Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5712666 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı hibritci kız

temmuzda da beni konuşuyor olursunuz artık  :kop: :kop: :kop: :sevinc :sevinc :sevinc

Çevrimdışı ZEKI

belki içinizde hatırlayanlarınız vardır, henüz daha inönü yıkılırken(ki görselde direkleri hala görünüyor :) ) yaptığım amatör bir fotoşop yerleştirme çalışmasıydı. nostalji olsun diye tekrar paylaşayım dedim. nereden nereye, hayalimizdi şimdi orada çok daha güzeli, gerçeği duruyor ve tamamlanmasına aylarla ifade edebileceğimiz bir süre kaldı. düşündükçe insanın içini tarifsiz bir mutluluk kaplıyor...
:claps: :claps:
nerelerden nerelere geldik

Çevrimdışı Efe

belki içinizde hatırlayanlarınız vardır, henüz daha inönü yıkılırken(ki görselde direkleri hala görünüyor :) ) yaptığım amatör bir fotoşop yerleştirme çalışmasıydı. nostalji olsun diye tekrar paylaşayım dedim. nereden nereye, hayalimizdi şimdi orada çok daha güzeli, gerçeği duruyor ve tamamlanmasına aylarla ifade edebileceğimiz bir süre kaldı. düşündükçe insanın içini tarifsiz bir mutluluk kaplıyor...

biraz daha aşşağıda ve çatının tamamı kapalı hali olursa tıpkısının aynısı olacak :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

değil mi @ZEKI abi :)
eski acigin ustunun acik olacagini kabul etmisken simdi tribunlerin hepsi kapaniyor. Ama genede bu sefe risler yavas diye elestiriyoruz
Az kaldi az, @kcptl bitsin artik su stad gocebelik bize gore degilmis.

Çevrimdışı mert_

eski acigin ustunun acik olacagini kabul etmisken simdi tribunlerin hepsi kapaniyor. Ama genede bu sefe risler yavas diye elestiriyoruz
Az kaldi az, @kcptl bitsin artik su stad gocebelik bize gore degilmis.
aynen @ZEKI abi artık dönelim mabedimize.

biraz daha aşşağıda ve çatının tamamı kapalı hali olursa tıpkısının aynısı olacak :icool:
hatırlıyorum ilk yaptığım zaman da yükseklik konusunda aynısını söylemiştin @Efe hocam :D
[ Son Düzenleme: 05 Nisan 2015, 22:50:32 kcptl ]

Çevrimdışı Kartal1903

BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Karabay

Çevrimdışı Efe

aynen @ZEKI abi artık dönelim mabedimize.
hatırlıyorum ilk yaptığım zaman da yükseklik konusunda aynısını söylemiştin @Efe hocam :D

öyle demişimdir dediğimizde oldu ama iyiki bu şekilde olmuş çok yüksek olacaktı öbür türlü iyi görünmeyecekti şimdi tam kıvamında stad :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Kartal1903

BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı mert_

Ne o nostalji mi yapıyorsunuz :)
aynen kızılsakal hocam ortam sakindi öyle yad ettik biraz  :) epey zaman geçmiş hatta senin nickin bile değişmiş :D

Çevrimdışı Efe

Ne o nostalji mi yapıyorsunuz :)

evt mart nisanda çatıyı görürüz diyorduk az bi sapmayla göreceğiz gibi görünüyor  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı samet67

Çevrimdışı Melekcik

Hayırlı geceler arkadaşlar.  Ne var ne yok bakalım statda  :tabe:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Efe

Hayırlı geceler arkadaşlar.  Ne var ne yok bakalım statda  :tabe:

iskele var kiriş yok prekast var takan yok gibi gibi  :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Melekcik

BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimiçi murat

temmuzda da beni konuşuyor olursunuz artık  :kop: :kop: :kop: :sevinc :sevinc :sevinc
hoşgeldin.seninde sıran gelecek :D

Çevrimdışı Melekcik

iskele var kiriş yok prekast var takan yok gibi gibi  :evillol:
Ama oldumu böyle azkaldı taraftar 2 vinç ile bir haftada bitirecek kadar sinir olmaya başladım @Efe

Çevrimdışı Melekcik

hoşgeldin.seninde sıran gelecek :D
Öyle bir dedinki birdaha hibrit türkiyeye uğramaz  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimiçi murat

Öyle bir dedinki birdaha hibrit türkiyeye uğramaz  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:
gelirse bir bakarsın gidemez.ayağını sürüyerek gelir belki :lol: bir iki yerle sağlam bir bağlantı ve uygun bir komisyonla türkiyede hibritsiz çim kalmayabilir.

Çevrimdışı Efe

Ama oldumu böyle azkaldı taraftar 2 vinç ile bir haftada bitirecek kadar sinir olmaya başladım @Efe

nisan sonu biter prekast çok sıkıntı değil çatı işini engel olmuyor ay sonuna kadar zamanları var çatı mayıs ve haziran ayında ete kemiğe bürünecek  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Melekcik

gelirse bir bakarsın gidemez.ayağını sürüyerek gelir belki :lol: bir iki yerle sağlam bir bağlantı ve uygun bir komisyonla türkiyede hibritsiz çim kalmayabilir.
Zaten biz deki halıyı gören yaptıracak bundan eminim :kop: :kop:

Çevrimdışı Melekcik

nisan sonu biter prekast çok sıkıntı değil çatı işini engel olmuyor ay sonuna kadar zamanları var çatı mayıs ve haziran ayında ete kemiğe bürünecek  :icool:
Ya işte sorun burda ona engel olmuyor diyesimi olur sen hemen yap cık git öbürü seni ne ilgilendiri @Efe  :steamed:

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Nede  olsa  ilklerin  takımıyız  Murat.Çok da  şaşırmasın  millet.