Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5717682 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Rica ederim numarali eksik kalmisti onuda halletim :)
@keremfrat1 Soyunma odaları  :photo: Ne zaman gelecek :busted_cop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Deniz

Prekastcilara abi biraz hizlanin dedim hizlaniyoruz 15 gune biter dedi insallah :) :)
15 güne mi?ay sonuna biterse iyi...
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Prekastcilara abi biraz hizlanin dedim hizlaniyoruz 15 gune biter dedi insallah :) :)
15 Gün biraz iddialı ama İmkansız değil, Kapalı ustu 20 Günde bitirmişti Paletli :iscrewy:
Bakın Prekast işinde Eski açık ve Yeni açıkta zorlandık sebebi Eski açıkta ve yeni açıkta Polywood kalıp kullanılması bu yüzden kirişlerde Beton fazlalıfı oluştu prekast tam oturmadı ve traşlandı buda prekastı yavaşlattı , Kapalı ve numaralıda ise hazır kalıp kullanıldı , Kapalıda Hiç zorlanılmadı Paletli Patır patır 20 Günde bitirdi kapalıyı :iscrewy:
Numaralıdada hazır kalıp kullanıldığı için Paletlinin zorlanacagını düşünmüyorum ben , Oyuzden 15-20 Gün imkansız değil bitmesi için...

Çevrimdışı MERTG

demek ki zemine otopark rampasından girip beton atmışlar @FARUK hocam

Acaba içeri prekast alımı işi bitti mi? Yeni açığın tüm prekastlarını koyabilecekler mi? Rampa açılmadığına göre prekastların tamamı da gelmediyse herhalde yeni açığı bitiremeyecekler...
Bir gün değil her gün Beşiktaş!

Çevrimiçi Necmi

Vodafone Arena 03 Nisan 2015 (13:00) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @keremfrat1  'e teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

prekast işlerine ait foto yoktu rica ettim @keremfrat1 oralarla ilgilide fotoğraf çekti 8 adet fotoğraf daha ekendi emeğine sağlık kırmadı çekti teşekkür ediyorum

Çevrimdışı rubi_tobin

Biz de de senin gibi bir arkadaş var yüzüklerin efendisi günü yapıyoruz 1080P bluray görüntü kalamdı  :evillol: :evillol: hatta o arkadaş öyle ileri gitmiş Kitaplarını vs okumuş  :evillol:
@Efe hobitler bu işin başı...!

"Silmarillion" bu işin başı orası
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı keremfrat1

15 gün iddialı bir tarih @keremfrat1  :D

Bu arada fotolar için teşekkürler ellerine sağlık :)
inşallah dedi kesin demedi banada zor geldi :)  ama 20 gune bitebilir

Çevrimdışı ALI RIZA

Buralara prekast konmayacak mı?
oralara prekast konur mu ? loca önüne :) yürüyüz alanı...!

Çevrimdışı keremfrat1

prekast işlerine ait foto yoktu rica ettim @keremfrat1 oralarla ilgilide fotoğraf çekti 8 adet fotoğraf daha ekendi emeğine sağlık kırmadı çekti teşekkür ediyorum
rica ederim abicim :) @Necmi

Çevrimdışı ALI RIZA

"Silmarillion" bu işin başı orası
Bekliyorum Zaten 7 kral mıydı neydi onun meselesi girmeleri lazım...! @rubi_tobin abi  :kop: :kop:

Çevrimdışı Deniz

oralara prekast konur mu ? loca önüne :) yürüyüz alanı...!
neden konmasın düz prekast koyacaksın yine yürüyeceksin üstünde.çukurda orası şu an
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ErmanS

yeni açık kapalı birleşiminde gördüğümüz abiler ne yapıyo beyaz iskelelerin üzerinde bilen var mı?

Çevrimdışı samet67

Buralara prekast konmayacak mı?
Oralara şap betonu dökülür diye tahmin ediyorum.

@Necmi abi seni Çok aktif göremiyoruz bu aralar , Çık yoğunsun galiba :alala:
Valla ne yalan söyleyin bana Fırça atmanı bile ozledim :D :D

Çevrimdışı ALI RIZA

neden konmasın düz prekast koyacaksın yine yürüyeceksin üstünde.çukurda orası şu an
Loca önünü kapatır orası...! Orada oturan adam maçı locadan da izleyecek önünü kapanmasına izin verdirtir misin ?
Yeni açık altı söyle oraya portatif tribün olabilir...!  :bandit:
Prekast işlemi 15 ile 25 arası bitecek demişti...!

Çevrimdışı Tolga

inşallah dedi kesin demedi banada zor geldi :)  ama 20 gune bitebilir
20-25 gün arası diye düşünüyorum bende ama umarım 15 günde biter :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Deniz

Loca önünü kapatır orası...! Orada oturan adam maçı locadan da izleyecek önünü kapanmasına izin verdirtir misin ?
Yeni açık altı söyle oraya portatif tribün olabilir...!  :bandit:
Prekast işlemi 15 ile 25 arası bitecek demişti...!

Düz prekast koyacaksın nasıl önünü kapatsın?LL koymayacaksın

Çevrimdışı SDemirsoy

Acaba içeri prekast alımı işi bitti mi? Yeni açığın tüm prekastlarını koyabilecekler mi? Rampa açılmadığına göre prekastların tamamı da gelmediyse herhalde yeni açığı bitiremeyecekler...
bence daha bitmedi gelen prekast olacaktır daha o bölüm açık kalır gibime geliyor hocam @MERTG

Çevrimdışı ALI RIZA

Düz prekast koyacaksın nasıl önünü kapatsın?LL koymayacaksın
Taraftar bağdaş kurup mu maç izleyecek ? Yer sofrası misali mi izleyecek ? Önünde olan taraftarlardan sahayı mı görecek empati kur hele  :iscrewy: :iscrewy: @Deniz efendi

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Nisan 2015, 14:12:07
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
ahmetx abi paylaşmıştı skyscrapercity de ordan alıntılamışlar.(bu haliyle bile 4 cm koltuk mesafesi 44 bin rakamı bulunuyor diye de ilave etmişti)
4 sıra eksik olduğu halde 44000 4 sıra olsaydı 46000 mi olacaktı niye indirmişler ki...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı ahmetx

Ben de çözemedim.2 sıra daha prekast konabilir gibi geliyor bana
alta bakarsanız alt sıra kadar genişliği var yani 2 sıra olmaz ,muhtemelen düz prekastlar gelebilir oraya
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ALI RIZA

san mamesde koymuşlar +1 sıra daha
Dediğin yerin üst değil de dikine takılır...! ancak öyle olur...!
Proje de vardır da @Deniz efendi

Çevrimdışı ahmetx

4 sıra eksik olduğu halde 44000 4 sıra olsaydı 46000 mi olacaktı niye indirmişler ki...
yeni açık alt kat 3 sırayı engelli koltukları için iptal ettiler,üst kat 2 sıra neden iptal onu bilmiyoruz.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı SDemirsoy

yeni açık alt kat 3 sırayı engelli koltukları için iptal ettiler,üst kat 2 sıra neden iptal onu bilmiyoruz.
abi portatif koyacaklar mı oraya acaba sırayı mı unuttular yoksa :D @ahmetx