Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5707661 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Efe

abi sol tarafimda takilanlar sizmiydiniz :)

çok fazla takılan var orda tinercilerde var :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Herkes soyunma odalarını merak ediyordu @bjk_mabet abi twitter da soyunma odalarında dinlenme havuzu var demiş ama dalga geçmişte olabilir.
yoo neden dalga geçsin :D @bjk_mabet Beşiktaş taraftarlarıyla dalga geçmez @bnymnd

Çevrimdışı ALBATROS

yinw twitterda mabetin dediğine göre kat arası led reklam panosu için çalışma yapılıyomuş olursa türkiyede ilk olacak futbol stadları arasında  :halay:

Çevrimdışı Serkan7738

Bu arada yeni acigin arka kismi buyuk olcude temizlenmis gibi obitas malzeme goturmus

Çevrimiçi Necmi

çok fazla takılan var orda tinercilerde var :D
biz tinerci değilmiyiz :alala: renkliler öyle diyor :D @Efe

Çevrimiçi Necmi

Bu arada yeni acigin arka kismi buyuk olcude temizlenmis gibi obitas malzeme goturmus

Boş konuşma resimle destekle :bandit: @Serkan7738

Çevrimdışı Serkan7738

Abi asil resimler gunduz gelicek cikmadi gece

Çevrimdışı murat

Stadımıza baskılı olmayacak diyen arkadaşları cidden anlamıyorum,iddia ediyorum avrupanın ve dünyanın en baskılı stadlarından birisi olacak,stadı bu şekilde yapmayı fiziki şartlar zorladı belki ama,genel anlamda bütün tribünler alt üst sahanın içerisinde,sahaya en yakın tribünler,diklik itibariyle üstüne düşecekmiş gibi duran üst tribünler(bunu stadı gezme şansı olan arkadaşlar daha iyi anlar),yapı itibariyle çukura gömülmüş bir yapı ve daha stada gerçek derinliğini verecek çatı konmadan bunları söyleyebiliyorum...Fiziki olarak sadece taş bir yapıdan böyle bahsedebiliyoruz, @kcptl hocamın dediği gibi içinde alevi harlayacak büyük BEŞİKTAŞ taraftarıyla gerçek bir cehennem olacak mabedimiz...
@Geovani üst katı geçtim beleştepe bölgesinden bile sahanın üstünde gibisin.bizzat canlı örmeyenleri fotoların ne kadar yanılttığını anlayabiliyorum.

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı mert_

abi özellikle dunku mactan sonra taraftar konusunda suphelerim var bilmiyorum tek umudumuzu bu stada bagladik ama

haklısın dün stada girdiğimde o boş koltukları görünce benim de moralim bozuldu ama mabedin motivasyonu, havası farklı olur @Serkan7738 hocam.

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

yinw twitterda mabetin dediğine göre kat arası led reklam panosu için çalışma yapılıyomuş olursa türkiyede ilk olacak futbol stadları arasında  :halay:
Kat aralarında led panoların olmasını çok istiyorum çok havalı duruyor :D ve mabet de daha önceden olacağını birçok kez söylemişti :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Serkan7738

haklısın dün stada girdiğimde o boş koltukları görünce benim de moralim bozuldu ama mabedin motivasyonu, havası farklı olur @Serkan7738 hocam.
tek sikinti bos olmasi deil o laylaylom hava macla hic alakalari yok buz gibi penaltin yeniyo ne sahada itiraz eden var ne tribunde

Çevrimdışı mert_

Stadımıza baskılı olmayacak diyen arkadaşları cidden anlamıyorum,iddia ediyorum avrupanın ve dünyanın en baskılı stadlarından birisi olacak,stadı bu şekilde yapmayı fiziki şartlar zorladı belki ama,genel anlamda bütün tribünler alt üst sahanın içerisinde,sahaya en yakın tribünler,diklik itibariyle üstüne düşecekmiş gibi duran üst tribünler(bunu stadı gezme şansı olan arkadaşlar daha iyi anlar),yapı itibariyle çukura gömülmüş bir yapı ve daha stada gerçek derinliğini verecek çatı konmadan bunları söyleyebiliyorum...Fiziki olarak sadece taş bir yapıdan böyle bahsedebiliyoruz, @kcptl hocamın dediği gibi içinde alevi harlayacak büyük BEŞİKTAŞ taraftarıyla gerçek bir cehennem olacak mabedimiz...
stad açıldığında, söylediğin şeylerin haklılığını herkes çok daha iyi anlayacak @Geovani hocam :)

Çevrimdışı Efe

biz tinerci değilmiyiz :alala: renkliler öyle diyor :D @Efe

biz tinercilerden öteyiz abi beşiktaş kafa yaptırıyor bize içmeden :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ozan062

An itibariyle stadtayim calisma yok kiriste gelmemis

begendinmi stadı ?:)) ilk gorusten bi fikrini merak ediyorum..
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Serkan7738

begendinmi stadı ?:)) ilk gorusten bi fikrini merak ediyorum..
abi cok buyuk hava yagmurluydu stadtada hic isik yoktu cok bisey goremedim ama kapalidan sutunlar kufekiler efsane duruyo hayvan gibi ben o cati kolonlarini adam boyunda falan gibi goruyodum resimlerden sonuc olarak buyuk iste yarin gunduz gozuyle yakindan gorunce anliycam tam olarak ama agacli yoldan kapaliya donerken ki heyecanimi anlatmam tarif edilemez hayatimda ilk gittigim mac olan 2003 bjk gs maci da bu heyecanin aynisini yasamistim

Çevrimdışı Efe

abi cok buyuk hava yagmurluydu stadtada hic isik yoktu cok bisey goremedim ama kapalidan sutunlar kufekiler efsane duruyo hayvan gibi ben o cati kolonlarini adam boyunda falan gibi goruyodum resimlerden sonuc olarak buyuk iste yarin gunduz gozuyle yakindan gorunce anliycam tam olarak ama agacli yoldan kapaliya donerken ki heyecanimi anlatmam tarif edilemez hayatimda ilk gittigim mac olan 2003 bjk gs maci da bu heyecanin aynisini yasamistim

sen bide sabah gör sütunların yanına git yeni açık arkasından stad harika görünüyor :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

aklıma birşey geldi  @Serkan7738 sormaya korkuyorum  :bandit:  başakşehir maçına gittinmi

Çevrimdışı Serkan7738

Gitmedim abi tv de bile izleyemedim özet izledim sadece @Necmi  :halay:

Çevrimdışı ozan062

aynen öyle bende kendimden geçtim o kosede:)) yani tarifi zor sabah yukarıdan yeni acıgın o arkadaki dolasım alanına bak yol uzerinden minnacık gorunecek mesela oda bana garip geldi:) sen gerçi içeri girebilirsen giriceksin o sansn var ama yani ozellikle orası beni baya sasırtmıstı
o sutunlar zaten efsanee:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK