Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5700779 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı mehmetthedum

Yerini farklı duygular alacak @Oktay eminim bu stad inşaatını yakından takip eden bütün Beşiktaşlılar hayatları boyunca bu stada farklı bakacak

Aynen öyle. Evimi yaptırsam hergün gidip bakmam belki de, şimdi ise sabah, öğle, akşam ve gece kontrol etmeden yatmıyor, kendime dert ediniyorum. Zaten milli sporumuzdu inşaat izlemek, takım aşkıyla da birleşince keyifli ve iz bırakan bir deneyime dönüşüyor. İlerde oğlana anlatacak şeylerim var maça gittiğimizde. Şurası şöyle, burası böyle, eskiden şöyleydi filan diye.. inşallah ne diyo bu moruk demez :;)
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

Prekast değişimine birde genel değişimden bakalım dedim

Bu Numaralı arkasında beleştepede yapılan yüksek duvarın 4-5m paraleline duvar yapılmış o arada kalan alandan nasıl faydalanılacak acaba fikri olan varmı
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

ysariusta

• Ziyaretçi

Bu Numaralı arkasında beleştepede yapılan yüksek duvarın 4-5m paraleline duvar yapılmış o arada kalan alandan nasıl faydalanılacak acaba fikri olan varmı
Çok güzel soru bence de

Çevrimdışı ahmetx

Beleştepemiz de endüstriyel futbola yenik düştü.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi Necmi

Vodafone Arena 11 Nisan 2015 çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @Yunus   'a teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vodafone Arena 11 Nisan 2015 çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @Yunus   'a teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Abi şov yapmışsınız haa, elinize sağlık :icool:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ZEKI

@Yunus neler yapmissin harika fotograflar simdi hemen bakiyorum

Çevrimdışı TØLGA

@Necmi abi son fotolar eski araya karışmış haberiniz olsun
@Yunus ellerine sağlık abi
[ Son Düzenleme: 11 Nisan 2015, 18:49:09 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

[ Son Düzenleme: 11 Nisan 2015, 18:52:14 Necmi ]

Çevrimdışı Efe

Fotolar harika kapali efsane yeni acik efsane
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi son fotolar eski araya karışmış haberiniz olsun
@Yunus ellerine sağlık abi
bende karıştığını düşünüyorum ama yunus karışmadı dedi :D
ben @Yunus  un yalancısıyım :bandit: stadı görünce şoka girdi elinde ne varsa gönderdi herhalde :D

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı ZEKI

[ Son Düzenleme: 11 Nisan 2015, 19:17:25 Necmi ]

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Fotoğraflar harika. Çekenin yükleyenin elleri dert görmesin. Süper bir stadımız oluyor artık tamamen çatıya geçelim bitsin şu nisan ayı :)
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı AdemG

@Yunus ellerine saglik cok guzel resimler..

bit artik be gozum, bit artik.

Çevrimdışı TØLGA

bende karıştığını düşünüyorum ama yunus karışmadı dedi :D
ben @Yunus  un yalancısıyım :bandit: stadı görünce şoka girdi elinde ne varsa gönderdi herhalde :D
baktım yeni açıktaki vinçi kaldırıyolar ne oluyo oldum bir ara  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı mert_

ysariusta

• Ziyaretçi

10 numara fotolar @Yunus ellerine sağlık.
@kcptl küçük enişteyi buldum ya.... Herkes sağolsun arkadaşlar, bir daha olsa gene yaparım pişman değilim.

ysariusta

• Ziyaretçi

google drive da bulunanları yüklemişse Necmi abi bilmiyorum. yoksa telefondaki oyunları bile silip gittim ben stada. pil biter kart dolar vb yaşamamak için gayret ettim. şimdi bir bakıp tekrar kontrol ederim.

Çevrimiçi Necmi

baktım yeni açıktaki vinçi kaldırıyolar ne oluyo oldum bir ara  :evillol: :evillol:
ben yenidenmi kuruyorlar diye düşündüm :evillol:

Çevrimdışı kadir

stad efsane oluyor efsane.. hele sahadan yukarı tribünü çekerken ki dikliği farketmemek imkansız. bu arada bir vinci kaldırıyorlarmı yoksa ben mi yanlış gördüm :) :ishock:

Çevrimiçi Necmi

google drive da bulunanları yüklemişse Necmi abi bilmiyorum. yoksa telefondaki oyunları bile silip gittim ben stada. pil biter kart dolar vb yaşamamak için gayret ettim. şimdi bir bakıp tekrar kontrol ederim.
144 resim demedinmi 139 adet resim yayınladım beş tanesi @bjk_mabet e kurban gitti :D

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Necmi

stad efsane oluyor efsane.. hele sahadan yukarı tribünü çekerken ki dikliği farketmemek imkansız. bu arada bir vinci kaldırıyorlarmı yoksa ben mi yanlış gördüm :) :ishock:
vinç kalkıyormuş gibi gösterenler faiktir :D