Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5700372 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Melekcik

İyi geceler herkese ne var ne yok bakalım  :tabe:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi bu yeni acik alt siradaki 3 sira yalan mi oldu ? :)

:dontknow:
gelecekte kapasiteyi nasıl arttıracaklar biraz ordan biraz burdan :D

Çevrimdışı Efe

Pc den yunus abinin su fotolara bakayim tam bakamadim :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mahmut

@martin40 hocam prekast gifti yok mu ya, bi gelişimi görseydik  :icool: :icool:

Çevrimdışı enesbjk

Facebook'da bir sayfada gördüm, yüklemek istedim.
[ Son Düzenleme: 12 Nisan 2015, 02:20:59 enesbjk ]

ysariusta

• Ziyaretçi

Facebook'da bir sayfada gördüm, yüklemek istedim. Eğer eskiden yüklendiyse silebilirim.
Sanırım yüklenmemişti. İyi oldu bu.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Nisan 2015, 00:40:40
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Facebook'da bir sayfada gördüm, yüklemek istedim. Eğer eskiden yüklendiyse silebilirim.

Amiral Gemisi  :bandit:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ilhan

Amiral Gemisi  :bandit:
Valla Foça Çıkarma Gemileri Komutanlığında Bahriyeli idim ama  amiral gemisinin böylesini görmedim :super:

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Nisan 2015, 01:11:12
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

fotoları aayrıntılı inceledim şimdi yunus abiye teşekkür edelim bu  fotolardan sonra hala bu stada laf söyleyecek varsa bi kere daha düşünsün yeni açıktan çekilen foto yine sahadan çekilen fotolar stadın tüm heybetini ortaya koymuş çatı işlerinde eski açık bölümünede iskele kotuyorlar yakında yine kiriş gelecektir ayrıca halatlar için zeminde iyice oluşmaya başladı kapalıda yakında kalasta koymaya başlarlar halatlar için çatının kavisi net ortada aşşağıdaki fotolarda
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjk_mabet

kaçmadımda kaçırdılar bi yarım saat şimdi çıktım:) buradayım

Çevrimdışı Efe

Bittiler gidiyorlar artik, stad caticilara, mekanikilere ve ince isciligi yapacaklara kaliyor. Bir sene once neleri konusuyorduk simdi neleri..

nisan sonu işler kolaylanmış olacak özellikle çatı ve prekast mayıs ayı çok daha atrakşınlı geçecek gibi görünüyor :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

kaçmadımda kaçırdılar bi yarım saat şimdi çıktım:) buradayım

iyi geceler mabet rampadan var mıdır bi güzel haber :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimdışı Anıl

Bu arada membran montajı ve çim kesin olarak aynı anda başlayacak :tabe: Sadece çatı gerdirildikten sonra 2 hafta kadar çatıdaki çelik parçaların yerleşimi ve kedi yollar için bekleyeceğiz çim ve membran için.

Çevrimdışı bjk_mabet

iyi geceler mabet rampadan var mıdır bi güzel haber :icool:
var fore kazık yapmaktan vaz gecildi çünki aşağıdan nato kablo hattı ve istanbul atık su şebekesinin büyük logarının olduğu ortaya çıktı bu akşam saat 8 itibari ile :)

Çevrimdışı Efe

Bu arada membran montajı ve çim kesin olarak aynı anda başlayacak :tabe: Sadece çatı gerdirildikten sonra 2 hafta kadar çatıdaki çelik parçaların yerleşimi ve kedi yollar için bekleyeceğiz çim ve membran için.

nerden biliyorsun bakiyim sen bunu kuşlar mı söyledi :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK