Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5717991 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Anıl

41903 sayısına ulaşılamamıştır belkide..
Stad zaten 48-50 bin kişilik inşa edildi nasıl ulaşılamasın 41903'e.

Çevrimdışı Factatum

Stad açılır, biz yine kapasiteyi tartışır oluruz muhtemelen.  :evillol:

Çevrimdışı 19ali03

Hosbulduk arkadaslar herkese tesekkurler vol 2 bekleeniyor

Çevrimdışı TØLGA

Stad açılır, biz yine kapasiteyi tartışır oluruz muhtemelen.  :evillol:
maça gidip maçtan önçe teker teker koltukları sayacak insanlar tanıyorum ben burda  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi murat

Merhaba arkadaşlar
bu kameradan bakınca kolonların altına destek için konulan beyaz demirlerin üst üste konularak düzeltilmiş şekilde duruyor ama kolonların yanına konulanlardan farklı olarak bunlara üst taraflarına profiller yapıştırılmış bunlar ne yapılacak çünkü uzun zamandır oradalar hatta bazen bir çalışan arkadaş üstünde uzanıyor :) artık kaynak mı yapıyor sefa mı sürüyor anlamadım..

:hosgeldin

Çevrimdışı Majezic

:hosgeldin
hoşbulduk abi bu arada forumda da yavaşlama var akşam yemeği molası sanırım

Çevrimdışı muhendis

Arkadaşlar düne kadar haber sitesine girip cepten bakabiliyordum.iki gündür beyax bir sayfa açılıyor siteye giremiyorum.nedenini bilen var mı :s20: :s20:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Büyük başkan Süleyman Seba'nın başkanlığa seçilişinin 31. yıldönümüymüş :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Serjo

SevinmekİçinSevmedik ‏@HergunBesiktas_ 

İnönü'ye çimler seriliyor (nostalji)  :)

Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimiçi Necmi

Vodafone Arena 01 Nisan 2015 (17:30) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @keremfrat1  'e teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çevrimdışı Efe

maça gidip maçtan önçe teker teker koltukları sayacak insanlar tanıyorum ben burda  :biggrinking:

ilk maça gelene kadar ben  gidip sayarım benim gibi bi çok kişide benden önce sayabilir kereme saydırırız :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

forolara göre çatı ve prekast şov varmış bugün biraz çabayla bu ay çok güzel geçecek bizler için :super:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı keremfrat1

ilk maça gelene kadar ben  gidip sayarım benim gibi bi çok kişide benden önce sayabilir kereme saydırırız :icool:
:) :) :)

Çevrimdışı Haldun

@Necmi abi, kerem fotoları 1 saat önce gönderdi sana, daha yeni yükledin siteye işini yapamıyorsan istifanı et abi seni beklemek zorundamıyız ?

Çevrimdışı keremfrat1

forolara göre çatı ve prekast şov varmış bugün biraz çabayla bu ay çok güzel geçecek bizler için :super:
çatı kolunu showu vardi yeni acikta :)

Çevrimdışı keremfrat1

@Necmi abi, kerem fotoları 1 saat önce gönderdi sana, daha yeni yükledin siteye işini yapamıyorsan istifanı et abi seni beklemek zorundamıyız ?
sayıglı olurmusun yukleyememesin sebebi is yoğunlugundan dolayi yeni musait oldu

Çevrimdışı Efe

çatının orta yuvarlağında da tabla oluşturuluyor şu tablalalrdan kurutulamadık :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

konuşma tarzına dikkat et bir büyüğünle nasıl konuşuyorsun ayıp ediyorsun :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Haldun

biraz uzatacaktım ama çok yükllenmişler, @Necmi abiyi hiç yüzyüze görmüşlüğüm yoktur ama sitedeki en sevdigim abimdir ,1 nisan abi 1 nisan  :lol: :lol:

Çevrimiçi Necmi

kerem gönderdiğinde bursadaydım araba kullanıyordum anca geldim ve yolladım resimleri :bandit: @çarşimşek

Çevrimdışı Haldun

kerem gönderdiğinde bursadaydım araba kullanıyordum anca geldim ve yolladım resimleri :bandit: @çarşimşek
şaka yaptım zaten abi bugünün tarihine özel de yüreğim dayanmadı o yüzden şakayı uzatmıyayim dedim  :)

Çevrimdışı bnymnd

Abilerim selamlar mustafa abi twitter da paylaşmış Beşiktaşforumu diye şöyle bir resim.

resmi kaldırdım kardeşim üstünde fligranları var ve bizim filigran kapatıyor biz burda filigran kapatarak resim yayınlamayız emeğe saygı gerekir Birde Mustafanın resimleri burda paylaşmıyoruz istemiyorlar paylaşıldığındada hakaret ediliyor görmek isteyen adresi biliyor gidip görür.
[ Son Düzenleme: 01 Nisan 2015, 20:53:15 Necmi ]
Acısıyla tatlısıyla geçsin seneler, kalbim BEŞİKTAŞ için zikreder.

Çevrimdışı keremfrat1

şaka yaptım zaten abi bugünün tarihine özel de yüreğim dayanmadı o yüzden şakayı uzatmıyayim dedim  :)
sanki anladim :) ama ne biliyim sasirdim yedim acikcasi :)