Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5703528 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

@ALI RIZA oyincakcida gördüm paletli vinc 700 tlydi :)
700 *2 iyi bence alışmışsın posttan geçirmeye bence al kullanırız olmadı bjk inşaat a.ş kiralarız günlüğü 50 tl den zaten çalıştırmazlar parasını 1 ayda çıkarır  :halay: :halay: @keremfrat1

Çevrimdışı Mehmet_1903

Çevrimdışı Tolga

Selamun aleyküm Beşiktaş Arena ahalisi;
Uzun zamandır forumu takip eden birisiyim ve artık aranıza katılma vaktimin geldiğini düşünüp üye oldum.  :)

:hosgeldin
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı KUMANOVALI

Selamun aleyküm Beşiktaş Arena ahalisi;
Uzun zamandır forumu takip eden birisiyim ve artık aranıza katılma vaktimin geldiğini düşünüp üye oldum.  :)

:hosgeldin

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı keremfrat1

700 *2 iyi bence alışmışsın posttan geçirmeye bence al kullanırız olmadı bjk inşaat a.ş kiralarız günlüğü 50 tl den zaten çalıştırmazlar parasını 1 ayda çıkarır  :halay: :halay: @keremfrat1
@ALI RIZA oyle bi vinc alsam gercek :) Beşiktaşima bedavaya verrm para almam yeterki katkim olsun

Çevrimdışı sallapati

kaba için son 7 gün  :D :D ..

malesef rampa ve prekastlar yetişmeyecek.. 15 nisanda tam anlamıyla biter belki

Çevrimdışı sallapati

Bu arada 44 adet çatı kolonu takılmış.. Toplam sayısını bilen var mı? 82 civarı olması lazım sanırım

Çevrimdışı Easthanbool

Bu arada 44 adet çatı kolonu takılmış.. Toplam sayısını bilen var mı? 82 civarı olması lazım sanırım

Rivayetlere göre 82 ama 81 diyende var  :evillol:  :lol:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Necmi

bu gece mesai var çatı kolonu takılacak diye duydum

Çevrimdışı Necmi

Rivayetlere göre 82 ama 81 diyende var  :evillol:  :lol:
yok yanlış dedin bir rivayete görede 84  :evillol:

Çevrimdışı Efe

takilsin tabi baskanin zilgiti etkili olmusa benziyor :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Prekastlar  üzerinde  8  adet yatıyordu kuzu gibi.

Çevrimdışı ekesicil

Prekastcilarin plani nasil acaba ne zaman bitirmeye planliyorlar

Çevrimdışı Efe

Prekastcilarin plani nasil acaba ne zaman bitirmeye planliyorlar
nisan sonuna biter gibi gorunuyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ekesicil

nisan sonuna biter gibi gorunuyor

Bu bizim tahminimiz mi? Yani onlarin bi tarihi vardir hedefledikleri herhalde

Nisan sonu gec degilmi ya  :bawling:

Çevrimdışı Batu K.çetin

yeniinönü fotosına göre sanki 40 tane çatı kolonu filizi sayılıyor ama yanılmış da olabilirim.

Çevrimdışı Efe

Bu bizim tahminimiz mi? Yani onlarin bi tarihi vardir hedefledikleri herhalde

Nisan sonu gec degilmi ya  :bawling:

değil çatı işleri nasıl olsa sürüyor kirişler kolonlar ve iskeleler ay sonuna ancak biter prekast onları engellemiyor artık alt katlar bitti onlarla paralel bitecektir mayıs ayında da halatlar ve orta yuvarlak yapımı başlar gibi görünüyor  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ozan062

yeniinönü fotosına göre sanki 40 tane çatı kolonu filizi sayılıyor ama yanılmış da olabilirim.
zaten yarı yarıya bitti gibi  sayısı aslında cokda onemli değil
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Efe

44 tane olmuşlar bugün sadece 1 tane takmışlar ilginç öğleden sonra hep ordaydılar ama takılan 1 tane :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

zaten yarı yarıya bitti gibi  sayısı aslında cokda onemli değil

nisan ayı sonuna kadar zamanları var rahat rahat biter kolon ve kirişler iskelelerde yine aynı şekilde prekast ay sonuna kadar sürecek zaten bu 4 iş parelel gidecek nisan sonu bitme aşamasına gelecek halatları veya orta yuvarlak parçalarını mayıs ayında görme ihtimalimiz olabilir  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Kemal

Artık akşam mesaisi yapılma zamanı gelmedi mi? Hava düzeldi saatler uzamaya başladı , 2 ay 3 ayda mesai yapılır yani ramazana kadar

Çevrimdışı capo di capi

Artık akşam mesaisi yapılma zamanı gelmedi mi? Hava düzeldi saatler uzamaya başladı , 2 ay 3 ayda mesai yapılır yani ramazana kadar

Aynen dostum inşaat hızlanacağına yavaşlıyor sanki. Yada hergün fotolara baktığımız için bize öyle geliyor.
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Çatı işi çok teferruatlı ve zor olduğu için iyi bir aydınlatma sağlanıp gece vardiyası yapma gidi düşünceleri olmaz değil mi @Necmi  @Efe  abi ? En fazla hava kararana kadar mesai olur. Onca video izledik hiç böyle bir uygulamaya rastlamadık ama artık yetişsin diye aklımıza her şeyi getiriyoruz.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA