Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5715535 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Tolga

vodafone arena 1 timsah arena 2 gerçektende süper 2 stad inşaa edildi ben şanslıyım ikisinde de maç seyredebileceğim :D
Timsah Arena daha önce açılaydı bende izleyebilirdim gerçi yine de izleme şansım var bakalım :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Anıl

vodafone arena 1 timsah arena 2 gerçektende süper 2 stad inşaa edildi ben şanslıyım ikisinde de maç seyredebileceğim :D
Yanlız @Efe abi bu stad da Ağustos'tan önce açılamaz :tabe:

Çevrimdışı Fatih

Hadi Konya neyse de bursa o kadar uzak yer degil arkadaslar... Haftasonu mac izlemeye gidilebilecek bi yakinlikta...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ozan062

@Necmi abi bence bu kiriş kırma işi o betonu dökerken kararını ayarlayamayan elemanın suçu ... bide göz göre göre işi ısrarla tekerür etmesine vesile olan kontrol eden şahsın suçu..
o dönemi iyi hatırlarsan muazzam bi baskı ve çetin kış şartları vardı o kışta kıyamette o yükseklikte demircisiymiş kalıpcısıymış düzgün çalışırken diğerlerinin işi şişirmesi bu işe  hakkıyla emek verenlere yazık ve haksızlık etmesinden başka bişey  değil

insaat işinde aynı anda bircok yerde iş yapılınca oradaki denetciler ortada gorunmuyor
bu sebeble ister istemez hatalar tekrarlanıyor uyaran yok cnk
ve bize has olmayan bu işin fıtratında olan cabuk yapayımda bitsin dinleneyim kafasından dolayı
ki iki yıl bunu bende yaptım bu sebeble ben anlayıs gosterebiliyorum:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

yarım yamalak iş yapmışsın gel tamamla görev seni bekliyor :bandit: @fore_kazık

haydaa nerden cıktı yine bu?? nerde kaldıki işi  tuneldemi??
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı bnymnd

Acısıyla tatlısıyla geçsin seneler, kalbim BEŞİKTAŞ için zikreder.

Çevrimdışı ahmetx

Bugün koltuk dizaynı, çatı sızıntısı yok muydu yahu? @bjk_mabet
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı JoseDemba

Anlamadığım bişey var vodafonearena.com da koltuk kapasitesi 41.903 vip koltuk sayısı 2.150 yazıyor 44.053 kapasite yapıyor. Bu koltuk kapasitesi dediği toplammı yoksa taraftar koltuğumu bursada bu sayı 33 bin akyazıda 38 bin ?
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı Serkan7738

Anlamadığım bişey var vodafonearena.com da koltuk kapasitesi 41.903 vip koltuk sayısı 2.150 yazıyor 44.053 kapasite yapıyor. Bu koltuk kapasitesi dediği toplammı yoksa taraftar koltuğumu bursada bu sayı 33 bin akyazıda 38 bin ?

kafana takma boşver az kaldı bitmesine bittiği gün gidip sayıcaz teker teker  :D

Çevrimdışı TØLGA

kafana takma boşver az kaldı bitmesine bittiği gün gidip sayıcaz teker teker  :D
valla bende #sabret diye diye derman kalmadı sezon başı açılsın artık  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALBATROS

hepsinin toplamı 41.903

Çevrimdışı Serkan7738

valla bende #sabret diye diye derman kalmadı sezon başı açılsın artık  :bandit:

bitti işte olm ne kaldı az daha sabret...

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Mabette iyice başkana bağladı, haftayaları hiç bitmiyor. :s20:

Çevrimdışı Efe

Yanlız @Efe abi bu stad da Ağustos'tan önce açılamaz :tabe:

yok açılmaz bizle beraber anca :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

valla bende en başından beri anlamadım koltuklar takılsın gidip sayacağız artık @anilt ,@ahmetx ve @FARUK u görevlendiririz sayım konusunda blokların yakın fotolarını çekip tek tek foruma koyacağım herkes için net sayıyı veririz :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Efe

Mabette iyice başkana bağladı, haftayaları hiç bitmiyor. :s20:

haftaya netşen @bjk_mabet istiyoruz diyosun :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

haftaya netşen @bjk_mabet istiyoruz diyosun :)
yok yok hemen netleşen 144p  değil 1080p istiyoruz biz  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

yok yok hemen netleşen 144p  değil 1080p istiyoruz biz  :biggrinking:

o öyle hemen netleşmez bence neyse bekleyelim bakalım belki süpriz yapar :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

o öyle hemen netleşmez bence neyse bekleyelim bakalım belki süpriz yapar :icool:
stadyum bitti zaten şunun şurası ne kaldı ki  :iblush:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

stadyum bitti zaten şunun şurası ne kaldı ki  :iblush:

5-6 ay var daha ne olsun  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Melekcik

Hayırlı geceler arkadaşlar. @bjk_mabet halk senden bir şeyler bekliyor :upto: :upto: :upto: :upto: :upto: :upto:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!