Sonunda fırçayı yine yedik 
@Necmi abi hem eski açıkta hemde yeni açıkta Kırma işlemi yapıldı dedim buradan firma ayrımı yaptıgımı nasıl anladın bu 1
2) Polywood kalıplarda şişme riskinin daha fazla olduğunu bizzat sen söyledin ve gerçektende Polyeod kalıp kullanılan kirişlerde hep kırma işlemi yapıldı
3) Hazır kalıpla kalıplanan kirişlerin Prekastı daha çabuk bitti örnek Kapalı ust 20 Günde bitti , Yeni açık ust 2 Ayda bitti
4) Ben şimdi Nerde Salladım acaba

5) Sağda solda derken , Ben hep burada dile getirdim haksızlık yapıldığını burası hariç hiçbir yerde böyle bir şey dike getirimedim Çunku Kaypak bir adam değilim , Olmadımda , Kaypak adamı da sevmem bu da NOKTA .
birinci: eski açıkta kırma işi yapılmadı bunu ekleyen bir tek sensin sakın kimsenin zekasıyla dalga geçme uyardım bu geri dönüşü olmayan bir hata olur algı oynaması yapma kimseyi yönlendirme Beşiktaş taraftarını aptal yerine koyuyorsun çok zekisin saygı duyuyorum ama zekanı bu şekilde kullanma ters teper
ikincisi: plywood kalıplarda şişme riski var demedim hata yapma olasılığı daha yüksek dedim bu hata olacak anlamı taşımaz her basamakta kot almak zorundasın hassas çalışma gerektirir bir insan hatası çok şeye gebe olur
üçüncü: seninki düz mantık bir iş daha uzun sürdü ise o işte hata yapılmıştır mantığı yanlış gecikmesine sebep bir sürü etken olabilir yada hızlı yapılmasına Yeni açıkta sadece son köşede sorun çıktı bunu yeni açığın tümüne mâl edemeyiz yavaşlamada orda oldu bu kalıp hatasından ziyade beton şişmesinden kaynaklanmış bir durum daha dün konuştum bunu
dördüncü: her yerde salladın ezbere konuşuyorsun kafanda mantık üretip bunu doğru gibi lanse ediyorsun insanlarda algı oluşturmaya çalışıyorsun bu yanlış doğru olanı söylersin gerisini insanların kendi yorumlarına bırakırsın ötesi insanlara saygısızlık etmektir sen hüküm veriyorsun bırak hükmü insanlar kendi kafasında tartarak versin herkes zeki senin düşündüğünü düşünür yorumda yapabilirler
Beşinci: teknoloji çağında yaşıyoruz hiç bir yerde yazdığın yazı kaybolmaz o yüzden iddalı konuşma kanıtlaması kolay olan bir şey yazdığın anda bana kopyalanıp bilgisi geldi bir sıkıntın varsa burda yüzümüze söyleyeceksin arkamızdan dedikodu yapmayacaksın bunun kaypaklık olduğunu ben söylemiyorum ama inkar ediyorsan ve böyle bir şeyin kaypaklık olduğunu söyleyende sensin kelimeleri kullanırken iyi düşünmeni tavsiye ederim