Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5719822 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Altuğ

Nd1903 şuan sorun olmaması gerekiyor tapatalk'ı kapatıp tekrar bağlanmaya çalışırmısın?

Çevrimdışı siyah-1903

Turkiye'nin 4/3'unde elektrik yok suan...

türkiye + Yunanistan + bulgaristan diyosun  :D
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı Efe

prekast calisiyor abi
onlar calissin yeter simdilik mart 31 bitti nisanla beraber tum islerde hareketlilik artacaktir tabi elektirik gelirse
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı LORDBJK

Vol-1 geliyordu galiba ne oldu? canlı yayında yok, stadımızı bugün göremiyorum  :s20:

Çevrimdışı B@RoL

Arkadaşlar ben TEİAŞ da çalışıyorum. Kesinti hakkında bilgi vermek istedim.
Türkiye enterkonnekte sistemi black out oldu. 8 saat elektrik beklemeyin  :by2: Tüm Türkiye'de elektrik yok.

Çevrimiçi Samet Ç

Türkiye enterkonnekte sistemi black out oldu. 8 saat elektrik beklemeyin  :by2: Tüm Türkiye'de elektrik yok.
Bizde var abi.  :)

Çevrimdışı B@RoL

Elektrik geldiğinde frekans ta dalgalanmalar olabilir. Elektronik cihazlara sıkıntı çıkartabilir. Bunun için cihazların fişlerini çekin geldikten bir süre geçene kadar da fişe takmayın derim ben. Karar sizin sonra üzülmeyin. Hatta doğal gaz cihazları da dahil...

Çevrimdışı B@RoL

Bizde var abi.  :)

Sistem tamamen çöktü. Sistemin ilk ayağa kaldırılma çalışması Samsun bölgesinden başlar. O nedenle sizde ilk gelir. Şanslısınız  :ok:

Çevrimiçi Samet Ç

Sistem tamamen çöktü. Sistemin ilk ayağa kaldırılma çalışması Samsun bölgesinden başlar. O nedenle sizde ilk gelir. Şanslısınız  :ok:
:)

Çevrimdışı B@RoL

Konu dışı oldu özür dilerim admin arkadaşlardan. Son olarak bir bilgi daha vereyim konu dışını kapatalım. Tekrar özür.
Enterkonnekte sistem dediğimiz devasa bir havuz olarak düşünülebilir. Bu havuza elektrik akıtanlar üretim santralleri havuzun altındaki çeşmeler ise tüm elektrik kullanan kaynaklar. Elektrik depolanamadığı için bu devasa havuz sürekli dolu olarak dengede kalması gerek(50hz bu havuzun dolmus noktası.) Ne azalacak ne taşacak. İşte bu sistem 7/24 dengede sürer gider. Buna da enterkonnekte sistem denir. BUGÜN BİR ANDA BU HAVUZ BOŞALDI. Havuz tekrar dolana kadar ve dengelenene kadar zamana ihtiyaç var.

Çevrimdışı Fatih

Konu dışı oldu özür dilerim admin arkadaşlardan. Son olarak bir bilgi daha vereyim konu dışını kapatalım. Tekrar özür.
Enterkonnekte sistem dediğimiz devasa bir havuz olarak düşünülebilir. Bu havuza elektrik akıtanlar üretim santralleri havuzun altındaki çeşmeler ise tüm elektrik kullanan kaynaklar. Elektrik depolanamadığı için bu devasa havuz sürekli dolu olarak dengede kalması gerek(50hz bu havuzun dolmus noktası.) Ne azalacak ne taşacak. İşte bu sistem 7/24 dengede sürer gider. Buna da enterkonnekte sistem denir. BUGÜN BİR ANDA BU HAVUZ BOŞALDI. Havuz tekrar dolana kadar ve dengelenene kadar zamana ihtiyaç var.
Istanbul'a ne zaman gelir hocam elektrik tahmini olarak?

Bir de bu olayin bilerek yapilma ihtimali sence yuzde kactir?
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı B@RoL

Istanbul'a ne zaman gelir hocam elektrik tahmini olarak?

Bir de bu olayin bilerek yapilma ihtimali sence yuzde kactir?

Net zaman söylemek çok zor.
Bilerek yapılma ihtimalinden saldırı tarzında derseniz olabilir ama onun dışında bilerek bu yapılmaz. Maddi kayıp inanılmaz miktarda.
Saldırı olasılığı da net değil olabilir de olmayabilir de. Şu anda sistem ayağa kaldırılmaya çalışılıyor. Herşey yoluna girdikten sonra sebepleri daha derinlemesine araştırılır. Öncelik şimdi sistemi ayağa kaldırmakta.

Çevrimdışı Serkan7738

elektrikler bi geliyomuş tüm prekastlar takılmış  :ishock:

Çevrimdışı L`aigLeNoiR

Telefonun şarjını doldurmakta yarar var. Mobil veriyi mümkün olmadıkça açmamak lazım. Bilgilendirme için Teşekkürler hocam.  :icool:
kAos

Çevrimdışı ErsinA.

Net zaman söylemek çok zor.
Bilerek yapılma ihtimalinden saldırı tarzında derseniz olabilir ama onun dışında bilerek bu yapılmaz. Maddi kayıp inanılmaz miktarda.
Saldırı olasılığı da net değil olabilir de olmayabilir de. Şu anda sistem ayağa kaldırılmaya çalışılıyor. Herşey yoluna girdikten sonra sebepleri daha derinlemesine araştırılır. Öncelik şimdi sistemi ayağa kaldırmakta.

Üstad bilgiler için teşekkürler.  Pendik - Beykoz  geldi.

Stadda da gelse de yayını izleyebilsek tekrar.

Çevrimdışı Efe

butun sorun elektirikteymis prekastlar bunu bekliyormus :super: ama hiz zannetmiyorum :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ErsinA.

bugün fotosuz bitmemeli!

Kimse yok mu??  :photo:

Çevrimdışı cingoz

tuhaf bizde 1 buçuk saattir var elektrikler.. Mecidiyeköy'deyim..

Çevrimdışı demir_kArtAl

o kadar kesik kalmasın be  :D
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı Serkan7738

o kadar kesik kalmasın be  :D

jeneratörlerimizin 2 saatlik ömrü kaldı oda bitse eve gidicez :)

Çevrimdışı ZEKI

Fotolar @Necmi abide ama onda da elektirk yoksa yapacak bir sey yok. Sisli bölgesinde elektrikler 12:30 itibariyle sorunsuz geldi

Çevrimdışı Serkan7738

Fotolar @Necmi abide ama onda da elektirk yoksa yapacak bir sey yok. Sisli bölgesinde elektrikler 12:30 itibariyle sorunsuz geldi

whatsapp tan bana atarsa ben atıyım elektriğim ve internetim var @ZEKI abi

Çevrimdışı Kemal

Birgün elektrik kesilir, birgün cenaze olur, 30 gün oruç olur, bayram tatili zaten kaç gün olacağı muamma, sonra bu stat bizi verem edecek yarım sezon daha geziciyiz deyince suçlu oluyoruz.

Çevrimdışı SDemirsoy

şimdi geldi elektrikler nişantaşı bölgesine  :D