Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5711484 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Serkan7738

hayatının paintini yapmışsın.  :claps:  :kop:

ustalık eseri bu kariyerinin zirvesi  :evillol:

Çevrimdışı SDemirsoy

asdfdhggsdafdsa yol aynen böyle olacak ta eli bayraklı çöp adam nedir  :ebebe: :ebebe: :sevinc :evillol: :steamed:
paint benim işim  :bandit: @Yunus @Serkan7738

Çevrimdışı KUMANOVALI

Forumda;
3 tane işin içinde olan ve bilgi sahibi üye var...
Birkaç tane fotoğraf çekip insanlara büyük bir hizmet yapan kişi var...
Onlarca kişiden oluşan ben biliyorum ama söyleyemem diyen bir grup var...
1-2 tane de bulduğu bilgiyi, duyduğu söylentiyi, yakaladığı fotoyu hemen paylaşan gerçek takipçi var...
Geri kalanlar da; statla, Beşikaş'la ilgili olan herşeyi merak edip takip eden ama maalesef bilgi almak için forumlardan medet uman gerçek taraftardan oluşuyor...
Özellikle forum yönetiminin ''ben biliyorum ama söyleyemem'' tavrından kurtulması lazım...

:alala:
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Efe

@Serkan7738  @Efe
abi oradaki filizlere kadar yol yükselmeyecek altta kalacak yol paint açıklayıcı olmuştur heralde :D
samet guomekten oldum cubuk adamlara cubuk arabaya :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

@Serkan7738  @Efe
abi oradaki filizlere kadar yol yükselmeyecek altta kalacak yol paint açıklayıcı olmuştur heralde :D
:kop: :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı SDemirsoy

samet guomekten oldum cubuk adamlara cubuk arabaya :lol:
abi böyle olucak ama o perde seviyesinin altında olacak yol bi kısmı kaldırım olacak orada o çubuk adamlar yürüyecek :D @Efe

Çevrimdışı Efe

abi böyle olucak ama o perde seviyesinin altında olacak yol bi kısmı kaldırım olacak orada o çubuk adamlar yürüyecek :D @Efe
biz yururuz orda ancak foto cekmek icin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Haldun

bill gates gorse rirek heykır olarak ise alir :lol:

Çevrimdışı Haldun

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Arkadaşlar,  yeni açık kapalı alt tribün birlesiminde en üst sırada prekastlar tam olarak birleşmemiş, bir hata var sanki. orası öylemi kalacak yoksa düseltilecekmi?
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı serti67

catı ıcın ıkı kaplama konusunda fıkır ayrılıggı olmustu baya zaman gectı uerınden bellkı oldumu hangı malzemeyle yapılacagıı
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

ysariusta

• Ziyaretçi

Arkadaşlar,  yeni açık kapalı alt tribün birlesiminde en üst sırada prekastlar tam olarak birleşmemiş, bir hata var sanki. orası öylemi kalacak yoksa düseltilecekmi?

Burada mı? Hani nerde :alala:

Çevrimdışı BRK

catı ıcın ıkı kaplama konusunda fıkır ayrılıggı olmustu baya zaman gectı uerınden bellkı oldumu hangı malzemeyle yapılacagıı
en cirkini ^^ yani sefaf olmayan, heryerde kucuk dortgen cikintisi olan

Çevrimdışı BRK

Çevrimdışı ALI RIZA

Üst sıra son basamak yürüyüş yolu dısındakiler takılı...!
[ Son Düzenleme: 28 Mart 2015, 13:36:00 ALI RIZA ]

Çevrimiçi Kartal Ç

o hata değil. yeni açık ve kapalı alt tribünde en son basamağa kadar sıra sayıları aynı. ancak kapalı en son iki basamak loca basamağı olduğu için daha geniş. yeni açıktaysa o genişlik yerine ekstra 1 sıra daha var.

zaten o kısım kapalı yeni açık birleşimi olduğu için arada fiziksel bir engel olacaktır yani hatalı gibi görünen o kısım gözükmeyecek.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Vodafone Arena 28.02.2015 - 28.03.2015 Arası Gelişmeler

Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı Efe

Cati kirisi gelebilir bu aralar iskeleler hazir
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı samet67

Numaralı - Yeni açık birleşimindeki sökülen vincin bulunduğu boşluk betonlandı mı? Bilgisi  olan?

Çevrimdışı Renton

Numaralı - Yeni açık birleşimindeki sökülen vincin bulunduğu boşluk betonlandı mı? Bilgisi  olan?
Malzeme girişi yapılıyor galiba oradan
See you in another life,brother.

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı harunmustak

Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı harunmustak

Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...