Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5705193 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Oktay

normal şartlarda beşiktaş kulubü stad yapamazdı bence 3 senede bitsede büyük başarı ki ağustos-eylül aralığında bu işi bitirecekler artık başarı başarız falan filan bunları geçiniz stad bitti keyfini çıkarın fikret başkan beşiktaş tarihine şimdiden geçti bu eseriyle inşallah takımsal bazda da başarılar gelince beşiktaşa herşeyi kazandırarak bu işi bırakacaktır daha sırada basket arena var beşiktaşın geleceğini inşaa ediyor başkan  :)
@Efe zamanından önce öten horozun kafasını keserlermiş diye bi ata sözü var.. aramızda bazı arkadaşlar istiyolarki boyacı küpü gibi sok çıkar stat bitsin..
çok önceden yazmıştım ''statdın olduğu yer ne cölde boş arazi nede statdı yapan dolar milyarderi arap şeyhi'' müdailleri kaç yılda bitiyomuş bi baksınlar sonra gelsinler stat geç bitti diye geyik yapsınlar

Çevrimiçi Necmi

Hahaha yok be benim degil... Soyadimi bilmezsin diye dusunmustum  :bandit:
@Fatih oooo  @Altuğ  dan hiç bir şey kaçmaz

Çevrimdışı Serkan7738

Cumleten iyi aksamlar o beyaz parcalar hakkinda fikri olan varmi geriye donuk okuyamadim

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı ZEKI

@Serkan7738 hani resimler stada gidecektin bugun icinde @ardau ve @keremfrat1 e tesekkurler yeri gelmisken

Çevrimdışı ilker67

yeni açık arkada tır ıcındekı beyaz celık parcalar neresı ıcın bellı oldumu tahmınler sekıllendımı
bana skorboard aparatı gibi geldi
Ben sporcunun zeki, çevik, aynı zamanda ahlaklısını severim.

Çevrimdışı Serkan7738

@Serkan7738 hani resimler stada gidecektin bugun icinde @ardau ve @keremfrat1 e tesekkurler yeri gelmisken
bugun isyeriyle ilgili gorusmeler vardi abi yarin sabah stadtayim @ZEKI

Çevrimdışı asyakartalı

şaka maka küfekilerde işin yarısına gelinmiş.eski açığın yarısı,kapalı ve yeni açıktanda bi kısım bitmiş. :super: :halay:

Çevrimdışı Efe

çatıya 2 kiriş daha konabilir yeterli iskele var gelecek hafta kiriş işleride iyice hız kazanır :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

bana skorboard aparatı gibi geldi

değişik bi düşünce ne olduklarını çok merak ediyorum hayatımda ilk defa görüyorum bunları ne işe yarıyor çok merak ediyorum :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı murat

bu iki resim süper

stad hakkında yorum istedim arkadaşımdan, şunu yazabilmiş  :D nutku tutulmuş anlaşılan kendisi galatasaraylı bu arada

'' Valla resimdeki giriniz sanki derin bir kuyu gibi kuculmus biraz''

Çevrimdışı FARUK

Cumleten iyi aksamlar o beyaz parcalar hakkinda fikri olan varmi geriye donuk okuyamadim

necmi abi ortadaki demirlerin öne arkaya kaymaması için engel olabilir demişti o mantıklı duruyor
uç kısmı paslı çünkü yeni parça değil gibi

Çevrimdışı ilker67

değişik bi düşünce ne olduklarını çok merak ediyorum hayatımda ilk defa görüyorum bunları ne işe yarıyor çok merak ediyorum :)
İki tane olması kıllandirdi beni. Hem kenarlar tam da çatı kirişleriyle öpüşecek şekilde
Ben sporcunun zeki, çevik, aynı zamanda ahlaklısını severim.

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimiçi Necmi

şaka maka küfekilerde işin yarısına gelinmiş.eski açığın yarısı,kapalı ve yeni açıktanda bi kısım bitmiş. :super: :halay:
%20 si yapıldı daha @asyakartalı

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı martin40

Çevrimiçi Necmi

Abi %80'lik neresi kaldı? 
üst kiriş alt kuşak alt kat kolonlar düz duvarlar içerdeki kolonlar daha sayayımmı taş işi daha işin başında 25000 metrekare iş var toplamda 5000 metrekaresi yapılmış   hesaba göre %20 ediyor :D @Türkay

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı murat

Çevrimdışı Türkay

üst kiriş alt kuşak alt kat kolonlar düz duvarlar içerdeki kolonlar daha sayayımmı taş işi daha işin başında 25000 metrekare iş var toplamda 5000 metrekaresi yapılmış   hesaba göre %20 ediyor :D @Türkay

Çokmuş yav :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı demir_kArtAl

hangimiz sevmedik çılgınlar gibi uleeeeyn, herkese iyi geceler, beyaz parçalar için endişe etmeyin, en üste özel loca yaptırıyorum kendime onun parçaları onlar.
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı ALI RIZA

stad hakkında yorum istedim arkadaşımdan, şunu yazabilmiş  :D nutku tutulmuş anlaşılan kendisi galatasaraylı bu arada

'' Valla resimdeki giriniz sanki derin bir kuyu gibi kuculmus biraz''
Aynen öyle kuyu yeterli @MURAT abi dehşet olacak  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı asyakartalı

%20 si yapıldı daha @asyakartalı
üst kolonların farkındayım.kolon sayısı olarak yarısı demek istemiştim.Yinede % 20 çok kötümser olmuş tamamına bakıcaksak %35 temiz yapılmıştır

Çevrimdışı ozan062

esas vaktinden önce bitenin sorgulanması gerekir zaten uç uca vakit verilir birde erken biterse ben sorgularım
o değilde  yeni nukleer santralin muteahhiti karadenizliymiş:D
simdi erken bitirir dünyaya bi ilki basarır fakat
sonucunu dusunmezler,, geç iyidir iyi
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi