Şimdi gidişata göre ve projeye göre dediğiniz üzere, mayıs başı itibariyle prekast falan kalmayacak.Bu süre zarfında çatı kolonları ve kirişleri neden bitirilmiyor?
Yok eğer bitirilecekse, hani bitirilmeyecek ya, halatların serilmesine de koca bir 15 gün diyelim.
Bildiğim kadarıyla yerden, istenilen seviyeye kalkmasıda 15 gün gibi bir süre ediyor. Hatta havanın o mevsimde 9 a doğru kararcağını düşünürsek, 12 günlere bile çekilebilir de hadi çekmediler diyelim 15 gün.
Buna göre 1 haziran itibariyle çatı kalkmış, vinçler içerden çıkmış olmuyorlar mı? çatının kaplanması dışarıdan vinçlerle sağlanmayacak mı? İçerde vinç vs olmadığı için koltuk montajı başlayamaz mı? drenaj zemin işleri başlamaz mı? 2-3 ay önce haziranda başlar diyorduk da, ne olduda bu iş haziran değilde temmuz ortalarına sarktı? hani programlıydı herşey.
Şimdi geriye gidip araştırmak istemiyorum ama burada herkes haziranda zemin başlar diyordu, net hatırlıyorum.
Koca haziran-Temmuz ve ağustosun yarısı yetmiyormu zemin için?
Yahu arkadaş, ağustos sıcağında sabah semtte kahvaltımı yapıp, öğlen piiz yapıp akşam maça gitmek istiyorum artık ya. Başlayacağım başakşehirine olimpiyatına daral geldi şu mevzulardan. Gecikme mecikme demeyin artık. Herkes razı anasını satayım, siz razı olursanız ben razı olursam, adamlarda iyi ya acelesi yok yetişirse ekime yetişmezse bilmem ne moduna girecek valla.