Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5713736 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Ferhat Türk

Kuşlar stadyumda cirit atıyor bu arada :) O statta özgürce gezebilmek için neler vermeyiz ki :) Uçmak özgürlüktür dedikleri bu olsa gerek :)
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı hüseyin yılmaz54

bu rampadada nekadar çok iş varmış ne bitmezmiş

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Herkese  günaydın.İyi  pazarlar  iyi  tatiller.Çalışanlara  kolay  gelsin.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Prekastların üzerine konan krişler çatı içinmi kuruluyor? :)
Evet Samet  çatı için.Mayıs ortası gibi de  tüm  çatı  kirişlerinin bitmesi  planlanıyor Necmi kardeşimizin öngördüğüne  göre.

Çevrimdışı Efe

Prekast ve cati isleru tum hiziyla suruyor yeni acikta cok az prekast kalmis bu aksama kadar bitebilir numaralida sari vinc prekast takmaya devam ediyor kapalida beyaz vinc merdiven basmaklarini takmaya devam ediyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ekesicil

Yeni acik alt'in prekastlari hala bitmedi ama önüne cati iskeleleri kuruluyor. Nasil takmaya düsünüyorlar onlari acaba

Çevrimdışı Efe

Yeni acik alt'in prekastlari hala bitmedi ama önüne cati iskeleleri kuruluyor. Nasil takmaya düsünüyorlar onlari acaba
cati havaya kalktiktan sonra takarlar cok muhim degil onlar yada tam iskleler kurulmadan takarlar bi kactane zaten
Şampiyon Beşiktaş JK

efe bu rampadan nezaman geçiş başlar bi tahminin veya duyumun varmı

Çevrimdışı Efe

bu rampadada nekadar çok iş varmış ne bitmezmiş
rampanin isi onceden kisa kesilmis giris cikis icin simdide tam olarak bitirilmeye calisiliyor oda zaman aliyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Kapalıda  alacalı beyaz  tam kamera  dibinde  bir  de  zoom yapınca çok net  görünüyor merdiven basamak takılma  işi.Canlı yayını tavsiye ederim.Projektörün  oraya diikat epey zevkli  izlemesi.

Çevrimdışı smtcglr

Çevrimdışı Efe

efe bu rampadan nezaman geçiş başlar bi tahminin veya duyumun varmı

goruntuye gore 10 gun icinde biter gibi gorunuyor ama herangibi tarih duymadim ne zaman acilacagi ile ilgili suan perdeler zaman aliyor orda 10 gun daha calisma olacak gibi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

Yeni açıkta kalan ufak bölümün prekastı takılıyor numaralıda ise prekastlar ile ilgili  gördüğüm kadarı bir çalışma yok

Balkon prekasti takılıyor numaralida suan 5. Sanırım sabahtan bu yana

Çevrimiçi Rasim

açılır kapanır çatı sistemini diyelim ki 20 sene sonra kurmak istedik çatıyı tamamen sökmemiz mi gerekir yoksa sadece ortaya sistemi kuracak şekildemi imal edildi  :bandit:
bence hic gerek yok stadın üstünün kapanmasi ne ise yariyor zaten anlamiyorum boşuna masraf gibi geliyor bana :)
Beşiktaş!

Çevrimdışı ALI RIZA

tribüne kadar yükselecek futbolcu çıkış alanı altta kalıyor merdivenle çıkılacak sanırım zaten kırk elli santim yüksekliğinde dere çakılı gelecek onun üstünede 20 cm kadar çim kumu gelecek yani minimum 70 cm bunlar için gerekli drenaj çakılın altına yapılır sanırım
70 cm dersek ise ben kapalı orada sahaya giriş ayrıgından kımkaya zorlandım tahmini 1 m üstü idi...! @Necmi abi 70 cm daha fazla yükselecek...! taraftar ile saha arası 30 cm hesaplarsak 80 - 90 cm olması gerek...!
Çatıyı değil de Zemin ve tribünü merak edersek süper olacak...!

goruntuye gore 10 gun icinde biter gibi gorunuyor ama herangibi tarih duymadim ne zaman acilacagi ile ilgili suan perdeler zaman aliyor orda 10 gun daha calisma olacak gibi
teşekür ederim

yeni açıkta bi kaçtane taktıkları prekastı söktüler yanlışmı takmılardı acaba

Çevrimdışı asyakartalı

sarı vinç son günlerde iyi iş çıkartıyor.vaziyet o ki bu ay sonu prekast biter.mayıs haziran da ise sade çatıyı konuşuruz.temmuzda da koltuk heyecanı başlar gibime geliyor.

Çevrimdışı keremfrat1

Hayirli pazarlar dun erkenden yattim anca kalktim noluyor bana cok yoruldum bu hafta  :) :) @ALI RIZA

Çevrimdışı ALI RIZA

Hayirli pazarlar dun erkenden yattim anca kalktim noluyor bana cok yoruldum bu hafta  :) :) @ALI RIZA
Dün erken yattın geç kalktın demek  :alala: tehlikeli bir durum bahar sendromu olabilir sahile git yürü açılırsın  :kop: :kop: @keremfrat1

Çevrimdışı keremfrat1

Dün erken yattın geç kalktın demek  :alala: tehlikeli bir durum bahar sendromu olabilir sahile git yürü açılırsın  :kop: :kop: @keremfrat1
sorma :) bahar geldi mayistirdi  :) yok iyi oldu kendime geldi prekastcilara iyiki demisim birazdaha hizlanin diye :) @ALI RIZA :bawling:

Çevrimdışı BlackEagle1989

su orta sahadaki duran mazemeler nezaman gidecek ayrica saha nezaman duzlucekler..

Çevrimdışı ALI RIZA

sorma :) bahar geldi mayistirdi  :) yok iyi oldu kendime geldi prekastcilara iyiki demisim birazdaha hizlanin diye :) @ALI RIZA :bawling:
Prekastcıları boş bırakma...! elin değmişken loca ekibine de söyle biraz sizlerde hızlanın...! @keremfrat1

Çevrimdışı ozan062

bişey değil ben mayıs-haziran aylarında havaya kalkacağını düşünüyordum haziranın sonuna kalmadan kaldıracaklar gibi görünüyor tüm işleyiş o şekilde gidiyor inşallah sapma olmadan çatıyı haziranda havada görürüz :)

zaten haziranda biz herseye bitti gozuyle bakabiliriz ve tarihlerde o vakitte rahatlıkla verilebilir bana gore dimi yanılmıyorum??
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Efe

su orta sahadaki duran mazemeler nezaman gidecek ayrica saha nezaman duzlucekler..
ancak rampa tam acilinca giderler
Şampiyon Beşiktaş JK