Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5702889 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı bjk_mabet

iyi geceler mabet rampadan var mıdır bi güzel haber :icool:
dikkatli incele derim sende telefonuna bakarsın bence:)
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Efe

var fore kazık yapmaktan vaz gecildi çünki aşağıdan nato kablo hattı ve istanbul atık su şebekesinin büyük logarının olduğu ortaya çıktı bu akşam saat 8 itibari ile :)

off valla bu sefer başımıza bela alırdık bu güzel haber diyelim beterin beteri var :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

var fore kazık yapmaktan vaz gecildi çünki aşağıdan nato kablo hattı ve istanbul atık su şebekesinin büyük logarının olduğu ortaya çıktı bu akşam saat 8 itibari ile :)
bütün istanbulun kablosuydu kanalizasyonuydu ıvırıydı zıvırıydı bizim stadyumun altından geçiyor arkadaş  :ebebe:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjk_mabet

bütün istanbulun kablosuydu kanalizasyonuydu ıvırıydı zıvırıydı bizim stadyumun altından geçiyor arkadaş  :ebebe:
daha neler geciyor kimse duymasın da :)
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı TØLGA

@bjk_mabet abi çatı örtüsü netleştimi artık kesinmi ? :D atex
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

İyi geceler.

Yeni açık alt kat en üst prekastlar neden konulmadı?

yukarıda okudum 10 dakikalık iş deniyor fakat, halatlar indikten sonra, ki destek ayakları kurulmuş yeni açığın altına, çatı kalktıktan sonra mı yapılacak o işler?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

daha neler geciyor kimse duymasın da :)
metro 2033 bizim stadın altındaymış aslında öyle diyolar :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TØLGA

İyi geceler.

yukarıda okudum 10 dakikalık iş deniyor fakat, halatlar indikten sonra, ki destek ayakları kurulmuş yeni açığın altına, çatı kalktıktan sonra mı yapılacak o işler?
valla orayı bizde çözemedik bir işler dönüyor orada ama  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anıl

iyi bakalım bitişe son hız gidiyoruz :)
Aynen öyle önümüzde 5 ay kaldı artık :eyes

Çevrimiçi Necmi

@bjk_mabet bende stadı gezmek istiyorum :bawling:
hee senin peşinden stadı gezenlerin çektikleri resimler hep flu çıkıyor neden diyorum koşarken resim çekemiyoruz diyorlar :bandit: @bjk_mabet

Çevrimiçi Necmi

metro 2033 bizim stadın altındaymış aslında öyle diyolar :D
tarihi eser yokmuydu orada :bandit:

Çevrimiçi Necmi

İyi geceler.

ordan içeri şap betonu pompalıyorlarmış diye duydum işleri bitince kapatırlar ordan girişde olmadığı için ikinci kata ulaşım yok mecburen öyle yapıyorlar sanırım diğer yerlerde taraftar girişlerinden çözdüler işi @Armağan Bozkurt

Çevrimdışı Deniz

Bir natonun bize karşı çıkmadığı kalmıştı o da olmuş sırada ne var Kızıl ordu mu  :kop: :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bir natonun bize karşı çıkmadığı kalmıştı o da olmuş sırada ne var Kızıl ordu mu  :kop: :kop:
Biz bişey yapamayalım diye ne varsa yüklemişler oraya heralde :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Geovani

@Yunus harika fotolar güzel yazı ellerine sağlık....şaka maka bitiyor be...tribünler harbi duvar gibi,bizim takımda alışana kadar zorluk çeker bence,eski açık alçak etkisiz kalacak diye düşünenler saha zemininden eski açığa doğru çekilmiş fotografa bakmalı,inönüde biz 3 tribün destekleyebiliyorduk,kale arkaları çok etkili değildi yeni mabedimizde iki kale arkasıda çok etkin olacak....
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı Efe

hee senin peşinden stadı gezenlerin çektikleri resimler hep flu çıkıyor neden diyorum koşarken resim çekemiyoruz diyorlar :bandit: @bjk_mabet

beni yanlız bırakıyor tecrübeli olduğum için ama yine tedirgin oluyor insan foto çekerken biri bişey der diye :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALBATROS

ibb stadın oraya kamera takmış yeni farkettim kapalı ve eski açık gözüküyor

Çevrimdışı Efe

gördüğüm kadarıyla 4 adet kiriş takılacak kadar iskele konmuş yakın zamanda 2 adet daha kiriş geleceğini tahmin ediyorum :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Nisan 2015, 02:32:21
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Nasıl gidiyor durum Eylül'de açabilecek miyiz  :icool:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

En geç Eylül sonu gibi gözüküyor şuan :tabe:

Çevrimdışı TØLGA

eylül'de açarız bir sonraki senenin başında görkemli bir açılış organizasyonu dosta düşmana gövde gösterisi :steamed:
[ Son Düzenleme: 12 Nisan 2015, 02:46:54 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK