Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5707607 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ozan062

Yanlız ne yutong örülmüş. Helal olsun. Üstkatlar takılırken onlarıda bekleyeceğiz diyordum, beklemeyeceğiz o belli oldu

aslında cok basit:))) şakulu ayarladıktan sonrası pat pat pat:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı TØLGA

küfekici keratalar çok hızlı yaaaa hızlarını hiç kesmediler helal olsun  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

görüntüye göre 5 çatı kirişi takılacak kadar iskele konulmuş yeni açığa yarın bakalım kirişlerde gelişme olacak mı :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

küfekici keratalar çok hızlı yaaaa hızlarını hiç kesmediler helal olsun  :biggrinking:
Adam gibi adamlar :biggrinking:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Efe

keserlerse bitiremezler bu hızı korumalılar onlarında yapacağı daha çok iş var :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

keserlerse bitiremezler bu hızı korumalılar onlarında yapacağı daha çok iş var :)
dışardaki işleri bitsin içerdeki işlerini rahatça bitirebileceklerini düşünüyorum ben abi
dışarda full yüksekte çalışıyorlar içerde ortam daha rahat olur
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı murat

abi stadın kabuğunu devasa çelikler oluşturuyor asma-germe çatı uçta kalıyor çatı betonerme yapıya baya bi baskı uyguluyor bizde ise tam tersi çatı betonerme yapıya çok az bi baskı uygulayacak başkanın dediği gibi havada uçan bi görünümü olacak tasarım ve hafiflik açısından dünyada ön sıralarda yer alacak bi çatı olacak :icool:
efe gülücük koymuştum sonuna :D tabiki hafif olması bir avantajdır.yapının taşıdığı yük ne kadar az olursa o kadar iyidir.bazı arkadaşlar aksini düşünebilir. :D

Çevrimdışı Deniz

Ben şu an için küfeki ve çatıcılardan memnunum  :icool:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Serkan7738

An itibariyle stadtayim calisma yok kiriste gelmemis

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı bnymnd

Herkes soyunma odalarını merak ediyordu @bjk_mabet abi twitter da soyunma odalarında dinlenme havuzu var demiş ama dalga geçmişte olabilir.
Acısıyla tatlısıyla geçsin seneler, kalbim BEŞİKTAŞ için zikreder.

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Serkan7738

Abi yok boyle bi stad cebennem cukuru devasa boyutlarda agzim acik bakiyorum

Çevrimdışı murat

haber verseydin beraber bakardık.resimlere aldanmayın diye boşuna demiyoruz.

Çevrimdışı Deniz

sen ne diyorsun o çukura giren çıkamayacak  :icool:

Çevrimdışı Serkan7738

haber verseydin beraber bakardık.resimlere aldanmayın diye boşuna demiyoruz.
abi gece gece dayanamadim kalktim gittim yarinda oburgundr gunduz gidicem @MURAT

Çevrimdışı mert_

henüz soğuk. büyük Beşiktaş taraftarıyla buluştuğunda alev alacak işte ondan sonra o ateş, tffden mhkye renklisinden medyasına herkesi cayır cayır yakacak...

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı Serkan7738

henüz soğuk. büyük Beşiktaş taraftarıyla buluştuğunda alev alacak işte ondan sonra o ateş, tffden mhkye renklisinden medyasına herkesi cayır cayır yakacak...
abi özellikle dunku mactan sonra taraftar konusunda suphelerim var bilmiyorum tek umudumuzu bu stada bagladik ama

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimiçi Necmi

abi özellikle dunku mactan sonra taraftar konusunda suphelerim var bilmiyorum tek umudumuzu bu stada bagladik ama

:halay: :halay: neden haber vermedin :D

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı Geovani

Stadımıza baskılı olmayacak diyen arkadaşları cidden anlamıyorum,iddia ediyorum avrupanın ve dünyanın en baskılı stadlarından birisi olacak,stadı bu şekilde yapmayı fiziki şartlar zorladı belki ama,genel anlamda bütün tribünler alt üst sahanın içerisinde,sahaya en yakın tribünler,diklik itibariyle üstüne düşecekmiş gibi duran üst tribünler(bunu stadı gezme şansı olan arkadaşlar daha iyi anlar),yapı itibariyle çukura gömülmüş bir yapı ve daha stada gerçek derinliğini verecek çatı konmadan bunları söyleyebiliyorum...Fiziki olarak sadece taş bir yapıdan böyle bahsedebiliyoruz, @kcptl hocamın dediği gibi içinde alevi harlayacak büyük BEŞİKTAŞ taraftarıyla gerçek bir cehennem olacak mabedimiz...
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı ALBATROS

Alıntı
hayır.yapılan çalışma  5 senede sacede 1 kez kullanılma ihtimali olduğunu maliyeti düşünüldüğünde ölü yatırım olucandan yok

twitterda mabete birisi çim ve tribün ısıtmasını sormuş mabetin cevabı bu olmuş acaba çim ısıtmasındanmı vazgeçildi yoksa tribün içinmi demiş  :alala: toki stadlarında bile bunlar varken bilemedim valla