Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5704220 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Fatih

günaydın Beşiktaş arena

@SDemirsoy insan hiç gitmediği bir yerin özlemini çekermi hiç  :idisapprove:

gitmek lazım samet...
Valla gidersiniz ben de gelirim abi  :iblush:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı SDemirsoy

amin abi.. rahmetli dedemin Beşiktaşlı olmasının sebebi 1940 larda Beşiktaş Makedonyada maç oynamaya gelen ilk Türk takımı imiş sanırım çok coşkulu sevinçle karşılanmış balkan bölgelerinde Beşiktaşlı sayısı çoktur  @ahmetx

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Fatih

@KUMANOVALI  , @SDemirsoy buralar bırakılıp gelinir mi,mecbur kalınca geliyorsun işte Allah kimseyi vatansız bırakmasın.

Cogu aileler dinlerini kaybetmemek, daha fazla zulum gormemek ugruna Josip Broz Tito yuzunden kendi memleketlerini birakip Turkiye'ye gecmis zamaninda... Bu salata yuzunden koskoca koyu cok az bir paraya (Turkiye'ye o kadar fazla para sokamayacaklari icin 2 tren vagonu kadar esya aliyorlar) satip gelmis dedemler... Hayat iste...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ahmetx

amin abi.. rahmetli dedemin Beşiktaşlı olmasının sebebi 1940 larda Beşiktaş Makedonyada maç oynamaya gelen ilk Türk takımı imiş sanırım çok coşkulu sevinçle karşılanmış balkan bölgelerinde Beşiktaşlı sayısı çoktur  @ahmetx

Aslında bu yakın coğrafyada özel maçlarla bilinirliğimizi arttırmamız lazım bu potansiyel var bizde.Rusya da bile Beşiktaş aşığı Kazan Tatarları ve Çerkezlerle tanıştım forma ve atkılarıma el koydu keratalar.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı SDemirsoy

Aslında bu yakın coğrafyada özel maçlarla bilinirliğimizi arttırmamız lazım bu potansiyel var bizde.Rusya da bile Beşiktaş aşığı Kazan Tatarları ve Çerkezlerle tanıştım forma ve atkılarıma el koydu keratalar.
çok mantıklı bir iş olur abi gerçekten mükemmel bir fikir

Çevrimdışı ahmetx

çok mantıklı bir iş olur abi gerçekten mükemmel bir fikir
manchester ve realin uzak doğuda ciddi taraftarı var her yıl bir turnuvaya katılırlar oralarda.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı SDemirsoy

manchester ve realin uzak doğuda ciddi taraftarı var her yıl bir turnuvaya katılırlar oralarda.
bizde yapabiliriz bu tip işleri abi..
şimdi tribünlerin en ön sırasında oturanlar yağmurdan etkilenecek mi ? @ahmetx

Çevrimdışı ahmetx

bizde yapabiliriz bu tip işleri abi..
şimdi tribünlerin en ön sırasında oturanlar yağmurdan etkilenecek mi ? @ahmetx
bizim stad gömülü olduğundan rüzgardan çok etkilenmez eğer tribünlerin üstü %100 kapanırsa çok sıkıntı olmaz diyorum ama en üst köşe sıralar ıslanabilir.

Çevrimdışı SDemirsoy

bizim stad gömülü olduğundan rüzgardan çok etkilenmez eğer tribünlerin üstü %100 kapanırsa çok sıkıntı olmaz diyorum ama en üst köşe sıralar ıslanabilir.
Alt tarafta ıslanacak gibi sanki abi

Çevrimdışı ahmett.67

43.903 kapasite/ 147 loca/ Füme merdiven ve  korkuluk / Küfeki kaplamalı dış kolonlar/ Armalı koltuk tasarımı/ Alttan ısıtmalı Hibrit çim/ ATEX-Silikon fiberglass membran/ RFR -asma germe çelik çatı/ Üzeri kapanabilen köşe yırtıkları/ Tribün ısıtması / Cisco vision teknolojisi/DGNB Yeşil Serifikalı.... bunların hepsi mi kesin ?, yoksa bir kısmı mı? @ahmetx

Çevrimdışı Ersan

Günaydın Beşiktaşarena ailesi, günaydın Beşiktaşlılar :)

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Bazıları Kupalara, Bazıları Şampiyonluğa, Bizim Bu Büyük Aşkımız Sadece BEŞİKTAŞ'IMIZA

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Günaydın Beşiktaşarena ailesi, günaydın Beşiktaşlılar :)

O Heykel satılıyor mu? @Ersan
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Ersan

O Heykel satılıyor mu? @Ersan

evet satılıyor 129.99 tl fiyatı

Bazıları Kupalara, Bazıları Şampiyonluğa, Bizim Bu Büyük Aşkımız Sadece BEŞİKTAŞ'IMIZA

evet satılıyor 129.99 tl fiyatı

Fiyat biraz yüksek gibi ama Almaya değer , Çok beğendim , Yine maaşın yarısı Kartal Yuvasına gidecek bu Ay :bandit:
Bu Sene Çok açıldım Babam Vuracak en sonunda beni , Her urunden aldım neredeyse , Atkı , Bileklik , Gururlan , Forma , Bere , Şapka , Tişört aldım , Ev Koleksiyon gibi :bandit:
[ Son Düzenleme: 09 Nisan 2015, 11:12:59 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı ozan062

ramazan ayının başlamasıyla çatı havaya kalkmayabaşlar bence o yüzden bizi engelleyecek bi durum yok ramazanda sadece ince işler biraz azalabilir zaten çatı havaya kalktığında iş vinçlerle yapılacak çok az insan gücüne ihtiyaç var mebran serilimide temmuz-ağustos aylarında yapılır o yüzden ramazan ayının bize bi sıkıntısı olmayacak iş gücü olarak çimide yabancı şirket yapacak zaten  :)

aynen iyi bari:))

Çatının yapımı fıransa montajı iz inşaat diye biliyorum ben yanlışta olabilir :tabe:
bende oyle biliyorum bakalım ogreniriz
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Ersan

Fiyat biraz yüksek gibi ama Almaya değer , Çok beğendim , Yine maaşın yarısı Kartal Yuvasına gidecek bu Ay :bandit:

gümüş kaplama. işçiliği, kalitesi ve malzemesi iyi fiyat kalite karşılaştırmasında fiyatını hakeden bir ürün

Çevrimdışı ozan062

az çok bi emek vermişsin @ozan062 hocam eline sağlık :)

Günaydın ozan gayet başarılı buldum pek paint gibi durmuyor.

Beyaz vinç pırıl pırıldır

Günaydın beşiktaşarena , @ozan062 teşekkürler çok bilgilendirici çalışma olmuş.

@ozan062 eline emeğine sağlık,gayet güzel bir çalışma olmuş.
tüm arena ailesine günaydınlar..
sarı vinç prekast takıyor,paletli de ona taşıyor...

saolun varolun
[ Son Düzenleme: 09 Nisan 2015, 11:14:23 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

gümüş kaplama. işçiliği, kalitesi ve malzemesi iyi fiyat kalite karşılaştırmasında fiyatını hakeden bir ürün

:ok: :ok:

Çevrimdışı Haldun

abi tam tersi stad yer hizasından yukarda oldugunda rüzgardan daha ez etkilenmez mi abi,malum olimpiyat da gömülü

Çevrimdışı ahmetx

43.903 kapasite/ 147 loca/ Füme merdiven ve  korkuluk / Küfeki kaplamalı dış kolonlar/ Armalı koltuk tasarımı/ Alttan ısıtmalı Hibrit çim/ ATEX-Silikon fiberglass membran/ RFR -asma germe çelik çatı/ Üzeri kapanabilen köşe yırtıkları/ Tribün ısıtması / Cisco vision teknolojisi/DGNB Yeşil Serifikalı.... bunların hepsi mi kesin ?, yoksa bir kısmı mı? @ahmetx
tribün ısıtması ,füme merdiven ,armalı koltuk tasarımı kesin değil. @ahmett.67

Çevrimdışı Haldun

Çevrimdışı ahmetx

abi tam tersi stad yer hizasından yukarda oldugunda rüzgardan daha ez etkilenmez mi abi,malum olimpiyat da gömülü
olimpiyatta kale arkaları açık ama

Çevrimdışı Haldun

olimpiyatta kale arkaları açık ama
yeni stadın da bir tarafı bogaz bir tarafı uçurum abi :)

Çevrimdışı ahmetx