Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5709516 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Oktay

Çevrimiçi Rasim

sadece eski acik rampa bolumu var oda yavas yavas yapiliyor cok onemli degil yeni acikta perdeler var az bisey bitmek uzere baska bisey yok bu arada 2 vinc prekast takimina devam ediyor palaetli dun gelen prekastlari iceri almis bugun biraz hizli calissalar bare
:claps:
Beşiktaş!

Çevrimdışı Efe

Suan prekast isleri suruyor ay sonuna kadar iyice yukselse su eski acik tarafi numaraliya gecseler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Geovani

BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı serdart

prekast işlerinde çok bi ilerleme olmuyor. 11 günlük değişim bunun göstergesi. ah biraz hızlansanız.

Çevrimdışı Efe

prekast işlerinde çok bi ilerleme olmuyor. 11 günlük değişim bunun göstergesi. ah biraz hızlansanız.
prekast cati is planina parelel gidiyor gibi gorunuyor nisan ayi sonuna kadar prekastin zamani var
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı serdart

prekast cati is planina parelel gidiyor gibi gorunuyor nisan ayi sonuna kadar prekastin zamani var

ben şunu anlamıyorum neden bekliyorlar. araçlar zaten başka işlere bakmıyor en azından bir kısmı. aracın boş durmasının izahi olamaz bence.

Çevrimiçi Necmi

@Efe bir aydır resmen oynuyorlar burda firmalar işin sonuna doğru hızlanacaklarına yavaşlıyorlar aklıma tek gelen alacaklarını tahsil etmek için işi ağırdan aldıkları olabilir ama ne olursa olsun prekast işi şu anda durma noktasında 3 tane vincin günde en düşük 30 un üzerinde prekast koyması lazım ama on tane bile konduğu söylenemez numaralıdaki vinci sökmek için ne bekleniyor çözemedim dışarı çıkartamıyorlarsa sahaya indirirler en azından prekasta yol verirler vincin orda durmasının açıklanabilir bir sebebi yok sadece prekastların önünde mazaret oluyor

Çevrimdışı Serkan7738

6-12 Nisan arası istanbulda olacağım stadın en dip bucak görülmemiş noktalarının resimlerini çekmeyi planlıyorum

Çevrimdışı Efe

@Efe bir aydır resmen oynuyorlar burda firmalar işin sonuna doğru hızlanacaklarına yavaşlıyorlar aklıma tek gelen alacaklarını tahsil etmek için işi ağırdan aldıkları olabilir ama ne olursa olsun prekast işi şu anda durma noktasında 3 tane vincin günde en düşük 30 un üzerinde prekast koyması lazım ama on tane bile konduğu söylenemez numaralıdaki vinci sökmek için ne bekleniyor çözemedim dışarı çıkartamıyorlarsa sahaya indirirler en azından prekasta yol verirler vincin orda durmasının açıklanabilir bir sebebi yok sadece prekastların önünde mazaret oluyor
mabet bu konuda bilgi verebilir parasal sıkıntı varsa problem ama ben oldugunu dusunmuyorum acikcasi tribunlerde duran 2 tane kule vinc isi sıkıntıya sokuyor gibi abi ama bilemeyiz tabi ne sorun var
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serhat Akkaya

mabet bu konuda bilgi verebilir parasal sıkıntı varsa problem ama ben oldugunu dusunmuyorum acikcasi tribunlerde duran 2 tane kule vinc isi sıkıntıya sokuyor gibi abi ama bilemeyiz tabi ne sorun var
Kullanıma açılan kredi hususunda ben çok net olmayan şeylerin var olduğunu düşünüyorum. Bu kredi gerçekten kullanılıyor mu hangi şartlar karşılığında kullanılıyor. Hiç biri hakkında duyumdan başka net bir bilgiye sahip değiliz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı uğur07

Muhtemelen. Her iş önemli ama prekast görsel olduğu için taraftarın daha çok ilgisini çekiyor. Böylece yönetime karşı para tahsili için daha büyük bir baskı unsuru oluyor. Prekast bitse muhtemelen diğer işlerin eksikliği çok dikkat çekmeyecek. Yönetim çatı için parayı hazır tutmak istiyor gibi bence. Diğer türk firmaları da biraz sallıyor olabilir. Tabi bunlar tahmin hep.

Çevrimdışı fore_kazık

6-12 Nisan arası istanbulda olacağım stadın en dip bucak görülmemiş noktalarının resimlerini çekmeyi planlıyorum

@Serkan7738 kardeş gitmişken şu numaralıdaki vinç i de kaldırıver sana zahmet  :D

Çevrimdışı Serkan7738

@Serkan7738 kardeş gitmişken şu numaralıdaki vinç i de kaldırıver sana zahmet  :D

ben gidene kadar kalkıcak o bana gerek kalmaz salı gününü bekle  :ok: :biggrinking:

Çevrimdışı ilhan

Biz Ankara'da yıllarca bununla yaşadık onun  gibi olmasında  :evillol:

Çevrimdışı yldrmaydn

çılgın yağmur başladı. bugün daha iş olmaz.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı ALBATROS

bu hızla prekastlar 6 ay sonra biter herhalde

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

:claps: :claps: :claps: :claps:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

o iş hiç kolay değil ne sanıyorsun insanlar ellerini kollarını sallayarak girip her yeri fotoğraflayıp çıkıyorlarmı bir kere çektiğin fotolar teftişden geçer biz öyle her çekilen fotoyu paylaşmıyoruz birileri gibi sürekli inşaatta kusur aramıyoruz bir yerin fotosunu çekmek yasaksa yasaktır bir nedeni vardır diyoruz saygı gösteriyoruz mesela bir aydan fazladır rampa yapılıyor ama hiç rampanın fotosu düşmüyor öyle üstten dışardan kafamızı uzatıp çektiğimiz fotolarla yetiniyoruz orda şu ana kadar 4 kişi sürekli cirit atarken ordan hiç foto gelmemesi garip gelmiyormu size Ali Rıza 3 gün ful tıme stadda dolaştı bakın kaç tane rampa fotosu var :D  0 tane mesela ben girsem orda bir sürü şu ana kadar çekilmemiş yerlerin fotolarını çekebilirim ama yayınlayabilirmiyim sorun orda :bandit: ilk planda yasağa anlam veremiyorduk ama sonra işlerin iç yüzünü öğrenince adamlar haklı demeye başladık artık neler sakıncalı bildiğimiz için direk fotoları elemeye başladık :D bence bu kafayla stada gidersen çekeceğin tek fotoğraf çay ocağının fotosu olur daha ileri gidemezsin :kop: @Serkan7738

Çevrimiçi Necmi

Biz Ankara'da yıllarca bununla yaşadık onun  gibi olmasında  :evillol:
olmaz @ilhan ilk maçta taraftar parça parça söker onu :D maçın durumuna göre bütün halde sahayada inebilir :bandit:

Çevrimdışı Serkan7738

o iş hiç kolay değil ne sanıyorsun insanlar ellerini kollarını sallayarak girip her yeri fotoğraflayıp çıkıyorlarmı bir kere çektiğin fotolar teftişden geçer biz öyle her çekilen fotoyu paylaşmıyoruz birileri gibi sürekli inşaatta kusur aramıyoruz bir yerin fotosunu çekmek yasaksa yasaktır bir nedeni vardır diyoruz saygı gösteriyoruz mesela bir aydan fazladır rampa yapılıyor ama hiç rampanın fotosu düşmüyor öyle üstten dışardan kafamızı uzatıp çektiğimiz fotolarla yetiniyoruz orda şu ana kadar 4 kişi sürekli cirit atarken ordan hiç foto gelmemesi garip gelmiyormu size Ali Rıza 3 gün ful tıme stadda dolaştı bakın kaç tane rampa fotosu var :D  0 tane mesela ben girsem orda bir sürü şu ana kadar çekilmemiş yerlerin fotolarını çekebilirim ama yayınlayabilirmiyim sorun orda :bandit: ilk planda yasağa anlam veremiyorduk ama sonra işlerin iç yüzünü öğrenince adamlar haklı demeye başladık artık neler sakıncalı bildiğimiz için direk fotoları elemeye başladık :D bence bu kafayla stada gidersen çekeceğin tek fotoğraf çay ocağının fotosu olur daha ileri gidemezsin :kop: @Serkan7738

abi o açıdan demedim biliyorum yayınlanmaması gereken yerleri ama sebeplerini gidince öğrenicem ben amatör olarak fotoğrafçılıkla ilgileniyorum şimdiye kadar çekilen fotoğrafların hepsine farklı gözle bakıp farklı açıdan çekebilirim yani hiç fotoğraf gelmeyen açılardan bu konuda güvenim tam dip bucak çektiğim resimlerde kendime kalacak yada resim çekmiycem hafızamda kalacak zaten vaktimin büyük bi bölümü çay ocağında geçecek : :icool: @Necmi

Çevrimdışı murat_

abi kusura bakmayın ama bazı şeyleri abartmiyormusunuz veya abartılı deyilse soyleyin bizde bilelim stad yoksa yapılan stad deyilde ne bilim mit için gizli bi yapımı bu kadar gizli gizli denecek ne var yapılan bir futbol stadı ve burası forum bir türlü stadta ilgili bir bilgi alamiyoruz daha doğrusu burda bir kaç kişi hertürlü seyi öğrenebilir ama diyerlerine yasak şimdi çıkacak biri diyecek yok bilmem dışarda çomak sokmak için bekleyenler var diyecek iyide orda yapılan bir stad deyilmi ve projede belli deyilmi hersey bizimde Beşiktaşın bireyleri olarak ogrenmeye hakkımız yokmu belki konuları iç içe sokmuş olabilirim ama burda anlamaya çalıştığım okadar şey varki

Çevrimdışı ALI RIZA

Bende öyle diyordum Yasak hemşerim yasak :) foto çektiğinde arkanda bir çift göz Bağıracak Foto çekmek yasak...! Sende tamam diyeceksin :)
Sonra al bu tepsiyi Koş boşları topla diyecek ve gene çekemeyeceksin...!
Extradan sana diyeyim soyunma odalarını çek her gittiğinde iç tarafın neyini çekeyim dersin  :kop: hersey aynı yapıların hepsi loca oldugu için stat içi fotolar çekersin  :evillol: :evillol:
rampa da kalmadı bir nevi...! @Serkan7738

Çevrimdışı KUMANOVALI

abi kusura bakmayın ama bazı şeyleri abartmiyormusunuz veya abartılı deyilse soyleyin bizde bilelim stad yoksa yapılan stad deyilde ne bilim mit için gizli bi yapımı bu kadar gizli gizli denecek ne var yapılan bir futbol stadı ve burası forum bir türlü stadta ilgili bir bilgi alamiyoruz daha doğrusu burda bir kaç kişi hertürlü seyi öğrenebilir ama diyerlerine yasak şimdi çıkacak biri diyecek yok bilmem dışarda çomak sokmak için bekleyenler var diyecek iyide orda yapılan bir stad deyilmi ve projede belli deyilmi hersey bizimde Beşiktaşın bireyleri olarak ogrenmeye hakkımız yokmu belki konuları iç içe sokmuş olabilirim ama burda anlamaya çalıştığım okadar şey varki

dostum

numaralının harfiyatı zamanında kulüp içinden tarihi eser çıktı diye ihbar yapıldı

gazetelere çıktık sonra  :s20: :s20: :s20:

anlatabildiysem..
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com