canlı canlı gidiyor işte. Paletli sarı vinci sökmedi bildiğin fırlattı... atarlı bi abi zaten kendisi  :lol:
yettın garı lenn demıs sokerkenn ::)
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Haldun

ne yazık ki işyerinde oldugumdan dolayı tarihi ana şahitlik edemedim, edemiyorum.

ysariusta

• Ziyaretçi

ne yazık ki işyerinde oldugumdan dolayı tarihi ana şahitlik edemedim, edemiyorum.
tarihi an bu değil futbolcuların sahaya çıktığı an. Bundan 2 tane daha olacak...

Çevrimdışı murat

@Yunus tribünde merdiven prekastı gördünmü? ben girecek olsam metre ile giderdim stada :D

Çevrimdışı Efe

İşler çok iyi gidiyor sarı vincte sokuldu sari vinc neredeyse eski acik bolumunde sona geldi orayi bitirip numaralidaki Orta bolumu yapacak heralde paletlide en ustleri yapip bitirecekler
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

@Yunus tribünde merdiven prekastı gördünmü? ben girecek olsam metre ile giderdim stada :D
yok görmedim. Murat. İyi fikir tabi hadi gidiyoruz derlerse aklına metre falan gelmiyor Murat.

ysariusta

• Ziyaretçi

Vincin sökülmesi için rampanın açılması gerekmiyor muydu? Madem gerekmiyordu bugüne kadar neden sökülmedi? Bilgisi olan var mi? @Necmi  @Efe @bjk_mabet
Dün arka taraftan malzeme topluyordu. Yani galiba işi bitince hemen söktüler. Rampayı beklemediler.

Çevrimdışı ebabil

dembaba nın arselana santradan vurduğu şut kadar şaşırdım sarı vinci canlı yayında görmeyince.
goodbye sarı kule goodbye

Çevrimdışı Batu K.çetin

Çevrimdışı Deniz

Demek ki gerekmiyormuş.Bugüne kadar neden sökülmediğini de anlamadım haftalardır boş duruyor gereksiz yer işgal ediyordu.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı edursan07

Çevrimdışı Haldun

tarihi an bu değil futbolcuların sahaya çıktığı an. Bundan 2 tane daha olacak...
:ok: :ok:

Çevrimdışı ALI RIZA

Vinç gitmiş önümüz açıldı Numaralıda hadi darısı eski eski açığa..! prekast işlemi 1 tık daha hızlandı...!

Çevrimdışı Deniz

Vincin sökülmesi şerefine 5 günlük prekast işleri:

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı hic2222

Az önce Futbol Aktüel programında Ali Ece Metin Tekin Ercan Taner Vodafone arenanın şubata sarktığını filan söylediler.
Uzun süredir takip edemiyordum böyle birşey duyunca şok oldum.
Bu konuyla ilgili bilgimiz varmı arkadaşlar ?
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.