Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5718081 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı SDemirsoy

biz sokeriz 40 bin kisi ilk mac :)
abi kule vinci evine götürmek isteyen olur yapma gaz verme :D @Efe

Çevrimdışı ALI RIZA

olum ben o filmden başka film seyretmiyorum zaten her 2-3 ayda bi tekrar yapıyorum kaçıncıya seyrediyorum ama yine seyrediyorum  :D
Biz de de senin gibi bir arkadaş var yüzüklerin efendisi günü yapıyoruz 1080P bluray görüntü kalamdı  :evillol: :evillol: hatta o arkadaş öyle ileri gitmiş Kitaplarını vs okumuş  :evillol:
@Efe hobitler bu işin başı...!

Çevrimdışı Mehmet92

Eski açık rampa 23 şubattan beri kapalı olacak iş değil cidden bu kadar uzun sürmesi

Çevrimdışı ALI RIZA

Kayahan Rahmet eylesim diyelim
Siyah Beyaz bir efsane...!
Mekanı Cennet eylesin

Çevrimdışı Prostatic

vidalamayla da kalmıyor yerleştirdikleri her kiriş düzgün çıkmayabiliyor o da uğraştırıyor kolay bi iş değil yani :) @Prostatic
son bişey soracam ankaralı olanlar bilir ankarada meşhur çelik kafes var bizim statta çelikten yapılsaydı yani tribünlerde beton değil de çelikle örülseydi daha mı maliyetli olurdu
https://yandex.com.tr/gorsel/search?text=ankara%27daki%20%C3%A7elik%20kafes&redircnt=1428050275.1&img_url=http%3A%2F%2Fwww.mimariportal.com.tr%2FAssets%2FImages%2Fdemirkafes_20120928_120228.jpg&pos=8&rpt=simage&uinfo=sw-1366-sh-768-ww-1349-wh-657-pd-1-wp-16x9_1366x768

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Erçin

o değilde beton düzgün olunca ciddi anlamda hızlı takılıyor prekastlar  :ok:

Çevrimdışı salih

önce   / sonra
yeni açık alt -   29 sıra   / 27 sıra
yeni açık üst -   30 sıra   / 28 sıra (1 sıra daha koltuk konabilir)
köşe çıkışı   - yeni açık-kapalı köşesinde /   eski açık kapalı köşesinde
çatı kolonu   - 7m   / 3,7 m
max. kot   - +32,8 m   / +31,4 m
çatı örtüsü   - ptfe fiberglas / silikon fiberglas

trabzonun sitesinde yazmışlar 2000 kapasite kaybı varmış 4 sıra azaldığı için.
kapasite fazla çıkıyorda mı düşürdüler yoksa 39000 mi olacak...
ahmetx abi paylaşmıştı skyscrapercity de ordan alıntılamışlar.(bu haliyle bile 4 cm koltuk mesafesi 44 bin rakamı bulunuyor diye de ilave etmişti)

Çevrimdışı FARUK

Yeni açıkta kule vincin olduğu tablalar tamamlanmis demekki prekast konuluyor oraya

Çevrimdışı SDemirsoy

Yeni açıkta kule vincin olduğu tablalar tamamlanmis demekki prekast konuluyor oraya
demek ki zemine otopark rampasından girip beton atmışlar @FARUK hocam

Çevrimdışı Prostatic

evet bir ara muhabbet geçmişti maliyeti çok yüksek diye @Prostatic
çok sağol cevaplar için

Çevrimdışı keremfrat1

vidalamayla da kalmıyor yerleştirdikleri her kiriş düzgün çıkmayabiliyor o da uğraştırıyor kolay bi iş değil yani :) @Prostatic 
sadece Vidalama olsa iyi deligin icine ufak bi miktar beton gibi bisey koyuolar :)

Çevrimdışı SDemirsoy

çok sağol cevaplar için
rica ederiz elimizden geldiğince burada herkes yardımcı olur bilgisi dahilinde :)

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

Vodafone Arena 03 Nisan 2015 (13:00) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @keremfrat1  'e teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çevrimdışı Deniz

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

İlaç geldi teşekkürler  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@keremfrat1 Hızır gibi yetiştin kardeşim , Adamın dibisin :claps: :claps:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Buralara prekast konmayacak mı?
Benimde kafamı kurcalıyor Uzun zamandır , Ne yapılacak acaba ama orası loca balkonu değilmi @Deniz :alala:
Yani Loca koltukları gelecek oralara degilmi :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı keremfrat1

Rica ederim numarali eksik kalmisti onuda halletim :)

Çevrimdışı keremfrat1

Prekastcilara abi biraz hizlanin dedim hizlaniyoruz 15 gune biter dedi insallah :) :)

Çevrimdışı Tolga

Prekastcilara abi biraz hizlanin dedim hizlaniyoruz 15 gune biter dedi insallah :) :)
15 gün iddialı bir tarih @keremfrat1  :D

Bu arada fotolar için teşekkürler ellerine sağlık :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Benimde kafamı kurcalıyor Uzun zamandır , Ne yapılacak acaba ama orası loca balkonu değilmi @Deniz :alala:
Yani Loca koltukları gelecek oralara degilmi :alala:
Ben de çözemedim.2 sıra daha prekast konabilir gibi geliyor bana

Çevrimdışı Melekcik

15 güne mi günün komedisi ay sonu belki ama inşallah beni yanıltırlar  :kop: :kop: :kop:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!