Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5700960 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı mert_

eski açık üsttekiler devre arasında şurada bi sigara içmesin mi kardeşimmmm :D

not: sigara içmek sağlığa zararlıdır.

Çevrimdışı Türkay

Yanlış bilmiyosam taraftarın ayak bastığı yer çimin az altında kalıyordu. Bu fotoya göre şimdi ki zeminin üstüne baya toprak gelecek galiba?
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

ysariusta

• Ziyaretçi

eski açık üsttekiler devre arasında şurada bi sigara içmesin mi kardeşimmmm :D

not: sigara içmek sağlığa zararlıdır.
Onu ben yaptım bugün.... :yerlerde: "İçimizden Biri" köşesinde bu kez benim yazım olacak. Okursun  :ok:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

@ZEKI abi taksime dönüş diye bahsettin yer burası. Özellikle o kısmı aldım. yol tam oradan dönecek ve anlaşılan bir kısmı şu an yemekhane olan yerde dolgu yapılarak tamamlanacak. yarısı bizden yarısı belediyeden.

Çevrimdışı megiddo

@Yunus  abi eline sağlık fotolar çok güzel
canlı yayın pilot kamerası gelecek kısım için farklı prekast yerleştirilmiş
alanı genişletmek için sanırım 2 basamak mesafeyi tek basamakta geçiyor

o kısımda sarkan testere kısım farklı tasarlanmıştı hatırlarsanız
güzel tespit, bir dahaki foto çekimine rica etsek arkadaşlar tam da bu noktadan olası kamera seviyesinde orta sahaya bakan bi geniş foto olsa güzel bir fikir oluştururdu pilot kamera görüntüsü için.

Çevrimdışı altan0348

tavanın kaplanması ve ışıkların takılması ne zaman başlar?  ya da başladılar mı?

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı YunusEmre

Çevrimdışı YunusEmre

Olcayın yeni imajıyla alacalının son günleri ayni gibi ikisi de tanınmaz halde  :D.

Çevrimdışı mert_

Onu ben yaptım bugün.... :yerlerde: "İçimizden Biri" köşesinde bu kez benim yazım olacak. Okursun  :ok:
afiyet olsun :) elbette zevkle okurum @Yunus hocam :ok:

Çevrimdışı ALBATROS

Küfekiler bayrağımızla çok güzel durmuş

Çevrimdışı Hakan Gülcan

Halatların gerilip çatımızın serildiği günleri görebilecek miyiz acaba  :iblush: :iblush:
"Beşiktaş için bir şeyler yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın."

Çevrimdışı ZEKI

@ZEKI abi taksime dönüş diye bahsettin yer burası. Özellikle o kısmı aldım. yol tam oradan dönecek ve anlaşılan bir kısmı şu an yemekhane olan yerde dolgu yapılarak tamamlanacak. yarısı bizden yarısı belediyeden.
Ben soyledigimde karsi cikmistiniz zaten maketlerde de donus gozukuyordu. Obitas nasil atladi ben onu anlamadim  :alala:
Veya orasi ile ilgili olarak surekli bir proje degisikligimi oldu

ysariusta

• Ziyaretçi

Ben soyledigimde karsi cikmistiniz zaten maketlerde de donus gozukuyordu. Obitas nasil atladi ben onu anlamadim  :alala:
Veya orasi ile ilgili olarak surekli bir proje degisikligimi oldu
Abi itiraz ettik ama filizler vardı o zaman orada. Bi şeyler oldu ama neyse. son kalıntıları kaldı toparlandılar gidiyorlar sonuçta. Son halide budur

Çevrimdışı ZEKI

Abi itiraz ettik ama filizler vardı o zaman orada. Bi şeyler oldu ama neyse. son kalıntıları kaldı toparlandılar gidiyorlar sonuçta. Son halide budur
Bittiler gidiyorlar artik, stad caticilara, mekanikilere ve ince isciligi yapacaklara kaliyor. Bir sene once neleri konusuyorduk simdi neleri..

Çevrimdışı scape_bjk

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Eline sağlık @Yunus abi :claps:
Çok güzel bi yazı olmuş :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı cagdas44

@Yunus abi yazını şimdi okudum, hac'ın hayırlı olsun, darısı ve bitmiş halinde maç izlemek her Beşiktaşlıya nasip olsun

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Necmi abi bu yeni acik alt siradaki 3 sira yalan mi oldu ? :)

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı scape_bjk

Yazı için teşekkür ederim @Yunus

http://haber.besiktasarena.com/bugun-bende-haci-oldum.html

@Yunus emeğin ve yazın için teşekkür ederim fazla girip yazı yazamıyoruz ama bize fotoğraflarınla stadı gezdirdiğin için tekrar teşekkür ederim. Ayrıca bütün emeği geçenlere teşekkürler...