Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5700403 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 11 Nisan 2015, 19:24:58
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
uzun bir aranın ardından herkese tekrar selamlar , yunus abi ellerine sağlık fotolar harika

Çevrimdışı kadir

vinç kalkıyormuş gibi gösterenler faiktir :D
:D :D illüzyon mu abi son durum ne ona göre elden ele yayalım :)

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Factatum

Bu Numaralı arkasında beleştepede yapılan yüksek duvarın 4-5m paraleline duvar yapılmış o arada kalan alandan nasıl faydalanılacak acaba fikri olan varmı

Peyzaj için olabilir. Toprakla doldurup düzenleme yapmak için mesela.

Çevrimdışı kadir

İnsan korkuyo  :bandit:

şimdiden buraya gelecek olan takımlara Allah yardımcısı olsun. cehennemin fragmanını burada izleyecekler :steamed:

Çevrimdışı Türkay

şimdiden buraya gelecek olan takımlara Allah yardımcısı olsun. cehennemin fragmanını burada izleyecekler :steamed:

gol sevincinden sonra en az 200 taraftar aşağı iner  :kop:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı KUMANOVALI

@Yunus adamım

fotolar müthiş

eline sağlık  :ok:

gelemediğime çok üzüldüm  :s20:
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı mert_

@kcptl küçük enişteyi buldum ya.... Herkes sağolsun arkadaşlar, bir daha olsa gene yaparım pişman değilim.
evet uzun zaman sonra ilk defa bu kadar yakından gördük keratayı sayende  :) saolasın  @Yunus :)

Çevrimiçi Kartal Ç

İnsan korkuyo  :bandit:

benim koltuk 2. katın üst kısımlarında. artık maçlara giderken yanımda yüksekte çalışanların taktığı bel aparatıdan götürüp kendimi belimden halatla koltuğumun arkasındaki korkuluğa bağlamayı ciddi ciddi düşünüyorum. :iscrewy: öyle en fazla 1-2 sıra öne uçarım  :D

Çevrimiçi Necmi

araya karışan eski fotolar ayıklanmıştır

ysariusta

• Ziyaretçi

baktım yeni açıktaki vinçi kaldırıyolar ne oluyo oldum bir ara  :evillol: :evillol:
Evet 12 fotoğraf karışmış oraya. Olsun be ya ben naptığımı biliyor muydum ki.  :D
Şahane bir stat geliyor arkadaşlar. Eski açık kötü diyenlere diyorum ki gidin bir bakın kapalı üstten ne kadar güzel görünüyor. Kapasite falan boş verin, iddia ediyorum o stat tam dolu olsun eğer rakip kanatlar sağ iç gibi oynamazsa ne olayım. Üstten bakıyorsunuz sanki alt kat yok zemin önünde, alttan bakıyorsun karşında duvar gibi tribünler. Bunu öylesine söylemiyorum. Gerçekten bir duvar. Hele yeni açık. diğer sayfada da yazdım o statta bizim takım 2 3 maç mutlaka idman maçı yapmalı. Afallarsın.... Necmi abi bir yazı istedi. Becere bilirsem yazar oradan anlatırım.  :ok:

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı BlackEagle1989

@Yunus ellerine saglik resimler super..  bu eski acik ust kattaki kirislerde ne sorun varda prekastler yerlestirmiyorlar.. yada ordaki araliktan iceri mazeme mi sokuyorlar.. :alala:

ysariusta

• Ziyaretçi

benim koltuk 2. katın üst kısımlarında. artık maçlara giderken yanımda yüksekte çalışanların taktığı bel aparatıdan götürüp kendimi belimden halatla koltuğumun arkasındaki korkuluğa bağlamayı ciddi ciddi düşünüyorum. :iscrewy: öyle en fazla 1-2 sıra öne uçarım  :D
Paraşüt götür. Net. Bu fotoğraf tam olarak eğimi gösteriyor. Yani makine tribüne paraleldi. Duruş bu. Eğer 3 metre değilse önünüzdeki ayakta değil merdivende izlese yukarıdakinin önü kapanmaz.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

@Yunus ellerine saglik resimler super..  bu eski acik ust kattaki kirislerde ne sorun varda prekastler yerlestirmiyorlar.. yada ordaki araliktan iceri mazeme mi sokuyorlar.. :alala:
Yeni açığı soruyorsun sanırım. Evet oradan malzeme giriyor. Problem yok. Preksatlar tıkır tıkır takılıyor.

Çevrimdışı ALI RIZA

1 Ayda işler baya ilerlemiş  @Yunus abi teşekkürler güzel resimler

Çevrimdışı BlackEagle1989

Yeni açığı soruyorsun sanırım. Evet oradan malzeme giriyor. Problem yok. Preksatlar tıkır tıkır takılıyor.

evet abi yeni acik olucakti.. havalar boyle devam etsin yeter ki..

Çevrimdışı Celestine Babayaro

koltuk montajı çatıdan sonra mı başlayacak?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Eline Sağlık @Yunus abi
Süper fotolar , Her haliyle Efsane oluyor ama Yeni açık ayrı bir efsane oluyor :bandit:
Diklik muazzam , Benim kapalıda başım dönmüştü Gezerken , Acayip bi duygu sanki aşağı duşecekmişsin gibi oluyor , Bana öyle olmuştu , Sanada oldumu aynısı ???
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı keremfrat1

Izmiten yeni geldim @Yunus abi ellerine saglik stada olsaydim seni gorurdum :bawling:

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

İç taraflardaki  gelişmeleri,çalışmaları da  göstermesi  açısından çok iyi oldu.Ellerinize  sağlık.

Çevrimdışı ilhan

@Yunus gerçekten harika fotoğraflar ellerine sağlık  :claps: :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı FARUK

@Yunus  abi eline sağlık fotolar çok güzel
canlı yayın pilot kamerası gelecek kısım için farklı prekast yerleştirilmiş
alanı genişletmek için sanırım 2 basamak mesafeyi tek basamakta geçiyor

o kısımda sarkan testere kısım farklı tasarlanmıştı hatırlarsanız

Çevrimdışı Türkay

stat başlığında futbol konuşulunca bordo maviye dönüyor forum.

Bilic şampiyon olursa seneye Vodafone Arenada kalabilir belki diyip konuyu stata bağlıyayım ben  :D
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler