Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5719771 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ZEKI

whatsapp tan bana atarsa ben atıyım elektriğim ve internetim var @ZEKI abi
Serkan fotolari ben sabah 8:30 daq cektim disaridan ama haber sitesine yuklenecegi icin yuklemiyorum.

Çevrimdışı ZEKI

Birgün elektrik kesilir, birgün cenaze olur, 30 gün oruç olur, bayram tatili zaten kaç gün olacağı muamma, sonra bu stat bizi verem edecek yarım sezon daha geziciyiz deyince suçlu oluyoruz.

Besiktasli adama rahat batar unutma bunu takimi ayri kanser eder stadi ayri.. :akuma:

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimiçi murat

Konu dışı oldu özür dilerim admin arkadaşlardan. Son olarak bir bilgi daha vereyim konu dışını kapatalım. Tekrar özür.
Enterkonnekte sistem dediğimiz devasa bir havuz olarak düşünülebilir. Bu havuza elektrik akıtanlar üretim santralleri havuzun altındaki çeşmeler ise tüm elektrik kullanan kaynaklar. Elektrik depolanamadığı için bu devasa havuz sürekli dolu olarak dengede kalması gerek(50hz bu havuzun dolmus noktası.) Ne azalacak ne taşacak. İşte bu sistem 7/24 dengede sürer gider. Buna da enterkonnekte sistem denir. BUGÜN BİR ANDA BU HAVUZ BOŞALDI. Havuz tekrar dolana kadar ve dengelenene kadar zamana ihtiyaç var.
Senin için bir sıkıntı olmayacaksa verdiğin bilgilerin kalması iyi olur.enterkonnekte ile forum taşınması aynı zamana denk geldi.

Çevrimdışı ahmetx

yuvamız 120 milyon € ya mal olacak doğru mu bu?

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ahmetx

onların mis gibi stadları var,acelesi yok..
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı Fatih

Ulke de birseyler donuyor ama hadi hayirlisi... Sirkette herkesin telefonu full cekiyor ama kimse bi yeri arayamiyor, internete giremiyor... N'oluyo lan...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı SDemirsoy

Ulke de birseyler donuyor ama hadi hayirlisi... Sirkette herkesin telefonu full cekiyor ama kimse bi yeri arayamiyor, internete giremiyor... N'oluyo lan...
prekastçıların yüzünden bu haldeyiz :D

Çevrimiçi murat

Kimse bizim internetimizi ve çekim gücümüzü (sabrımızı) test etmeye kalkmasın :kop:

Çevrimdışı Efe

Kimse bizim internetimizi ve çekim gücümüzü (sabrımızı) test etmeye kalkmasın :kop:
elektirik gitti her sey giditti internetin gitmeside ilginc suan edge baglanti ile giriyorum
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ErsinA.

Çevrimdışı ALBATROS

bugün bişey beklememek lazım ama şartlar düzelince hızlanmalılar

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı ErsinA.

Elektrik kesintisi prekast montajını neden etkilesin ki?

Vinçler elektrikle çalışmıyor sonuçta.

Çevrimdışı ErsinA.

Sarı vinç numaralı üst kat locaların prekastlarına başlamış. ikinci çıkış kapısına kadar gelmiş.

Çevrimdışı ErsinA.

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

2 gün hızlı gidilse 3 gün ağır tempo. Kim ne derse desin şu prekast işinde hiç tempo yakalanmadı. Geciken her prekast çatıyıda geciktiriyor. Zaten çatı gecikti mi her şey aksıyor  :s20: :s20:
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Efe

Sarı vinç numaralı üst kat locaların prekastlarına başlamış. ikinci çıkış kapısına kadar gelmiş.
süper numarali prekast isi artik hizlica biter insallah son 30 gun diyelim ve bitsin cati kolonlari ve kirisleri icinde bu ay sonu bitis zamani mayista halatlari gorecegiz :ishock:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

2 gün hızlı gidilse 3 gün ağır tempo. Kim ne derse desin şu prekast işinde hiç tempo yakalanmadı. Geciken her prekast çatıyıda geciktiriyor. Zaten çatı gecikti mi her şey aksıyor  :s20: :s20:
catiyi geciktirmiyor catiyi nisan ayinda bitmezse geciktirir plana gore suan cati normal seyrinde gidiyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Altuğ

Fotoğraflar bu akşam yüklenecek arkadaşlar bir çok yerde elektrik yok bu akşam büyük bir fotoğraf albümü paylaşılacak :)

Çevrimdışı Tolga

Fotoğraflar bu akşam yüklenecek arkadaşlar bir çok yerde elektrik yok bu akşam büyük bir fotoğraf albümü paylaşılacak :)

:acim: :acim:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ErsinA.

Nisan ayındaki performans stadın açılışı için belirleyici olacak.

Prekast ve Çatı kolonları bu ay bitmeli. Çatı kirişleri de en azından numaralı hariç bitmeli.   :steamed:

Çevrimdışı ahmetx

eski açıkdaki kule vince gıcık oldum yahu.