Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5709021 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

oooo bu aralar çok boşluyorsun buraları :bandit: @Efe
abi işler yoğun ama yine en çok ben bakıyorum  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

İnşallah dediğin olur hava müsade etsede şu stadı bir bitirsek sen asıl küfeki işine nediyorsun şimdi benim bir şirkete takmam lazım şirket arıyorum kime takayım diye @Necmi  :kop: :kop: :kop: :kop:

desso gross mastere tak  :kop:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Melekcik

desso gross mastere tak  :kop:
Yüzlerini bir görelim bakalım olmadı yavaştan ben ince işlere dalacağım @Efe  :kop: :kop: :kop:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimiçi Necmi

İnşallah dediğin olur hava müsade etsede şu stadı bir bitirsek sen asıl küfeki işine nediyorsun şimdi benim bir şirkete takmam lazım şirket arıyorum kime takayım diye @Necmi  :kop: :kop: :kop: :kop:
@Melekcik  yavaş değiller ama hızlıda değiller ben içerlerdeki işi bilmiyordum dışarda 15000 metre kare hesaplamıştım toplamda 25000 metrekare küfegi işi varmış ve bu güne kadar 5000 metre kare yapmışlar bu gün 5000 küsur metre kare hakediş vermişler içeri bana göre yıl sonunda anca biter zaten başlanmadan önceki makul tarihim böyleydi ama şirket ağustos ayında teslim etmek istiyormuş geçtim eylülde bile teslim ederlerse ellerini sıkarım ama bir gerçek disiplinli çalışıyorlar ve güçlü bir firma olduğu kesin işlerine bakıyorlar mazaret üretmiyorlar kayıpları göze alarak sürekli ilerliyorlar geçte yapsalar erkende yapsalar şu an takılması gereken bir firma değil işlerinin hakkını veriyorlar biraz daha ekip arttırımına giderlerse harika iş çıkartmış olurlar alacalı iş disiplini olan sorunsuz bir firma iz inşaatta şimdilik öyle görünüyor ismini bilmiyorum ama taş firmasıda beni mutlu etti propan bence iş disiplinini stada oturttu artık işler daha profesyonelce idare ediliyor içerdede elektrik ve mekanik işleri güzel gidiyor bizim sıkıntımız kaba inşaat ve fore kazık işinde oldu halada olmaya devam ediyor şu vinçlerin artık staddan gitmesi gerekiyor ama gideceği yol yok görünüşe göre en az on gün daha olmayacak bütün sevkiyatı aksatıyor

Çevrimdışı Melekcik

@Melekcik  yavaş değiller ama hızlıda değiller ben içerlerdeki işi bilmiyordum dışarda 15000 metre kare hesaplamıştım toplamda 25000 metrekare küfegi işi varmış ve bu güne kadar 5000 metre kare yapmışlar bu gün 5000 küsur metre kare hakediş vermişler içeri bana göre yıl sonunda anca biter zaten başlanmadan önceki makul tarihim böyleydi ama şirket ağustos ayında teslim etmek istiyormuş geçtim eylülde bile teslim ederlerse ellerini sıkarım ama bir gerçek disiplinli çalışıyorlar ve güçlü bir firma olduğu kesin işlerine bakıyorlar mazaret üretmiyorlar kayıpları göze alarak sürekli ilerliyorlar geçte yapsalar erkende yapsalar şu an takılması gereken bir firma değil işlerinin hakkını veriyorlar biraz daha ekip arttırımına giderlerse harika iş çıkartmış olurlar alacalı iş disiplini olan sorunsuz bir firma iz inşaatta şimdilik öyle görünüyor ismini bilmiyorum ama taş firmasıda beni mutlu etti propan bence iş disiplinini stada oturttu artık işler daha profesyonelce idare ediliyor içerdede elektrik ve mekanik işleri güzel gidiyor bizim sıkıntımız kaba inşaat ve fore kazık işinde oldu halada olmaya devam ediyor şu vinçlerin artık staddan gitmesi gerekiyor ama gideceği yol yok görünüşe göre en az on gün daha olmayacak bütün sevkiyatı aksatıyor
Yani şu vinçler bir gitsin halaya tutuşun diyorsun @Necmi  :halay: :halay: :kop:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ALI RIZA

Stat bittikten sonra oturttu Propan önceden nerdeydiler ? Çatıcılar ve Prekastcılara hızlanmalarını talep etsinler artık  :super: :super: :super:
Propana çay götürdüm odaları locaları çok güzeldi  :bandit: :bandit: :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Ellerine sağlık @kcptl kardeşim hislerime tercuman olmuşsun böyle yazan arkadaşların bilmesi gereken bir şey var eleştiri tabiki olmalı ama arkadaşlar resmen gömüyor böyle eleştiri olmaz ayrıca neden objektif olacakmışız ki biz taraftarız tarafız yani tabiki bizim olanı öveceğiz seveceğiz hakemmiyiz biz tarafsız olalalım objektifliğe gerek yok zaten vodafone arenayı gören sarışınlar deli oluyor o bize herşeyi anlatıyor zaten ne kadar haklı olduğumuzu anlamak için bir iki renkliye sorsunlar yeter. bence dünyanın en güzel sıtadıdır vodafone arena kim değiştirecek fikrimi bu da benim fikrim ...  :akuma:
:) hastayım zaten şu tarafsız bakış açısına ya arkadaş burası taraftar sitesi yani köküne kadar tarafız tarafsız olacaksak ne işimiz var burda gidip DH de falan yazalım    birde yok timsah arenaymış yok toki arenaymış iyimiş kötüymüş bize ne bizi ilgilendiren bir durumu varmı bunun övecekseniz gidin onların forumlarında övün bizi zerre kadar ilgilendirmeyecek bir durum ha timsah arenayı beğeniyorum iyi kötü yargılamam kendine has bir havası olacak özgün bir yapı ama tokinin her önünden geçişte oraya o kadar çirkin bir yapı diktikleri için hatırlarını soruyorum sonrada Beşiktaşlı olduğum için mutlu oluyorum evet kendi evimizi kendimiz yapıyoruz bu bile gurur duymak için yeterli birde üstüne mükemmel kıskanılacak bir yapı yapıyoruz daha ne isteyelim kusurları yokmu olacak bu dünyada hiç bir şey mükemmel değildirki bazı şeyleri mükemmel olmaması güzel yapar dünyanın kendisi kusursuz değilki sakat çocuklar doğuyor hastalıklar salgınlar fırtınalar depremler bir sürü kusur sayarım ölümün kendisi kusur bir kere ama dünyanın evrimleşmesini ve sürekli yukarı ivme yaparak gelişmesinide sağlayan bu kusur dediğimiz şeyler değilmi

Çevrimiçi Necmi

Stat bittikten sonra oturttu Propan önceden nerdeydiler ? Çatıcılar ve Prekastcılara hızlanmalarını talep etsinler artık  :super: :super: :super:
Propana çay götürdüm odaları locaları çok güzeldi  :bandit: :bandit: :bandit:
duvarlara bakmadınmı kim bilir neler vardır o duvarlarda :bandit:

Çevrimdışı aşığımsana

Hibrit çimde bu sezon güzel işler yaptık. İnşallah yeni stadimizda her iç saha maçında güzel futbol ortaya koyarız. Yeni açık bitince heybeti çıkmış ortaya. Her şey güzel olacak.
Ömrümsün Beşiktaş!

Çevrimdışı ALI RIZA

duvarlara bakmadınmı kim bilir neler vardır o duvarlarda :bandit:
Neler yoktu Neler elimi usulca cebime attım o sırada derinden bir ses kulağıma fısıldadı sakın deneme yoksa yok olursun bende denemedim vazgeçtim @Necmi abi
İlahi adalet o zaman onu deneseydim şu an yoktum belki de  :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimiçi Necmi

@ahmetx  şu trollere nasıl sabır gösteriyorsun merak ediyorum adamların derdi bir şey öğrenmek değilki sen ne dersen de onların amacı başka orda tek başına savaş veriyorsunda sence buna değermi :D salla gitsin ya ordaki Beşiktaşlı her arkadaş zaten buraları takip ediyor gerisinide salla gitsin hazımsız renkliler ne diye tartışıpta havaya sokuyorsun amaçlarına hizmet ediyorsunki :evillol: C90 ın kitabını yeniden yazdılar :o_o:

Çevrimdışı Efe

hava acayip bozdu bardaktan boşanırcasına yağmur yağıyor sabaha kadar yağsın sonra ara versin yoksa prekast yarın takılmaz :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

@Necmi abi, 25000 m2 küfekinin 5000 m2 hakedişi ödendi dedin.

Şuana kadar yapılan alan kaç m2 bilgin var mı?

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi, 25000 m2 küfekinin 5000 m2 hakedişi ödendi dedin.

Şuana kadar yapılan alan kaç m2 bilgin var mı?
ödendi demedim 5000 metrekare yapılmış alan var şu anda bunun hak edişini bu gün içeri vermişler yani 5000 küsur metre iş yapmışlar bu güne kadar @Armağan Bozkurt

Çevrimdışı ofcbjk

Çevrimdışı keremfrat1

Günaydin :) hibrit cim ne kadar guzel duruyor valla insan yesin kendine gelir o cimleri :) kaymak gibi :) :)

Çevrimdışı SDemirsoy

Günaydin :) hibrit cim ne kadar guzel duruyor valla insan yesin kendine gelir o cimleri :) kaymak gibi :) :)
günaydın sabah sabah güldürdün beni @keremfrat1 zamanında prekastları da gofrete benzetip yiyesin vardı  :D

Çevrimdışı ozan062

bu arada yukarda biraz sızıntı yaptım :evillol: muhtemelen bir fırça yiyeceğiz  :bandit:

gazetede haberi bile cıktı:))
belliydi ama tabiki sanmıyorum bize maddi bir kaynak saglasın:)) sonucta anca o taraflardan gelir teklif  bi amerika bi almanya demez bunları:))
cnk biz zaten afrikada guney amerikada ve asyada trilyonlarca yapı yapıyoruz onun sagladıgı itibarla ve aynı zamanda simdiki yapıyla
güzel bir imaj bırakılıyor ki stadlar 4 senede biterken biz hayli verimli bir donem geçiiriyoruz hernekadar taraftar olarak gecikti desekte
bize belki İMG ye vereceğimiz 6 milyon kadar parayı  bu sekilde projelerle elimizden cıkmamasını saglarız aslında guzel olur ama biz
unutmamak gerekir futbol takımıyız Müteahhit firması değiliz yoksa o tarafa dogru gidiyoruz
kucuk bir eleştiride yapıvereyim, keske İyi bir ekip olsa baskanda oraya tesislerle alakalı bolumde yer alsa dimi:))) devamındakilerde
sportif basarıyı bize kazandırsa yoksa mevcutla zor o işler :iblush: :evillol:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

@Necmi abi ismini bilmiyorsan o maça geldiğim gunden bi kare sana gelsin:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı keremfrat1

günaydın sabah sabah güldürdün beni @keremfrat1 zamanında prekastları da gofrete benzetip yiyesin vardı  :D
ama öyle prekastlarda :D beyaz gofret gıbı mılkanın sutklu gofretı gıbı :D :D @SDemirsoy

Çevrimdışı SDemirsoy

[ Son Düzenleme: 07 Nisan 2015, 09:44:40 SDemirsoy ]

Çevrimdışı Oktay

08.09.2013/31.03.2015  :photo:
@SDemirsoy aynı açıdan 1947 yılındaki inşaatan foto bul helal olsun diyecem sana :evillol: :evillol:

Çevrimdışı ZEKI

Gunaydın yağmur ara vermiş vaziyette prekastlar ne durumda disardayım ekran goruntusu atabilecek var mi

Çevrimdışı Oktay

Gunaydın yağmur ara vermiş vaziyette prekastlar ne durumda disardayım ekran goruntusu atabilecek var mi
prekast işi tam gaz devam ..yağmurdan dolayı duraksama yok paletli vinç yenia açık arkadan prekast alıyor
şu anda işler normal seyrinde devam ediyor gibi gördüm