Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5705191 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

esas vaktinden önce bitenin sorgulanması gerekir zaten uç uca vakit verilir birde erken biterse ben sorgularım

e onu diyorum abi, bir proje vaktinden çok önce bitmişse sorgularsın, eksik birşey olduğunu düşünürsün hatta bilirsin.  :tabe:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yapıcı Yorum olmaz, Yapıcı yorum yaptım diye düşündüğün şey övgüdür. Eleştiri, yapıcıdır. Daha iyisi olsun diye eleştirilir. Daha kötüsünü yapın diye eleştirmezsin kimseyi.
İlginç Bir goruş ve Farklı bir Düşünce Açısı :icool:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Çevrimdışı Deniz

Goruntu Aynı renge yakın olsun da onada Razıyım @Deniz
Şuanki renginde kalmasın yeterki :iscrewy:
Restorasyonun saglamlaştırma Ve tarihi dokuyu koruma , Temizleme olduğunu tabiki biliyorum ama bi an Şuanki renginde kalacagını duşundum ve Şoka girdim :bandit:
Şoka girecek bir durum yok ki ne kadar iyi yapılabilirse onu yapacaklar taşı tek tek boyayacak değiller orjinal haline en yakını yapılacak yeter ki sağlam olsun insanların üstüne yıkılmasın   renk tonu farkı önemli değil @Yunus Emre Dökmeci
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

zor bu besiktasli genclerin isi zoor..ders calis test coz..tek eglenceleri besiktas, oda eglenceden cok kahir veriyor.
Hem de ne kahır :s20:

Çevrimdışı murat

9:30 o zaman :D
o kadarda değil diyip kapatayım.3-5 dakikanın hesabını yapmayalım.

Çevrimiçi Necmi

e onu diyorum abi, bir proje vaktinden çok önce bitmişse sorgularsın, eksik birşey olduğunu düşünürsün hatta bilirsin.  :tabe:
onayladım seni  :tabe: geç biten uğraşılmıştır sebepleri vardır bakarsın nedenini yorumlarsın ama erken bitenin sorgulanacak bir şeyide yokki bir iş bitmesi gereken zamanda biter erken bitmez bitersede vardır altında bir bit yeniği ya iyi etüt edilmemiştir programı yapılırken yada işin belli yerlerinden kaçılmıştır benim aklım böyle durumlarda kötüye çalışır :bandit:

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Bence çatı kolonlarının yanındaki o destek beyaz şeyler kalsın, hiç sökülmesin. Böyle çok daha şık  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı SDemirsoy

Bence çatı kolonlarının yanındaki o destek beyaz şeyler kalsın, hiç sökülmesin. Böyle çok daha şık  :evillol: :evillol:
bende koltuk istemiyorum prekastlı kalsın  :halay:

Çevrimdışı murat

Alıntı yapılan: SDemirsoy link=topic=1159.msg213144#msg213144 dat
e=1428520499
9.32 :D
bu saat bazen 30 bazen 31 nadiren 28 ve 29 a kadar çalışır sonrası yoktur.

Çevrimdışı ZEKI

:kop: :kop: :kop: :kop: :kop: 3-5 in hesabi mi olurmus

Çevrimdışı ZEKI

Konu disi fakat konu benim icin onemli Otosanda calisan var mi ?
Daha sonra silecegim msgi

Çevrimdışı Efe

hakem 5 dakika uzatma vermiş anıla  :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Harika, işte bu ya. Eylül sonundan itibaren zor deyin, ekim  deyin. Ne öyle, ilk maç buradayız lafları.

Lakin bunları deyip de, herşey planına uygun gidiyor demek de, bence hepsinden güzel.

Ne güzel bir plan değil mi arkadaşlar? Ağustos ortasında lig açılacak ama bizim planlarımız eylül sonu ekim başı gibi stadı açmak, plan dediğin de böyle olur zaten. Fantastik.

son prekastlar döküleli neredeyse 20 25 gün oldu, halen numaralının üst katı tamamen duruyor. Ama olsun planlı, sistemli bir işleyiş var. Ne demek 15-20 gün önce bitirmek? sizi çılgınlar sizi.

Misal küfekilerin ne acelesi var ki? sezon açıldığında bitmemiş olsada olur sonuçta.

Yani 1 işi 10 işçi 10 günde yapıyorsa 100 işçi aahhh aman neyse, girmeyelim o işlere.

Çatı deseniz tamamiyle bilinçli sistemli gidiyor, aheste aheste gitmesi iyidir.

Başkan geçen ağustosta açıyordu stadı, hadi dedik loca satacak camiayı umutlandırıyor yalan olduğunu bildiğimiz halde, eyvallah dedik.

Sonra çıktı, son maçları yeni stadımızda oynayacağızlar başladı.. Hadi dedik tamam onada tamam, camiaya umut pompalıyor.

Sonra yeni sezonu arenada açacağız lafları, eh en sonunda topyekün 29 ekim cumhuriyet bayramında fitleştiysek, hayırlı uğurlu olsun.

yok eylül sonunda maçımızı oynarız tabi taraftar rahat dururda ceza falan almazsak :D

Çevrimdışı Efe

Vaktinden önce biten şeyide sorgularız samet  :icool:

2 sezon normaldir, 2 sezondan sonra kaçan 2 maç dahi olsa benim için başarısızlıktır. Yok efendim konumu zormuş bilmemneymiş, geçeceğiz o işleri.
Başkanlık makamı bahane makamı değildir.

normal şartlarda beşiktaş kulubü stad yapamazdı bence 3 senede bitsede büyük başarı ki ağustos-eylül aralığında bu işi bitirecekler artık başarı başarız falan filan bunları geçiniz stad bitti keyfini çıkarın fikret başkan beşiktaş tarihine şimdiden geçti bu eseriyle inşallah takımsal bazda da başarılar gelince beşiktaşa herşeyi kazandırarak bu işi bırakacaktır daha sırada basket arena var beşiktaşın geleceğini inşaa ediyor başkan  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Altuğ

Dostum bu stad bir klasik

Harika bir fotoğraf kime ait acaba :)

iPad'imden Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Çevrimdışı murat

Çevrimdışı serti67

yeni açık arkada tır ıcındekı beyaz celık parcalar neresı ıcın bellı oldumu tahmınler sekıllendımı
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Fatih

Harika bir fotoğraf kime ait acaba :)

Fatih Doyuran imzası var...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Altuğ

Fatih eline sağlık o halde paylaşmamızda bir sakınca var mı :)

Çevrimdışı Fatih

Fatih eline sağlık o halde paylaşmamızda bir sakınca var mı :)

Hahaha yok be benim degil... Soyadimi bilmezsin diye dusunmustum  :bandit:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Oktay

Konu disi fakat konu benim icin onemli Otosanda calisan var mi ?
Daha sonra silecegim msgi

zeki hocam ford yedek parcada çalışan var