Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5716440 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Nisan 2015, 15:52:06
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
beton bu bölüme dökülüyor sanırım numaralı arkasında
şipşak fotocu gibisin ne zaman gittin çektin :o_o:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı ALBATROS

alan varsa niye sıra eksildi yapmışken yapın işte hepsini niye kısıyorsunuz  :s20:

Çevrimdışı SDemirsoy

şipşak fotocu gibisin ne zaman gittin çektin :o_o:
bir iki gün önceki foto ben çekmiştim zaten sen deyince paylaştım :D

Çevrimdışı ALI RIZA

fore kazık makinası gittiğinde mabe ' fore kazık makinası gidiyor, seni hiç özlemeyecem ' demişti :lol: anlaşılan fore kazık makinası mabeti özlemiş.  :lol:
:kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Efe

Prekastcilar kapaliya merdiven basamaklarini takiyorlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

alan varsa niye sıra eksildi yapmışken yapın işte hepsini niye kısıyorsunuz  :s20:
yeni açıkdaki 2 fazla sıranın çatıdan dolayı görüş problemi olmuş veya 150-200 koltuk için gerek görmemiş olabilirler.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Oktay

@Necmi abi bence bu kiriş kırma işi o betonu dökerken kararını ayarlayamayan elemanın suçu ... bide göz göre göre işi ısrarla tekerür etmesine vesile olan kontrol eden şahsın suçu..
o dönemi iyi hatırlarsan muazzam bi baskı ve çetin kış şartları vardı o kışta kıyamette o yükseklikte demircisiymiş kalıpcısıymış düzgün çalışırken diğerlerinin işi şişirmesi bu işe  hakkıyla emek verenlere yazık ve haksızlık etmesinden başka bişey  değil
[ Son Düzenleme: 03 Nisan 2015, 16:05:26 Oktay ]

Çevrimdışı Kemal

gene sallama eski açıkta ne zorlanıldı nede kırma işi yapıldı yapılan kısımda gayet hızlı yapıldı. Sadece engel olan vinçlerdi sürekli vinçler çalıştığı için dura dura çalıştılar.
Bırakın artık obitaşı temize çıkarmak için çiçeklere bir şeyler yamamayı bu iş hazır kalıp veya plywood işi değil, dikkatli çalışma yapma yapmama işi. İşin sonunna doğru her iki firmada yüzüne gözüne bulaştırdı. Eski açık gayet düzgün yapıldı sıkıntı yoktu ama numaralıda olacak ordada bazı basamaklarda beton şişmesi var ve kırma işi çıkacak.
Bir bilgi vereceksen doğru şekilde ver ama gizli kapaklı bir firma yaptı ama bak eski açıktada diğer firma yaptı gibi bir safsatayla çıkma insanları aptal yerine koyuyorsun. Eski açık prekastları yapıldı bitti bu güne kadar ne kırıldı nede onunla ilgili bir haber düştü, heleki çiçekler hata yapsında açıklayalım diye aportta bekleyenler varken böyle bir haber çıkmadı şimdi sen nerenden uyduruyorsun eski açıkta kırma işi olduğunu anlamıyorum. Bir işde hata varsa o işi konuş hemen diğer şirkettede karşılığında hata uydurma.
Seni bu konuda son kez uyarıyorum burda obitaşı öveceğim diye stadı yerle bir eden insanlar gitti ve o günden beride bu tip bir tartışma çıkmıyor. Bir şeyi unutmayalım firma eleştirmek farklı bir şey, işi kötülemek farklı bir şey bir firmayı yavaşlığından dolayı eleştirirsin bu normal ama işi kötülemeye kalkarsan o zaman duracaksın. Hele bunu iftira niteliğinde yaparsan olmayan bir şeyi varmış gibi çamur at izi kalsın mantığı güdenin ben burda Beşiktaşlılığını sorgularım. Bu güne kadar obitaşı çok eleştirdim ama asla yaptığı işin kalitesiyle ilgili tek bir mesajım olmadı, olamazda yaptığı işide küçümsemedim işi zorsa daha büyük bir ekip çalıştırmalıydı. Ellerine emeklerine sağlık yaptı bitirdi şimdi gidiyor. Bundan sonra yapacağı işlerde yolu açık olsun şu kötüleme işinden vaz geçin.
Son yapılan işlerde beton farkından dolayı sanırım her iki firmadada beton şişme yaptı ve kotun üstüne çıktı bu işçilik hatası değil nedenini bilmiyorum beton karışımındaki farklılık olabilir, bu iki firmayıda etkiledi. Tek hataları ilk dökümlerde kontrol edip biraz daha pay vererek bunu telafi edebilirlerdi yapmadılar gözlerinden kaçtı hatamı evet hata ama önemli bir hatamı hayır değil demir örümünde bir yükseklik yok o yüzdende sakıncalı bir durum yok sadece kırma işi oluyor ve bu iş için harcanan emek ve kayıplar her iki firmanın hak edişlerinden düşülecekmiş kıran prekastcılar ve bu işden doğan kayıpları iki firmayada faturalandıracaklar bu prekast imalatını yavaşlattı ama buda çatıcıların işine engel bir durum yaratmadığı içinde genel süreyi etkilemedi. Bu işden prekastcılar zararlı çıktı şimdi hiç günahları yokken bütün küfürü onlar yiyor.
 @Yunus Emre Dökmeci sağda solda burada sana haksızlık yapıldığının dedikodusunu yapıyorsun burda kimse sana haksızlık yapmıyor, tam tersi bir çok kez başkalarına gösterilmeyen iyi niyet sana gösterildi ama bu dedikodulardan sonra bu hakkını kaybettin burda yöneticiler dahil hiç kimsenin bir ayrıcalığı yoktur. Bunu kafana sok burda Beşiktaşlı olmak kesinlikle ayrıcalıklıdır. Buraya renklilerde üye olabilir ama hiç bir zaman onlara bir Beşiktaşlıya gösterilen tölerans gösterilmeyecektir. Burda bir beşiktaşlıya uymayacak tavır içinde olan yönetici bile olsa müsamaha gösterilmez bunun en büyük delili son bir kaç ay içinde yaşanan olaylardır.
Bunda  @Volkan Başaran  ı ayrı tutuyorum çak faydalı bir yöneticiydi buraya büyük katkıları oldu tüm emekleri için teşekkür ederim ama kendi isteğiyle yöneticilikten ayrıldı her zaman aramızda görmek isterim istediği andada yetkileri geri verilecektir. @kcptl artık işlerinden dolayı foruma aktif devam edemiyor o yüzdende konuşup yetkilerini üye düzeyine düşürdük aktif katılımdada onu tekrar aramızda görmek bizi mutlu eder.

@Necmi abi 50 yıllık yazmışsın , bunu okusam 16 yıl yaşlanıp yarım yüzyıllık olurum  :icool: :evillol:

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı ALI RIZA

@Necmi abi 50 yıllık yazmışsın , bunu okusam 16 yıl yaşlanıp yarım yüzyıllık olurum  :icool: :evillol:
@Kemal abi @Necmi abi bunu yazdı kayboldu...  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Necmi

Sonunda fırçayı yine yedik :D
@Necmi abi hem eski açıkta hemde yeni açıkta Kırma işlemi yapıldı dedim buradan firma ayrımı yaptıgımı nasıl anladın bu 1
2) Polywood kalıplarda şişme riskinin daha fazla olduğunu bizzat sen söyledin ve gerçektende Polyeod kalıp kullanılan kirişlerde hep kırma işlemi yapıldı
3) Hazır kalıpla kalıplanan kirişlerin Prekastı daha çabuk bitti örnek Kapalı ust 20 Günde bitti , Yeni açık ust 2 Ayda bitti
4) Ben şimdi Nerde Salladım acaba :alala: :alala: :alala:
5) Sağda solda derken , Ben hep burada dile getirdim haksızlık yapıldığını burası hariç hiçbir yerde böyle bir şey dike getirimedim Çunku Kaypak bir adam değilim , Olmadımda , Kaypak adamı da sevmem bu da NOKTA .
birinci: eski açıkta kırma işi yapılmadı bunu ekleyen bir tek sensin sakın kimsenin zekasıyla dalga geçme uyardım bu geri dönüşü olmayan bir hata olur algı oynaması yapma kimseyi yönlendirme Beşiktaş taraftarını aptal yerine koyuyorsun çok zekisin saygı duyuyorum ama zekanı bu şekilde kullanma ters teper
ikincisi: plywood kalıplarda şişme riski var demedim hata yapma olasılığı daha yüksek dedim bu hata olacak anlamı taşımaz her basamakta kot almak zorundasın hassas çalışma gerektirir bir insan hatası çok şeye gebe olur
üçüncü: seninki düz mantık bir iş daha uzun sürdü ise o işte hata yapılmıştır mantığı yanlış gecikmesine sebep bir sürü etken olabilir yada hızlı yapılmasına Yeni açıkta sadece son köşede sorun çıktı bunu yeni açığın tümüne mâl edemeyiz yavaşlamada orda oldu bu kalıp hatasından ziyade beton şişmesinden kaynaklanmış bir durum daha dün konuştum bunu
dördüncü: her yerde salladın ezbere konuşuyorsun kafanda mantık üretip bunu doğru gibi lanse ediyorsun insanlarda algı oluşturmaya çalışıyorsun bu yanlış doğru olanı söylersin gerisini insanların kendi yorumlarına bırakırsın ötesi insanlara saygısızlık etmektir sen hüküm veriyorsun bırak hükmü insanlar kendi kafasında tartarak versin herkes zeki senin düşündüğünü düşünür yorumda yapabilirler
Beşinci: teknoloji çağında yaşıyoruz hiç bir yerde yazdığın yazı kaybolmaz o yüzden iddalı konuşma kanıtlaması kolay olan bir şey yazdığın anda bana kopyalanıp bilgisi geldi bir sıkıntın varsa burda yüzümüze söyleyeceksin arkamızdan dedikodu yapmayacaksın bunun kaypaklık olduğunu ben söylemiyorum ama inkar ediyorsan ve böyle bir şeyin kaypaklık olduğunu söyleyende sensin kelimeleri kullanırken iyi düşünmeni tavsiye ederim

Çevrimdışı Efe

Kerem saat 17.30da foto cekebilcenmi @kremfrat1
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi bence bu kiriş kırma işi o betonu dökerken kararını ayarlayamayan elemanın suçu ... bide göz göre göre işi ısrarla tekerür etmesine vesile olan kontrol eden şahsın suçu..
o dönemi iyi hatırlarsan muazzam bi baskı ve çetin kış şartları vardı o kışta kıyamette o yükseklikte demircisiymiş kalıpcısıymış düzgün çalışırken diğerlerinin işi şişirmesi bu işe  hakkıyla emek verenlere yazık ve haksızlık etmesinden başka bişey  değil
genel anlamda sözlerine katılıyorum @Oktay firma konusu değil bu orda çalışan emekçiye haksızlık ediliyor zor şartlarda çalışıyorlar elbette hata yapabilirler önemli olan telafisi mümkün olmayan hatanın yapılmaması ama burdaki olayda aslında durum betonun genleşmesiyle alakalı sanırım öyle bir bilgi geldi. prekast için betonu kotundan bir santim aşağıda dökülmesi istenmiş ama kabada böyle hassas işleri kontrol etmek çok zor üst kısmı bir kalıp içersine hapsetmiyorsun beton donarken yanlara genleşemediği için yukarı doğru genleşiyor bazı basamaklarda bu genleşme hesap edilenin üstünde olmuş burda ne yeni açık tamamiyle böyle diyebiliriz nede numaralı böyle diyebiliriz bazı basamaklarda yaşanmış ve bunlarda traşlanarak çözüme kavuşturuluyor şimdi burda şu firma bu firma diye isimlendirmek karalamak yanlış koskoca stadda bir kaç bölgede bu durum yaşanmış sağlık olsun telafi yoluna gidiliyor

Çevrimdışı Oktay

genel anlamda sözlerine katılıyorum @Oktay firma konusu değil bu orda çalışan emekçiye haksızlık ediliyor zor şartlarda çalışıyorlar elbette hata yapabilirler önemli olan telafisi mümkün olmayan hatanın yapılmaması ama burdaki olayda aslında durum betonun genleşmesiyle alakalı sanırım öyle bir bilgi geldi. prekast için betonu kotundan bir santim aşağıda dökülmesi istenmiş ama kabada böyle hassas işleri kontrol etmek çok zor üst kısmı bir kalıp içersine hapsetmiyorsun beton donarken yanlara genleşemediği için yukarı doğru genleşiyor bazı basamaklarda bu genleşme hesap edilenin üstünde olmuş burda ne yeni açık tamamiyle böyle diyebiliriz nede numaralı böyle diyebiliriz bazı basamaklarda yaşanmış ve bunlarda traşlanarak çözüme kavuşturuluyor şimdi burda şu firma bu firma diye isimlendirmek karalamak yanlış koskoca stadda bir kaç bölgede bu durum yaşanmış sağlık olsun telafi yoluna gidiliyor
@Necmi abi  son kat kirişler ( yeni açık ve numaralı )kış ayının en soğuk günlerine denk  geldi bence kazasız belasız bu günlere geldikya bu tür sıkıntılarda nazarlık olsun

Çevrimdışı Kemal

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

birinci: eski açıkta kırma işi yapılmadı bunu ekleyen bir tek sensin sakın kimsenin zekasıyla dalga geçme uyardım bu geri dönüşü olmayan bir hata olur algı oynaması yapma kimseyi yönlendirme Beşiktaş taraftarını aptal yerine koyuyorsun çok zekisin saygı duyuyorum ama zekanı bu şekilde kullanma ters teper
ikincisi: plywood kalıplarda şişme riski var demedim hata yapma olasılığı daha yüksek dedim bu hata olacak anlamı taşımaz her basamakta kot almak zorundasın hassas çalışma gerektirir bir insan hatası çok şeye gebe olur
üçüncü: seninki düz mantık bir iş daha uzun sürdü ise o işte hata yapılmıştır mantığı yanlış gecikmesine sebep bir sürü etken olabilir yada hızlı yapılmasına Yeni açıkta sadece son köşede sorun çıktı bunu yeni açığın tümüne mâl edemeyiz yavaşlamada orda oldu bu kalıp hatasından ziyade beton şişmesinden kaynaklanmış bir durum daha dün konuştum bunu
dördüncü: her yerde salladın ezbere konuşuyorsun kafanda mantık üretip bunu doğru gibi lanse ediyorsun insanlarda algı oluşturmaya çalışıyorsun bu yanlış doğru olanı söylersin gerisini insanların kendi yorumlarına bırakırsın ötesi insanlara saygısızlık etmektir sen hüküm veriyorsun bırak hükmü insanlar kendi kafasında tartarak versin herkes zeki senin düşündüğünü düşünür yorumda yapabilirler
Beşinci: teknoloji çağında yaşıyoruz hiç bir yerde yazdığın yazı kaybolmaz o yüzden iddalı konuşma kanıtlaması kolay olan bir şey yazdığın anda bana kopyalanıp bilgisi geldi bir sıkıntın varsa burda yüzümüze söyleyeceksin arkamızdan dedikodu yapmayacaksın bunun kaypaklık olduğunu ben söylemiyorum ama inkar ediyorsan ve böyle bir şeyin kaypaklık olduğunu söyleyende sensin kelimeleri kullanırken iyi düşünmeni tavsiye ederim
@Necmi abi hala iddia ediyorum
Ekran görüntüsünü atabilirsin buraya ben kimsenin arkasından konuşmam konuşmadım isimde vermedim , Ekran görüntüsünü atarsan ortaya çıkacaktır Dedikodumu yapmışım yoksa sizimi savunmuşum anlaşılsın , Yaklaşık 6 Aydır burada bir şeyler paylaşıyoruz beraber toplanmışız şahsi olarak tanışma ve beraber maç izleme Fırsatımız olmuş ve ben bu insanların arkasından konuşup dedikodu yapacağım öylemi.
Sana bu forumu ve Yoneticilerini savundugum mesajlarında Ekran goruntusu gönderildi mi :money: :alala:
İnsanlar hep böyledir işte sadece işine geleni gönderir hep açık ararlar , İyilere bakmazlar ... @Necmi abi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ALI RIZA

@ALI RIZA , Necmi abi hiç duymamazlıktan geliyo  :evillol: :icool:
@Kemal abi bizde şu an çekirdek vs almış izliyoruz film diziyi yarı da kestim olayı izliyorum  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Efe

@Necmi abi  son kat kirişler ( yeni açık ve numaralı )kış ayının en soğuk günlerine denk  geldi bence kazasız belasız bu günlere geldikya bu tür sıkıntılarda nazarlık olsun
hic sıkıntı degil traslarlar gecer gider :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

@Kemal abi bizde şu an çekirdek vs almış izliyoruz film diziyi yarı da kestim olayı izliyorum  :evillol: :evillol:
bende  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Nisan 2015, 16:46:40
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
bu maç uzatmalara gider gece yarısı penaltılarla sonuçlanır :evillol:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı ALI RIZA

bu maç uzatmalara gider gece yarısı penaltılarla sonuçlanır :evillol:
Akşam Sonuç
@Necmi abi   :bandit: :bandit: :bandit:
 :uhohu: :uhohu: :uhohu: @Yunus Emre Dökmeci  :iblackeye: :iblackeye: :iblackeye: :iblackeye:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

:money: :money: @ALI RIZA abi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."