Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5702333 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

eylül'de açarız bir sonraki senenin başında görkemli bir açılış organizasyonu dosta düşmana gövde gösterisi :steamed:
Ah bide şampiyon olarak girsek o stada.... :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı fore_kazık

Çevrimiçi Necmi

çok merak ettiğim bir noktaydı kolon kiriş bağlantısı @Yunus  eline sağlık

[ Son Düzenleme: 12 Nisan 2015, 03:43:38 Necmi ]

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Çatı ile tribün arasında ne olacak o boşluklar? Siyah cam falan mı olacak aralarında?

Çevrimdışı KUMANOVALI

Fotolara tv de baktım tekrardan
Muazzam

Yarın bir aksilik olmasa tavafa gidicem
Fotoları atarım

@bjk_mabet
 :poke:   :naughty: :naughty: :naughty:
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimiçi Necmi

Çatı ile tribün arasında ne olacak o boşluklar? Siyah cam falan mı olacak aralarında?
orda insanlar uçmasın diye bir şey yapacaklardır ama ne yaparlar bilemiyorum  diğer stadlarda prekast koyuyorlar bizde anlaşılan prekast olmayacak bakalım ne olacak öğreniriz yakında prekast alçak olacağı için insanlar sarkar diye tercih edilmemiş olabilir onun yerine daha yüksek cam olabilir sadece tahmin yürütüyorum  :alala:

Çevrimdışı TØLGA

çok merak ettiğim bir noktaydı kolon kiriş bağlantısı @Yunus  eline sağlık

işçilik baya sağlam  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Volkan Başaran

orda insanlar uçmasın diye bir şey yapacaklardır ama ne yaparlar bilemiyorum  diğer stadlarda prekast koyuyorlar bizde anlaşılan prekast olmayacak bakalım ne olacak öğreniriz yakında prekast alçak olacağı için insanlar sarkar diye tercih edilmemiş olabilir onun yerine daha yüksek cam olabilir sadece tahmin yürütüyorum  :alala:
Telekom arenada felan hep boşluk görüyorum ben , yanlis gormemisimdir umarım :D
Bence bizde boş kalır, cokta önemli değil biz niye takıldık oraya bilmiyorum
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Volkan Başaran

Arena 'dakiler de boşluk kısmı böyle gözüküyor
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Arena 'dakiler de boşluk kısmı böyle gözüküyor
Hayatımda gördüğüm en soğuk, en itici 2. stat.

1.yi hepimiz biliyoruz :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ZEKI

ysariusta

• Ziyaretçi

Gunaydin Besiktaslilar
Günaydın abi. Mesaiye başlayanları mı denetliyordun. Bende kendime kızıyordum bu saatte kalkıp stada mı bakılır diye. Bir saat önce kalkmışsın.

Çevrimdışı Batu K.çetin

herkese günaydınlar
@Yunus ellerine sağlık fotolar ve yazın harika olmuş muhtamelen ileride herkes hacı olmak isteyecek diye düşünüyorum.

Çevrimdışı AdemG

gunaydin,

numaralidaki vinc sokuluyor ama haber vermiyorsunuz..alindim simdi.

Çevrimdışı DADAYKARTALI

Haberi ilk ben vereyim nihayet numaralıdaki vinç sökülüyor hemde herkes uykuda iken

Çevrimdışı AdemG

Haberi ilk ben vereyim nihayet numaralıdaki vinç sökülüyor hemde herkes uykuda iken
:ok:

ysariusta

• Ziyaretçi

gunaydin,

Laaaaaan hakkaten ya gidiyor sonunda..  :halay: :halay: :halay: :halay:  :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock:

Çevrimdışı mert_

gunaydin,

:claps:  :sevinc :halay: :ishock:

Çevrimdışı sozkul

Günaydın abi. Mesaiye başlayanları mı denetliyordun. Bende kendime kızıyordum bu saatte kalkıp stada mı bakılır diye. Bir saat önce kalkmışsın.

Günaydınlar.

@Yunus  çok güzel fotoğraflar bunlar eline sağlık, çok güzel açılardan çekmişssin. telefon deyince de şaşırdım makina fotosu sanmıştım.

Çevrimdışı kyiv

Hava güzel, vinçler sökülüyor, prekastlar bir bir takılıyor. Hani deseler ki inşaat için bedava çalışacak adama ihtiyaç var izmitten kalkıp gelebilirim.  :)

Bu hızla Nisan sonu gelmeden prekast biter...

Felaket gaza geldim. Yaz sonu inleyecek Dolmabahçe Şampiyon Beşiktaş diye....

Çevrimdışı bnymnd

Acısıyla tatlısıyla geçsin seneler, kalbim BEŞİKTAŞ için zikreder.

Çevrimdışı Altuğ

Günaydın arkadaşlar

iPhone'umdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Çevrimdışı Eagle1520

Beton yığını değil, yeşil stat

Çevrimdışı smtcglr