Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5704554 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

zorrrr ama hayırlısı beee  :bandit:

zor diye bişey yok işler gayet iyi gidiyor çatı havaya kalktığı an zamanla yarış başlayacak çatıcılar vinçle yapılacak işleri kısa sürede bitirebilirse çimcilere yükleneceeğiz başkan bizden fazla yüklenir bence 15 ağustos için inşallah ilk maçta geçeriz stada olmazsa 1 ay rötarlı geçeceğiz problem değil :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

zor diye bişey yok işler gayet iyi gidiyor çatı havaya kalktığı an zamanla yarış başlayacak çatıcılar vinçle yapılacak işleri kısa sürede bitirebilirse çimcilere yükleneceeğiz başkan bizden fazla yüklenir bence 15 ağustos için inşallah ilk maçta geçeriz stada olmazsa 1 ay rötarlı geçeceğiz problem değil :)
Eylül olsun ben razıyım Ekim'de sıkıntı değil bence :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ozan062

bu arada hocam sana sorucaktım soramadım
simdi bu bursanın catı halatlarını sanırım almanlar yapmıstı??
ve dolayısıyla baya seri yaptı bizdede iz insaat var fakat ekip yabancı olabilir dimi?
oyle olursa bak ramazan ayından korkmam
siz ne kadarda etkilemez desenizde benim gibi dusunen trilyonlar var onun için bu konu aslında onemli:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Melekcik

zorrrr ama hayırlısı beee  :bandit:
Zor olacak birşey yok plan dahilinde gidersek üçlüyü çekeriz  :ok: :ok:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Efe

ve dolayısıyla baya seri yaptı bizdede iz insaat var fakat ekip yabancı olabilir dimi?
siz ne kadarda etkilemez desenizde benim gibi dusunen trilyonlar var onun için bu konu aslında onemli:))

ramazan ayının başlamasıyla çatı havaya kalkmayabaşlar bence o yüzden bizi engelleyecek bi durum yok ramazanda sadece ince işler biraz azalabilir zaten çatı havaya kalktığında iş vinçlerle yapılacak çok az insan gücüne ihtiyaç var mebran serilimide temmuz-ağustos aylarında yapılır o yüzden ramazan ayının bize bi sıkıntısı olmayacak iş gücü olarak çimide yabancı şirket yapacak zaten  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Melekcik

Çatının yapımı fıransa montajı iz inşaat diye biliyorum ben yanlışta olabilir :tabe:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı TØLGA

çimin oturma süresi var abi ben ondan zor diyorum 
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

çimin oturma süresi var abi ben ondan zor diyorum 

tabi o yönden zor ama başka bi formül var mıdır ona bakılır 1 ay sonra yoksa zaten çimi bekleyeceğiz  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı martin40

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vay anasını yaa :sevinc
Abi düşünün maç izliycez ya :sevinc
Sıcak bir yaz günü, hafif bir deniz esintisi, Beşiktaşım sahada offff :sevinc
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Şimdi gidişata göre ve projeye göre dediğiniz üzere, mayıs başı itibariyle prekast falan kalmayacak.Bu süre zarfında çatı kolonları ve kirişleri neden bitirilmiyor?
Yok eğer bitirilecekse, hani bitirilmeyecek ya, halatların serilmesine de koca bir 15 gün diyelim.
Bildiğim kadarıyla yerden, istenilen seviyeye kalkmasıda 15 gün gibi bir süre ediyor. Hatta havanın o mevsimde 9 a doğru kararcağını düşünürsek, 12 günlere bile çekilebilir de hadi çekmediler diyelim 15 gün.

Buna göre 1 haziran itibariyle çatı kalkmış, vinçler içerden çıkmış olmuyorlar mı? çatının kaplanması dışarıdan vinçlerle sağlanmayacak mı? İçerde vinç vs olmadığı için koltuk montajı başlayamaz mı? drenaj zemin işleri başlamaz mı? 2-3 ay önce haziranda başlar diyorduk da, ne olduda bu iş haziran değilde temmuz ortalarına sarktı? hani programlıydı herşey.

Şimdi geriye gidip araştırmak istemiyorum ama burada herkes haziranda zemin başlar diyordu, net hatırlıyorum.
Koca haziran-Temmuz ve ağustosun yarısı yetmiyormu zemin için?

Yahu arkadaş, ağustos sıcağında sabah semtte kahvaltımı yapıp, öğlen piiz yapıp akşam maça gitmek istiyorum artık ya. Başlayacağım başakşehirine olimpiyatına daral geldi şu mevzulardan. Gecikme mecikme demeyin artık. Herkes razı anasını satayım, siz razı olursanız ben razı olursam, adamlarda iyi ya acelesi yok yetişirse ekime yetişmezse bilmem ne moduna girecek valla.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Hayırlı sabahlar abiler :)
Tek derdimiz prekast olsun be :bandit: :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mert_

alın size paintten daha beter bir calısma
vallahi yarım saatim gitti fakat birseyler yapmaya calıstım baya eksik var tabiki misal
soyunma odalarında kesinlikle dolap var ben koymadım
tuvalaetlerin yarısı var oburu yok,, havuz kısmında kare havuz varken ben yuvarlak yaptım:D
tedavi için gerekli odada yatak var dolap yok o orta tarafı cozemedim orayı bos buıraktım
maksat bir fikir edinmek
bu işe vaktini ayıracak arkadaslar benim bu yaptıklarımla en azından bu işe merak sarıp dogru duzgun bir çalısma yapabilirler:))

eyv

az çok bi emek vermişsin @ozan062 hocam eline sağlık :)

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Altuğ

Günaydın ozan gayet başarılı buldum pek paint gibi durmuyor.

Beyaz vinç pırıl pırıldır

iPhone'umdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Çevrimdışı ZEKI

Gunaydinlar Besiktas Arena
Bol prekastli bir gun olsun

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Günaydın Beşiktaşarena
Beyaz Vinç Adamsa , Sarı Vinç Adamın Dibidir , Kare kokudur , Ham maddesidir :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmetx

Günaydın beşiktaşarena , @ozan062 teşekkürler çok bilgilendirici çalışma olmuş.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Batu K.çetin

@ozan062 eline emeğine sağlık,gayet güzel bir çalışma olmuş.
tüm arena ailesine günaydınlar..
sarı vinç prekast takıyor,paletli de ona taşıyor...

Çevrimdışı KUMANOVALI

Resimdeki camii 1492 yılında yapılmış Makedonya Üsküp de taşları orjinal tam 523 sene olmuş temizlenmiş gerekli yerlerde tadilat görmüş @Yunus Emre Dökmeci

günaydın Beşiktaş arena

@SDemirsoy insan hiç gitmediği bir yerin özlemini çekermi hiç  :idisapprove:

gitmek lazım samet...
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı SDemirsoy

günaydın Beşiktaş arena

gitmek lazım samet...
günaydın abi memleketimiz bizim insan özlüyor gerçekten

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı SDemirsoy

çatıcılar eski açıkta iskele kurumuna başlayacak galiba hazırlık yapılıyor

Çevrimdışı ahmetx

günaydın Beşiktaş arena

gitmek lazım samet...
@KUMANOVALI  , @SDemirsoy buralar bırakılıp gelinir mi,mecbur kalınca geliyorsun işte Allah kimseyi vatansız bırakmasın.

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum