Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5718182 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı SDemirsoy

Way arkadaş bitek bende mi çıktı yani o lanet reklam  :evillol:

kuzenin tıklamıştır boşver :D

Çevrimdışı ErsinA.

@SDemirsoy  Ben geçmişe göre ayarlandığı teorisine pek inanmıyorum. An itibariyle çıkan reklamlar.  :evillol:

-Bir haftada göbek nasıl eritilir.
-Suyu 7,3PH a çıkar bak ne oluyor.
-Kız arkadaş mı arıyorsun.
-Avrupanın meşhur diyeti.
-Küçük bir göbek için büyük bir sır.

Çevrimdışı siyah-1903

sen yine iyisin biri çıkıp neden çıplak kadınlar geliyor bana reklamda demişti :D
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı SDemirsoy

@SDemirsoy  Ben geçmişe göre ayarlandığı teorisine pek inanmıyorum. An itibariyle çıkan reklamlar.  :evillol:

-Bir haftada göbek nasıl eritilir.
-Suyu 7,3PH a çıkar bak ne oluyor.
-Kız arkadaş mı arıyorsun.
-Avrupanın meşhur diyeti.
-Küçük bir göbek için büyük bir sır.

hoaydaaaaaaaaaa

Çevrimdışı samet67

baba nereyi aydınlatacak bu projektör akşama çalıştırsalar bari :D
Akşam çatıcılarla prekastçılar yarı saha maç yapacaklarmış  :lol: :lol:

Çevrimdışı SDemirsoy

sen yine iyisin biri çıkıp neden çıplak kadınlar geliyor bana reklamda demişti :D
abi neyse muhabeti kapatalım :D

Çevrimdışı ErsinA.

Walla çıplak kadın çıkıyo desem daha iyiydi herhalde  :evillol:

Ekranı PrtScn yaptım ama koymak istemiyorum buraya şınayder, selçük ve burakın resimlerini.

Çevrimdışı 19ali03

slm arkadaşlar oncelikle yaklaşık 1 yıldır bızı fotoğraf vs ıle bılgılendirenlere çok teşekkür ediyorum üye olmak bu güne kısmetmiş
maçlara  gitmek gibi bir imkan bulamadığım için kapasite konusunu yargılamak haddime değil diye düşünüyorum ama naçizane fikrim 45 bin camiamız için süperrr olur diyi düşünüyorum

Çevrimdışı Eyüp Emir

Aydınlatma Obitaş - Çiçek İnşaat    iş bitirme maçı için galiba :evillol:

Çevrimdışı ErsinA.

Çevrimiçi murat

yok bendede çıkıyor. :D bugünde  çift taraflı forma almıştım.bir tarafı çubuklu diğer tarafı inönü stadı olan.

Çevrimdışı ErsinA.

yok bendede çıkıyor. :D bugünde  çift taraflı forma almıştım.bir tarafı çubuklu diğer tarafı inönü stadı olan.

abi içim ferahladı şimdi  :evillol:  Kendimi zan altında hissetmiştim biran  :D

Çevrimdışı ozan062

O zaman koltuk düzeni tekrar degisecek

yüksek ihtimal bunu netleştirdikten sonra koltuklarda amblem calısmalarına baslarlar
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi murat

abi içim ferahladı şimdi  :evillol:  Kendimi zan altında hissetmiştim biran  :D
biz inteneti ortak kullanıyoruz.gs ve beşiktaşlı karışık.herşey çıkabilir o zaman.

Çevrimdışı ahmet türken

iki gelsin iki, iki gelsin iki laylaylaylaylaylaaaay @keremfrat1

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Altuğ

slm arkadaşlar oncelikle yaklaşık 1 yıldır bızı fotoğraf vs ıle bılgılendirenlere çok teşekkür ediyorum üye olmak bu güne kısmetmiş
maçlara  gitmek gibi bir imkan bulamadığım için kapasite konusunu yargılamak haddime değil diye düşünüyorum ama naçizane fikrim 45 bin camiamız için süperrr olur diyi düşünüyorum

Merhaba aramıza hoşgeldiniz  :)

Çevrimdışı Majezic

Merhaba arkadaşlar
bu kameradan bakınca kolonların altına destek için konulan beyaz demirlerin üst üste konularak düzeltilmiş şekilde duruyor ama kolonların yanına konulanlardan farklı olarak bunlara üst taraflarına profiller yapıştırılmış bunlar ne yapılacak çünkü uzun zamandır oradalar hatta bazen bir çalışan arkadaş üstünde uzanıyor :) artık kaynak mı yapıyor sefa mı sürüyor anlamadım..

Çevrimdışı Serkan7738

biri özet geçsin bugünkü muhabbetleri kaçırdım  :D

Çevrimdışı Efe

hoş geldin ve katiliyorum 45 bin kusutali olacak insallah 45.500 icimden gecen toplam koltuk sayisi hersey dahil fazlasiyla yeterli olacaktir her mac 42 bin seyirci koltugu hizmet verir gayet yeterli bizler icin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı Tolga

hoş geldin ve katiliyorum 45 bin kusutali olacak insallah 45.500 icimden gecen toplam koltuk sayisi hersey dahil fazlasiyla yeterli olacaktir her mac 42 bin seyirci koltugu hizmet verir gayet yeterli bizler icin
45.000 civarında olursa yeterlidir umarım o civarda da olur :icool:

44.000 demiştim bakalım tutturabilecek miyim :evillol: :evillol:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı harunmustak

Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı ALBATROS

41903 sayısına ulaşılamamıştır belkide..