Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5713593 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ZEKI

Numarali loca katinin ilk prekasti konuyor numarali uste ilk prekast takilmis oluyor suan :halay:
Onu takip biraktilar isi zaten, eski acikta numarali tarafinda biraz prekast koymuslar. Kamera az once zoom yaptiginda ne kadar tozluymus birisi sevabina silsin su kamerayi

Çevrimdışı samet67

Bugün işçiler izin mi yaptı? 5 tane bile prekast takılmamış.

Çevrimdışı SDemirsoy

izin verdim hepsine :D

Çevrimdışı Efe

yok takildi baya eski acik tarafina martin 40 bi foto karsilastirmasi yaparsa belli olur
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı samet67

izin verdim hepsine :D
Hoaydaaaaa biz prekast bitsin diye bekliyoruz sen izin veriyosun olmaz ki böye :D

Çevrimdışı SDemirsoy

Hoaydaaaaa biz prekast bitsin diye bekliyoruz sen izin veriyosun olmaz ki böye :D
bugün taktılar ya yine biraz ama şimdi bıraktılar :)

Çevrimdışı samet67

bugün taktılar ya yine biraz ama şimdi bıraktılar :)
12 tane saydım yanlış değilse eski açıkta takılan prekast. Yeni açığı sayamadım güneşten görünmüyor  :icool:

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı samet67

Teşekkür ederim @martin40 Valla adaş hergün izliyorum ya stadı gözüm aşina olmuş artık bi an bakınca aynı gibi geldi :D @SDemirsoy

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ekesicil

Keske günler uzamasaydi böyle daha sinir bozucu oluyor

Hava aydinlik bu saatte ama prekastcilar paydos, en azindan eskiden hava karardida ondan takamiyorlar diyorduk

Çevrimdışı Deniz

Yeni acik +eski acik toplam 27 prekast takmislar.son bi kac gunluk performanslarina gore gayet guzel.isteyince oluyormus demek ki.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Yeni acik +eski acik toplam 27 prekast takmislar.son bi kac gunluk performanslarina gore gayet guzel.isteyince oluyormus demek ki.
Traşlama  olayını  atlama.Sadece  istemek yetmez  bazen.Önceki  günlerde birde  extra angarya  ileri de  yaptırdılar. :D

Çevrimdışı Deniz

Traşlama  olayını  atlama.Sadece  istemek yetmez  bazen.Önceki  günlerde birde  extra angarya  ileri de  yaptırdılar. :D
Traslama olayi tabii ki ciddi zaman kaybina neden oluyor ancak prekastcilar aylardir bu hizda hicbir zaman "hizli" diyebilecegimiz kadar is yapmadilar.simdi bi de bu traslama mevzulari isin icine girdi bu da vakit kaybettiriyor..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ZEKI

Traslama olayi tabii ki ciddi zaman kaybina neden oluyor ancak prekastcilar aylardir bu hizda hicbir zaman "hizli" diyebilecegimiz kadar is yapmadilar.simdi bi de bu traslama mevzulari isin icine girdi bu da vakit kaybettiriyor..
Vakit kaybettiren prekastcilar degil @Deniz bunu sende biliyorsun. Kaliplamada sikinti oldugu terazide sorun oldugunu biliyorsun Ve mayis basina kadar prekastcilarin isi bitsin yeter. Cati krisileri ancak nisan sonunda bigtecek halat germe isleri devam edecek hersey iş planina gore gidiyor.

Çevrimdışı Deniz

Vakit kaybettiren prekastcilar degil @Deniz bunu sende biliyorsun. Kaliplamada sikinti oldugu terazide sorun oldugunu biliyorsun Ve mayis basina kadar prekastcilarin isi bitsin yeter. Cati krisileri ancak nisan sonunda bigtecek halat germe isleri devam edecek hersey iş planina gore gidiyor.
Su an icin evet sikinti prekastcilarda degil abi katiliyorum.ama 1 senedir staddalar ve koskoca 1 senedir hic hizlanamadilar.ilk zamanlarda kaba yavas diye yavas ilerlemeleri normal ama sonrasinda da hep bu yavasliklarini korudular.simdiye coktan eski acik ve yeni acikin tamamini bitirebilirlerdi.

Neyse bekleyip gorelim yavasliklari takvime etki etmiyorsa sikinti yok ama takvimi etkilemeye baslarsa direk stadin bitis tarohine etki eder..

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Mart 2015, 21:14:08
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Efe

Nisan ayi goruntuye gore en haraketli ay olacak prekast ve cati isleri yogun gorulecek bu ayda bize ekmek var yine :D
Şampiyon Beşiktaş JK