Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5712676 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Necmi

hımm o zaman zaman kaybetmeden onlar konmus ben caticilarin saniyordum :icool:
Çiçeklerin kullandığı kalıplar bildiğim kadarıyla Beşiktaş inşaat AŞ ye ait ve onlar artık kalıp işlevini yitirmiştir bu şekilde değerlendirip iş bittiğinde çöpe gidecektir. Ama benim tanıdığım başkan o çöpe gidecek kalıpları bile iz inşaata bedava vermez hem onları satar hem iş bitiminde onlara çıkarttırır :kop: :kop: Adam işini biliyor :bandit:

Çevrimdışı Efe

Çiçeklerin kullandığı kalıplar bildiğim kadarıyla Beşiktaş inşaat AŞ ye ait ve onlar artık kalıp işlevini yitirmiştir bu şekilde değerlendirip iş bittiğinde çöpe gidecektir. Ama benim tanıdığım başkan o çöpe gidecek kalıpları bile iz inşaata bedava vermez hem onları satar hem iş bitiminde onlara çıkarttırır :kop: :kop: Adam işini biliyor :bandit:
o zaman guzel zaman kaybi olmadan malzemeler kullanildi baskan isini biliyor :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı DADAYKARTALI

Şu ana kadar numaralı tribüne yerleştirilen her prekastta problem çıktı bu çağda  inanılır gibi değil hangi firma hata yapmışsa göndersin kırk elli adam neresi traşlanacaksa bir günde traşlasınlar kirişler  prekast takmaya hazır hale gelsin. Yazık prekastçılara hem prekast takıp hem traş yapıyorlar ve iş çok yavaşlıyor.

Çevrimdışı Efe

Şu ana kadar numaralı tribüne yerleştirilen her prekastta problem çıktı bu çağda  inanılır gibi değil hangi firma hata yapmışsa göndersin kırk elli adam neresi traşlanacaksa bir günde traşlasınlar kirişler  prekast takmaya hazır hale gelsin. Yazık prekastçılara hem prekast takıp hem traş yapıyorlar ve iş çok yavaşlıyor.
bu tarz insaatlarda olan seyler bu kadar buyutmeyelim hergun yeteri kadar prekast takiliyor ay sonuna bitecek bu aydan sonrasi caticilarin isi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu prekastların düzensiz takılmasının sebebi nedir?
Bi yeri bitirmeden başka yere geçiyolar :alala: :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

O traşlama  işi de  pata küte  yapılacak bişey  olduğunu  zannetmiyorum.Çünkü prekastın oturması için  milimetrik  hassasiyet var diye biliyorum.Yani göz kararı traşlanamaz bence.

Çevrimdışı Efe

Bu prekastların düzensiz takılmasının sebebi nedir?
Bi yeri bitirmeden başka yere geçiyolar :alala: :alala:
prekastin daginik takilmasinda sıkıntı yok yeterki takilsin nasil olsa hepsinin bitmesi gerekiyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

Beşiktaaşın maçımı var herkes nerede :D :D
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı harund1k3

sanki bu ay sonuna da kalmayacak gibi precast isi. yalniz nazar degmesin ciddi hizlandi sanki isler.

Çevrimdışı ZEKI

sanki bu ay sonuna da kalmayacak gibi precast isi. yalniz nazar degmesin ciddi hizlandi sanki isler.
Bu ay sonu bitecek gibi duruyor en fazla mayisin ilk gunlerini gorur

Çevrimdışı altan0348

Bu gune kadar stadin yuzde 65 i bitmis olsun. Yaklasik 400 gun oldu insaat baslayali. Bu hesaplamaya gore tahmini 215 gun yani 7 ay sonra stadin acilmasi lazim kasim gibi ama insaat gercekten cok yavasladi. Allah sonumuzu hayir etsin.

Çevrimdışı ZEKI

Bu gune kadar stadin yuzde 65 i bitmis olsun. Yaklasik 400 gun oldu insaat baslayali. Bu hesaplamaya gore tahmini 215 gun yani 7 ay sonra stadin acilmasi lazim kasim gibi ama insaat gercekten cok yavasladi. Allah sonumuzu hayir etsin.
Bu hesap dogru bir hesap degilki 400 gunde yapilan is kaba insaat, ve kaldiki macin oynanir hale getirilmesi gerekiyor.
Forumda hep konusuyoruz 10 isci 100 gunde yapiyorsa 100 isci 1 gunde bitiremezki. Zaten ben hep milli mac arasindan sonra yani 15 eylülden sonra 29 ekimden once acilacagi yonunde+

Çevrimdışı Oktay

Bu ay sonu bitecek gibi duruyor en fazla mayisin ilk gunlerini gorur
@ZEKI hocam çatı işlerine tam kapasite başlandı diyebilirmiyiz??

Çevrimdışı ZEKI

@ZEKI hocam çatı işlerine tam kapasite başlandı diyebilirmiyiz??
Daha tam anlamiyla diyemeyiz @Oktay

Çevrimiçi murat

Beşiktaaşın maçımı var herkes nerede :D :D
yarın maç var ama biz yokuz :s20: passolig tüm sorunları çözdü :busted_cop:

Çevrimdışı mert_

kule vinçler kurulsun diye dört gözle bekliyorduk, şimdi sökülsün diye dört gözle bekliyoruz :)

Çevrimdışı fore_kazık

diğer taraftan çatı işlerine başlandığı için prekastların yavaş gitmesi pek sorun olmadı... hergün yaptığım gözlemlere dayanarak benim için prekast eski açık numaralı kısmı bittiğinde bitmiş olacak. çünkü kıvrım bölgesi zor oluyor. her basamakta boyu değiştiğinden takması da zor oluyor diye düşünüyorum. diğer tarafta hem uzun hemde hep aynı boyutta olduğundan numaralı üst prekastları bence eski açık tribün numaralı tarafından önce bitecektir. ama herhalükarda mayıs ayında preskastı konuşmamalıyız artık..... :akuma: :akuma:

Çevrimdışı Efe

kule vinçler kurulsun diye dört gözle bekliyorduk, şimdi sökülsün diye dört gözle bekliyoruz :)

aynen o şekilde ama sökülmeleri kurulmalarından daha sancılı oluyor :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

az kaldi insallah kurtulacagiz #sabret memiz gerek

Çevrimdışı Efe

diğer taraftan çatı işlerine başlandığı için prekastların yavaş gitmesi pek sorun olmadı... hergün yaptığım gözlemlere dayanarak benim için prekast eski açık numaralı kısmı bittiğinde bitmiş olacak. çünkü kıvrım bölgesi zor oluyor. her basamakta boyu değiştiğinden takması da zor oluyor diye düşünüyorum. diğer tarafta hem uzun hemde hep aynı boyutta olduğundan numaralı üst prekastları bence eski açık tribün numaralı tarafından önce bitecektir. ama herhalükarda mayıs ayında preskastı konuşmamalıyız artık..... :akuma: :akuma:

mayıs ayında çatıyı ve halatları konuşacağız prekastta ufak tefek çalışmalar olabilir mühim değil onlar sonuçta halatların serilimide 40-45 gün sürecek heralde orta yuvarlakta eş zamanlı başlar işler biribirini engellemiyor artık hepsi aynı anda sürebiliyor o yüzden sıkıntı ortadan kalktı hergün planın arkasında kalmadan devam ederlerse problem yok :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

az kaldi insallah kurtulacagiz #sabret memiz gerek
az daha işler uzarsa #sabır taşı çatlıcak
[ Son Düzenleme: 05 Nisan 2015, 22:33:53 Oktay ]

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı mert_

belki içinizde hatırlayanlarınız vardır, henüz daha inönü yıkılırken(ki görselde direkleri hala görünüyor :) ) yaptığım amatör bir fotoşop yerleştirme çalışmasıydı. nostalji olsun diye tekrar paylaşayım dedim. nereden nereye, hayalimizdi şimdi orada çok daha güzeli, gerçeği duruyor ve tamamlanmasına aylarla ifade edebileceğimiz bir süre kaldı. düşündükçe insanın içini tarifsiz bir mutluluk kaplıyor...