Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5707055 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

Ben stada gideceğim gün forum ekibiyle öğlen 1 gibi buluşacaz diye konuşmuştuk.
Önceki gece beyoğlunda sabaha kadar eğlenip gece 5 gibi eve gittik.
Ertesi gün stada gitmenin verdiği heyecanla uyudum bir kalktım saat 8.Uyumaya çalışıyorum uyuyamıyorum.
Dedim en iyisi kalkim gidim.Stada gittiğimde saat 10 civarıydı buluşmaya daha 3 saat var :)
İtü tarafından gelmiştim oradan inerken yaşadığım duygu gerçekten tarif edilemez.
Aylarca fotolardan baktığım küçücük şey meğerse devasa bir yapıymış..İnsan ilk başlarda inanamıyor.
Sonra kafamı kaldırdım etrafa bir baktım.Geçen otobüsleri falan izledim.Herkes ama istisnasız herkes kafasını çeviriyor ve stada bakıyordu.Turistler foto çekiyordu.
İnşaatın fotosu mu çekilir?Çekiyorlardı.
1-2siyle konuşma fırsatım oldu.Hepsi daha inşaat halinde olan bir yeri ne kadar beğendiklerini anlattılar.
Adam gelmiş Almanyadan,Allianz Arenada kombinesi var,İnşaat halindeki stadımı övüyor.GURURLANmam mı?Göğsüm kabardı.
Para verip ev alıyorsun,inşaatına bakmaya gidiyorsun birşey hissetmiyorsun.Stada gidip 5 dk baktın mı duygulanıyorsun,gururlanıyorsun,gözlerin doluyor.
Demek ki sadece bir inşaat değil aynı zamanda bir ruh var orada.
Daha önce gitme fırsatı olmayanlara inşallah kısmet olur da giderler.
Allah bize burada omuz omuza maç izleyeceğimiz günleri görmeyi de nasip etsin.
Kafanızı ütüledim sanırım  kusura bakmayın iyi geceler :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Serkan7738

İlerleme var abi bende özetini izlediğim mactan 1 puan cikardik @Necmi  :sevinc :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

Ertesi gün stada gitmenin verdiği heyecanla uyudum bir kalktım saat 8.Uyumaya çalışıyorum uyuyamıyorum.
Dedim en iyisi kalkim gidim.Stada gittiğimde saat 10 civarıydı buluşmaya daha 3 saat var :)
İtü tarafından gelmiştim oradan inerken yaşadığım duygu gerçekten tarif edilemez.
Aylarca fotolardan baktığım küçücük şey meğerse devasa bir yapıymış..İnsan ilk başlarda inanamıyor.
Sonra kafamı kaldırdım etrafa bir baktım.Geçen otobüsleri falan izledim.Herkes ama istisnasız herkes kafasını çeviriyor ve stada bakıyordu.Turistler foto çekiyordu.
1-2siyle konuşma fırsatım oldu.Hepsi daha inşaat halinde olan bir yeri ne kadar beğendiklerini anlattılar.
Adam gelmiş Almanyadan,Allianz Arenada kombinesi var,İnşaat halindeki stadımı övüyor.GURURLANmam mı?Göğsüm kabardı.
Para verip ev alıyorsun,inşaatına bakmaya gidiyorsun birşey hissetmiyorsun.Stada gidip 5 dk baktın mı duygulanıyorsun,gururlanıyorsun,gözlerin doluyor.
Duygusallığın 6 ay sonra mı aklına geldi  :bandit: :bandit: @Deniz efendi

Çevrimdışı Deniz

Duygusallığın 6 ay sonra mı aklına geldi  :bandit: :bandit: @Deniz efendi

6 ay değil 3 ay  :bandit:
Duyguyu insan içinde yaşar,sadece zamanı gelince dökülür  :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ozan062

yoo neden dalga geçsin :D @bjk_mabet Beşiktaş taraftarlarıyla dalga geçmez @bnymnd

yapalımmı 3d tasarım???
yarın ugrasıcam :ok:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı sallapati

eski açığın  orda dev bir boru var nedir o boru?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

:claps: :claps:
Heyt bee..
Accık ingilizce versene bizde konuşak :naughty:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Serkan7738

6 ay değil 3 ay  :bandit:
Duyguyu insan içinde yaşar,sadece zamanı gelince dökülür  :bandit:
bugun yasamasam anlayamazdim @Deniz atasehirdeyim iki dk gorebilmek icin bu yagmurda kalktim gittim yarini bekleyemedim beklesem uyyamazdim o heyecani bidaha bana ne yasatir bilmiyorum belki ilk mac

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

eski açığın  orda dev bir boru var nedir o boru?
Borumu bu Borumu bu :ishock:
    :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı eren_viyanaBJK

@Geovani üst katı geçtim beleştepe bölgesinden bile sahanın üstünde gibisin.bizzat canlı örmeyenleri fotoların ne kadar yanılttığını anlayabiliyorum.

Murat abi..ben gecen agustos ayinda stadi ilk kez gördügümde belestepeden..ki ne kapali prekast bitmisdi ne birsey..ama sunu anladim bitiginde gercekden cok fena olacak..resimler önceden beni aldatmisdi..ama canli görünce sok oldum..beni en cok etkiliyen bütün tribünlerin birbirine cok yakin olmasi.

Çevrimdışı dogu1903

yoo neden dalga geçsin :D @bjk_mabet Beşiktaş taraftarlarıyla dalga geçmez @bnymnd

Önder özen'in şok odası projesi vardı çalışmalar başlamıştı sanırım o varken.? onunla ilgili bilinen bir durum var mı??

Çevrimiçi Necmi

Önder özen'in şok odası projesi vardı çalışmalar başlamıştı sanırım o varken.? onunla ilgili bilinen bir durum var mı??
:dontknow: ne olduğunu bile bilmiyorum kötü oynayan oyunculara elektrik falanmı verecekler :D

Çevrimdışı dogu1903

:dontknow: ne olduğunu bile bilmiyorum kötü oynayan oyunculara elektrik falanmı verecekler :D

hahaha :D soğuk odası'ymış adı sanırım. maç sonrası oyuncuların daha hızlı toparlanmaları için bir yöntem. Önder Özen çok bahsetmişti, çalışmaları yapılıyor demişti görevi başındayken.

http://www.trtspor.com.tr/haber/futbol/transfer-gundemi/opare-110-derecede-88724.html

Çevrimdışı FARUK

hahaha :D soğuk odası'ymış adı sanırım. maç sonrası oyuncuların daha hızlı toparlanmaları için bir yöntem. Önder Özen çok bahsetmişti, çalışmaları yapılıyor demişti görevi başındayken.

http://www.trtspor.com.tr/haber/futbol/transfer-gundemi/opare-110-derecede-88724.html

sağlık sponsoru olarak acıbademin sporcu sağlığı merkezinde var sanırım
hatta sosa girmişti tanıtımında

Çevrimdışı dogu1903

sağlık sponsoru olarak acıbademin sporcu sağlığı merkezinde var sanırım
hatta sosa girmişti tanıtımında

"Laboratuvar yerimizin bütün izinlerini bekliyoruz. Her birinin bir maliyeti var. Bu konu 5 bin avro. Yüksek irtifa odasıyla birlikte, -110 dereceye kadar soğuk hava üretebilen bir soğuk hava odası ve bununla birlikte performans ölçüm aletleri toplam 550 bin avro bir maliyeti var. Bunları tamamlayınca büyük bir iş yapmış olacağız"

http://www.sporx.com/onder-ozenden-aciklamalar-SXHBQ389571SXQ

Çevrimdışı BORAN

yeni stad ile özen 'in gelme şansı varmı acaba  :bawling:  :s20:

Çevrimdışı TØLGA

bu futbol ile şampiyon olma olasılığımız ne kadar ise onun gelme olasılığıda o kadar :bandit:
ayrıca gelecek sezon süperligde bir takımın başında görebiliriz kendisini neyse @Çağrı gelmeden kaçıyım ben sonra tüylerimi yolmaya kalkıyo  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

bu futbol ile şampiyon olma olasılığımız ne kadar ise onun gelme olasılığıda o kadar :bandit:
ayrıca gelecek sezon süperligde bir takımın başında görebiliriz kendisini neyse @Çağrı gelmeden kaçıyım ben sonra tüylerimi yolmaya kalkıyo  :biggrinking:
Her an gelebilir :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

gelirse ne olacak nesini gördünüz bir senedir sürekli soruyorum Beşiktaş için ne yaptı diye kimse şunu yaptı diyemiyor. ben söyleyeyim Dany i kiraladı eneramoyu aldı sonrada karabüke bize karşı oynayamaz maddesi koymaya unutarak kiraya verdi fenerden oyuncu almayacağız diyip sezeri aldı antalyanın 400 bine anlaştığı atibaya 1 M verdi ama bunları o yapmadı demeyin bu işin başındaki adam oydu karşı duracaktı duramıyorsan gideceksin yoksa kuklasın demektir. O konularda karar mercihi değilsen demekki hiç bir konuda karar mercihi değildin Ha ne diyorlar şöyle projesi vardı böyle projesi vardı tamam Beşiktaşın başına beni getirin size bir milyon proje sunayım iş proje sunmaksa eyer. Projeler harika eylemler fiyasko insan olarak severim lafım yok ama Beşiktaşı yönetmek ona on numara büyük geldi hata vardır affedilir, hata vardır affedilmez. dany transferi bütün camiaya karşı yapılmış bir hatadır ve kesinlikle affedilmez.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

gelirse ne olacak nesini gördünüz bir senedir sürekli soruyorum Beşiktaş için ne yaptı diye kimse şunu yaptı diyemiyor. ben söyleyeyim Dany i kiraladı eneramoyu aldı sonrada karabüke bize karşı oynayamaz maddesi koymaya unutarak kiraya verdi fenerden oyuncu almayacağız diyip sezeri aldı antalyanın 400 bine anlaştığı atibaya 1 M verdi ama bunları o yapmadı demeyin bu işin başındaki adam oydu karşı duracaktı duramıyorsan gideceksin yoksa kuklasın demektir. O konularda karar mercihi değilsen demekki hiç bir konuda karar mercihi değildin Ha ne diyorlar şöyle projesi vardı böyle projesi vardı tamam Beşiktaşın başına beni getirin size bir milyon proje sunayım iş proje sunmaksa eyer. Projeler harika eylemler fiyasko insan olarak severim lafım yok ama Beşiktaşı yönetmek ona on numara büyük geldi hata vardır affedilir, hata vardır affedilmez. dany transferi bütün camiaya karşı yapılmış bir hatadır ve kesinlikle affedilmez.
Bende katılıyorum abi  :claps:

Çevrimdışı Altuğ

Günaydın Beşiktaş Arena

iPhone'umdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Çevrimdışı Fatih

"Laboratuvar yerimizin bütün izinlerini bekliyoruz. Her birinin bir maliyeti var. Bu konu 5 bin avro. Yüksek irtifa odasıyla birlikte, -110 dereceye kadar soğuk hava üretebilen bir soğuk hava odası ve bununla birlikte performans ölçüm aletleri toplam 550 bin avro bir maliyeti var. Bunları tamamlayınca büyük bir iş yapmış olacağız"

http://www.sporx.com/onder-ozenden-aciklamalar-SXHBQ389571SXQ
Ronaldo kendi evine yaptirmisti bu olayi..Fiziksel olarak mumkun mu bilmiyorum da -175'te 2-3 dakika duruyor diye haberler vardı...  :bandit:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı murat

+175 derecede 2 dakika durabilirmi acaba?  :D ikisinden de 1 er tane yaptırıp maçın sonucuna göre kullanmak lazım.sıcağa girenler atletik soğuğa girenler dayanıklı olur :D
[ Son Düzenleme: 08 Nisan 2015, 08:52:12 MURAT ]

Çevrimdışı bjkem

Ronaldo kendi evine yaptirmisti bu olayi..Fiziksel olarak mumkun mu bilmiyorum da -175'te 2-3 dakika duruyor diye haberler vardı...  :bandit:
bu tesis şuan antalyada var aynı uygulamayı yapıyolar gloria sport arenada 3 dk fılan kalıo oyuncu içeride
Fikret orman bjk si