Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5715321 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Saat aralığı öğleden öğleye oldu saçma ama yapmışken paylaşıyım dedim  :eyes

“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı FARUK

Öncelikle Merhabalar,

Misafir olmaktan sıkıldım, bende katılayım dedim aranıza. Canlı yayından takip ediyorum ama daha üst bir açıdan izleyebilseydik ve şu sahanın otrtasıdaki kalabalık bir dağılsaydı daha iyi izleyebilecektik sanki...
Merhaba, hoşgeldiniz :)

Çevrimiçi Rasim

Arkadaslar su akatlarin devir isini merak ediyorum bilgisi olan varmi yada konusu armi forumda :iblush:
Beşiktaş!

Çevrimdışı Ferhat Türk

Öncelikle Merhabalar,

Misafir olmaktan sıkıldım, bende katılayım dedim aranıza. Canlı yayından takip ediyorum ama daha üst bir açıdan izleyebilseydik ve şu sahanın otrtasıdaki kalabalık bir dağılsaydı daha iyi izleyebilecektik sanki...

:hosgeldin

Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

ysariusta

• Ziyaretçi

Öncelikle Merhabalar,

Çok sabırlıymışsın.  :hosgeldin

Çevrimdışı ALI RIZA

Öncelikle Merhabalar,

:hosgeldin :hosgeldin :hosgeldin :hosgeldin

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı Melekcik

Öncelikle Merhabalar,

hoş geldin. uzaktan bakmayın arkadaşlar herkes düşüncesini fikirlerini medeni bir şekilde kırıp dökmeden paylaşalım  :tabe: :tabe:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı mellfred

@anilt mobil tema üzerinde çalışıyoruz şuan.
windows phone'dan forumu takip etmek çok güç oluyor

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Abi Bende Windows Phone Kullanıyorum , Herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum çok rahat takip ediyorum , 8.1 Guncellemesinden önce Foto falan yükleyemiyordum ama 8.1 Guncellemesinden sonra hepsini çok rahat bir şekilde yapabiliyorum , Teknik detayları bilemem onu @Necmi abi ye özel mesaj atarak sorabilirsin Oda Windows kullanıyor Sana yardımcı olur , Site bütün programlara uyumlu şekilde tasarlanmış @mellfred
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Ersan

@Efe kristal vodafone arenan geldi

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Bazıları Kupalara, Bazıları Şampiyonluğa, Bizim Bu Büyük Aşkımız Sadece BEŞİKTAŞ'IMIZA

Çevrimdışı Necmi

:ishock:
nasıl bir güçlük yaşıyorsun  :alala: en kolay WP den takip ediliyor mobil temaya bile gerek duyulmuyor forum mobil gibi açılıyor ben mobil tema kullanmıyorum ama şu an için güçlük yaşıyorsan mobil tema üzerinde çalışma var ondan kaynaklıdır @mellfred

Çevrimdışı 19ali03

slm arkadaşalar mabetimiz hakkında haber sitelerinde olumsuz gorüsler var açıkçası başkana sallayan kendini bilmezler var başkanı savunmak için değil ama emeğe saygı duyulmuyor maalesef ... çok üzülüyorum

Çevrimdışı 19ali03

bu arada kristal vodafone  arena çok hoş  :ok: :ok:

Çevrimdışı Sercan62

Arkadaşlar merhaba. Koltuk konusunda son durum nedir? Koltukların şekli belli oldu mu sızıntı var mı? Bir de iki renk olarak mı montajlanacak?

Çevrimdışı 19ali03

canlı yayını izleyebilen varmı arkadaşlar?
 :iscrewy:

Çevrimdışı Necmi

slm arkadaşalar mabetimiz hakkında haber sitelerinde olumsuz gorüsler var açıkçası başkana sallayan kendini bilmezler var başkanı savunmak için değil ama emeğe saygı duyulmuyor maalesef ... çok üzülüyorum
Beşiktaş kulübü başkanını savunmaktan neden rahatsızlık duyasın ki bir emek söz konusuysa en başta Başkanın emeği var bu iş de savunulmayı da sonuna kadar hak ediyor. @19ali03

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı BlackEagle1989

Çevrimdışı 19ali03

necmis abi tabiki başkanımızı savunurum ama bunu yazanlar başkan karşıtı insanlar olduğu için öle dedim tarafsızlık olması hasebiyle yaniii

Çevrimdışı Necmi

Forumun bu hali bence daha guzel  :iblush:
hangi hali mobilden mi bahsediyorsun pc de bir değişiklik yokki @Fatih

Çevrimdışı Melekcik

hangi hali mobilden mi bahsediyorsun pc de bir değişiklik yokki @Fatih
var mobilin aynısı @Necmi  :tabe: :tabe:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı BRK