Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5718078 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı keremfrat1

Kerem hic bir firsatida kacirmiyon haa.. illaki mabet abinin evine gideceksin..  :biggrinking:
aslında bugun gıdebılrıdm ama :D kaçırdım abımı  :bawling: :bawling:

Çevrimdışı ALI RIZA

:D stadakı herkez :D ıkısını dınlıyodu  :D :kop:
Orada amaç sinir boşaltmak idi en yakın stres atacak kişi arıyordum yunus emreyi gördüm sallıyor takıma...! üstteki adamlar konusyordu bir ora bir ora derken olay karıştı :)
Siz 2 kafadar @Efe ve @keremfrat1  bir girişte gördüm bir çıkışta Çekirdekçi taraftar profiliydiniz @Necmi abi ne diyorsun 2 kafadar a
@bjk_mabet bana nefes aldırmadı her yerim yumruk oldu  :evillol: :evillol:
en son @KUMANOVALI  sıgınmıştım ama golden sonra 5 sıra aşagıda idim   :halay: :halay:

Çevrimdışı Efe

Sızıntı az sonra dedin olmaz ki abi böyle  :lol: :lol:
program calismiyormus heralde olmaz bu gece sonra bi ara sızdırir :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Orada amaç sinir boşaltmak idi en yakın stres atacak kişi arıyordum yunus emreyi gördüm sallıyor takıma...! üstteki adamlar konusyordu bir ora bir ora derken olay karıştı :)
Siz 2 kafadar @Efe ve @keremfrat1  bir girişte gördüm bir çıkışta Çekirdekçi taraftar profiliydiniz @Necmi abi ne diyorsun 2 kafadar a
en son @KUMANOVALI  sıgınmıştım ama golden sonra 5 sıra aşagıda idim   :halay: :halay:
ben mabetin yaninda bi kac mac izledim yeter bayragi sana devrettim o gun :biggrinking:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı keremfrat1

ben stresten oyle oluyorum bazen ses gıttı çok kotu en az 10 fun gelmedı :D ses tellrımde sıkıntı var sandım :D ama BEŞİKTAŞIMA FEDA OLSUN SESLERIM @ALI RIZA

Çevrimiçi Necmi

Sızıntı az sonra dedin olmaz ki abi böyle  :lol: :lol:
bencede olmaz ama sızıntı olacak az sonra derken gerçek manadada demiş olabilir :bandit:

Çevrimdışı ZEKI

:lol: :evillol: :-* :loveya:
kerem sana her ay pos cihazi lazim yoksa olacaklari dusunemiyorum
Bu arada farkindamisiniz @Efe konu disi yapiyor. Ona da bir seyler oldu

Çevrimdışı keremfrat1

ben mabetin yaninda bi kac mac izledim yeter bayragi sana devrettim o gun :biggrinking:
@Efe bıde ofsayt ve mont olayı  :by2: :by2:

Çevrimdışı ALI RIZA

ben stresten oyle oluyorum bazen ses gıttı çok kotu en az 10 fun gelmedı :D ses tellrımde sıkıntı var sandım :D ama BEŞİKTAŞIMA FEDA OLSUN SESLERIM @ALI RIZA
Öyle durumda Bol bol bira iç sonra nargile iç 2 yıl geçsin hala kendine gelemezsin  :evillol: :evillol: bende öyle oldu @keremfrat1 

Çevrimdışı keremfrat1

bencede olmaz ama sızıntı olacak az sonra derken gerçek manadada demiş olabilir :bandit:
benım fotom sadım ben bı ara abı :D @Necmi

Çevrimdışı keremfrat1

kerem sana her ay pos cihazi lazim yoksa olacaklari dusunemiyorum
Bu arada farkindamisiniz @Efe konu disi yapiyor. Ona da bir seyler oldu
stadın bıtmesı bence herkez ıçın hayırlısı olucak :D :D yoksa sapıtıyoruz :D  :sevinc :sevinc

Çevrimdışı keremfrat1

Öyle durumda Bol bol bira iç sonra nargile iç 2 yıl geçsin hala kendine gelemezsin  :evillol: :evillol: bende öyle oldu @keremfrat1 
:D :kop:

Çevrimdışı ZEKI

benım fotom sadım ben bı ara abı :D @Necmi
senin foto larin mi var yok artiikk.. bugun forumun genclerine bir sey oldu
birine stat girdi, birinin fotolari oldugu ortaya cikti.. :outtahere: :yerlerde: :oha:

Çevrimdışı keremfrat1

senin foto larin mi var yok artiikk.. bugun forumun genclerine bir sey oldu
birine stat girdi, birinin fotolari oldugu ortaya cikti.. :outtahere: :yerlerde: :oha:
@bjk_mabet var demkkı görmdınız  :halay: :halay  :ishock:

Çevrimiçi Necmi

Kerem hic bir firsatida kacirmiyon haa.. illaki mabet abinin evine gideceksin..  :biggrinking:
@ZEKI  şakamı yapıyorsun kerem bu günden sonra bir hafta @bjk_mabet in gözüne görünmez :by2: stadda köşe kapmaca olur öncede oluyordu ama bu sefer tersi olur kerem kaçar mabet kovalar :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Nisan 2015, 00:20:24
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı keremfrat1

@ZEKI  şakamı yapıyorsun kerem bu günden sonra bir hafta @bjk_mabet in gözüne görünmez :by2: stadda köşe kapmaca olur öncede oluyordu ama bu sefer tersi olur kerem kaçar mabet kovalar :evillol:
ben onu unttum abı dış fırçamı arıyorum ben  :bawling: :bawling: :by2:

Çevrimdışı Fatih

Güldürdün abi  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yeni açık arkasına böyle birşey mi düşünülüyo?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Nisan 2015, 00:33:09
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Ortadaki yol metrobüs boşluğu olsa iyiydi bisiklet yoluymuş zihniyet farkı  :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

bizimkiler o bosluga bina dikerler bea:)

yahu avrupada tonlarca 5 kat buyuklugunde sinema salonu var koca türkiyede 2 tane varmıs bu niteliğe sahip salon oda izmirde ankarada değil istanbuldaymıs..
bunuda yeni ogrendim ve bu kıyaslamadan sonra umudum sıfırlandı bu senin paylastıgın projeden
zaten devlet ben destekliyorum diyor bu tip doga dostu konularda
ama bize gelince biz kazanıcaz cnk hemen prosedurler değiştirilir aynı gsgm nin pay alma muhabbeti gibi...
yine gece gece delirdim hadi ben kactım
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Deniz

o kadar ders calistim ki elektrik kesintisini bilirkisi gibi yorumladim EMO da makale yazdim adamlar begenip yayinlamis :) .

Sizinti falan olmasin hafta sonuna kadar ders calismaktan buralari takip edemiyorum :).
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İlk üye olduğum zamanlarda yazmıştım bunu en son;
Sobayı açık bıraktım sabah gelecekler için ısınsın forum :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ebabil

günaydın sabah tayfası devraldı vardiyayı  :super: