Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5715977 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı DADAYKARTALI

SAAT 9:20 VE ŞU AN ORTALIKTA HİÇ BİR PREKASTÇI YOK. VİNÇLER STOP.  BİR SIKINTI VAR BU İŞTE AMA NE ? :alala: :s20: :alala:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

SAAT 9:20 VE ŞU AN ORTALIKTA HİÇ BİR PREKASTÇI YOK. VİNÇLER STOP.  BİR SIKINTI VAR BU İŞTE AMA NE ? :alala: :s20: :alala:
Bencede :alala: :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Altuğ

Günaydın Beşiktaş Arena :)

@keremfrat1 bol bol güzel fotoğraflar bekliyoruz senden

Çevrimdışı keremfrat1

Günaydın Beşiktaş Arena :)

@keremfrat1 bol bol güzel fotoğraflar bekliyoruz senden
bende ozledim vol 1 2 yi :)

Çevrimdışı demir_kArtAl

Günaydın Herkese, niye durmuş çalışmalar haberi olan varmı? 
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Hayir tabii ki tesaduf degil o da bilincli sekilde oraya kondu :)

Burada mimar olarak kim calismissa o bolgenin ruhunu çok iyi ozumsemis ve detaylara ciddi anlamda onem vermis.

Prekast arkalarinin ve kirislerin boyanmasi maliyet olarak cok yuksek olmayacaktir.hatta bir sponsor ile anlasilip bile yaptirilabilir.yeter ki yetkili mercilere bunu ulastiralim kesinlikle olumlu geri dönüş yapilir

Çok ciddi bi şekilde mükemmel bir  stad yapmışlar ama takım o stadı haekeden bi takım değil malesef futboluda stat oynamıyor..

ayrıca bu statta düşünülmüş olan   prekast , kolon altı ve  merdiven boşluklarında ki  siyah boyaların  bizim stadımızda da olması gerekiyor beton görüntüsü hiç hoş olmaz.

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı SDemirsoy

prekastçılar neden çalışmıyor kıllandım bu işten

Çevrimdışı onder23

Bu haftaki göztepe maçında gol sevinci sırasında 3 taraftar tribünden düşmüş valla bizim üst kat korkuluklarının sağlam olması lazım

https://www.facebook.com/GoztepeFan/posts/10155485837190454

Bu haftaki göztepe maçında gol sevinci sırasında 3 taraftar tribünden düşmüş valla bizim üst kat korkuluklarının sağlam olması lazım

https://www.facebook.com/GoztepeFan/posts/10155485837190454
Vallaha Sana Bişey diyeyim mi , Bizim Stadda Korkuluk , Bariyer mariyer hiç bir şey kurtarmaz , Olimpiyatta ve İnonude Her Golden Sonra 3-5 Basamak Aşagı uçuyoruz resmen , Vodafone Arenada öyle bi şansımız yok Direk Alt kata uçarız eğer Olimpiyattaki gibi Gol sevinci yaşarsak :iscrewy: :icool:

Çevrimdışı yavvuzz

Gol Sevincinde sahaya bile düşenler olacaktır  :steamed:

Arkadaşlar AlacaLı İnşaat Yönetim kurulu Başkanı Vefat etmiş :by2:
Allah rahmet Eylesin , Geride kalanlara sabır versin...
Prekastçıların neden çalışmadıgı Anlaşıldı

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Mart 2015, 10:25:07
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
ne yani 40 gün yas tutsalar prekast takılmayacak mı.
devamlılık esastır iş durmaz...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Kartal Ç

Allah rahmet eylesin.

ne yani 40 gün yas tutsalar prekast takılmayacak mı.
devamlılık esastır iş durmaz...
İşçiler de Cenazeye giderler , En doğal haklarıdır , Zaten Cenaze bugün, Yarın kaldığı yerdene devam edilir heralde :tabe:

Çevrimdışı Sutlas

Nisan sonu prekast biter derken merdiven basamakları da dahil mi  :alala:

Çevrimdışı ahmetx

San mamesi güzelleştiren ince detayları düşünmüş olmaları.Adamlar 1. ve 2. kat localar arasında kalan prekast ve kirişlerin altını bile boyamışlar o kötü görüntüyü yok etmişler.Gerçekten helal olsun çok ciddi çalışmışlar.

Bizde de böyle detaylar düşünülürse stad şu an olduğundan çok daha güzel olacaktır.Tüm prekast ve kirişlerin arkasını böyle boyamak ne kadar tutacak ki ama karşılığında getirisi estetik açıdan çok güzel olacak.Umarım ihmal edilmez..
beyaz küfekinin altına siyah epoksi gidermi @Deniz ?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Deniz

beyaz küfekinin altına siyah epoksi gidermi @Deniz ?
Renkleri siyah-beyaz olan takim icin cok guzel gider abi :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Eyüp Emir

Alacalı inşaatın başı sağolsun.  Kat trilyonluk klübüz her geciken gün zarar ediyoruz. Ölüm hak ve ALLAH ın emri. İşe devam edilmeli

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı ahmetx

Renkleri siyah-beyaz olan takim icin cok guzel gider abi :)

boğaziçinde   sütunlu ve küfekili bir yapıya siyah kaplama için hayatta izin vermezler.Keşke maddi imkanımız olsa o kısımlarda küfekilense..

Çevrimdışı sozkul

ta en başından beri söylediğim bir şey parlak olmaz mat siyah olmalı dekoratif siyah sıvayla bile sıvanabilir daha kalıcı olur uygun maliyetli bir sürü alternatif yöntem var siyah olmasıda şart değil füme veya gride olabilir büyük ihtimal bir çözüm bulacaklar beton işçiliği o kadar düzgün değil o şekilde bırakamazlar diye tahmin ediyorum şu an göze gelmiyor ama etraf bittikçe onlar göze daha çok gelecek sıva veya boya seçeneği ki boya olsa bile öncesinde sıvanması gerekir maliyetli bir seçenek değil yerleri bile şapla bırakmadıklarına göre orayada bir şeyler düşünecekler sanırım ama bunların hepsi stad açılışından önce olmayabilir bir çok şey önümüzdeki sene maçlar oynanırkende devam edecektir

@Necmi, maliyeti uygun mu gerçekten o tip boyaların, ben birinde banyo tadilatı yaparken seramik istemiyorum boyayın dedim, sudan etkilenmeyen bir boya varmış, seramikden fazla tutuyordu vazgeçmiştim. Herhalde oraya da sağlam bir boya yapmaları lazım, ben oralar koyu gri beton rengine boyansın istiyorum..