Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5698411 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı FARUK

164 ü nerden çıkardın :alala: 82 kolon varsa yanındada 82 boşluk vardır sağdan say kolon boşluk kolon boşluk sen kolonun çift tarafını sayarak bir boşluğu iki defa sayıyorsun  bir kiriş 2 tam 2 yarım boşluk dolduruyor buda toplamda 3 boşluk eder buda total 27 kiriş eder ve dört köşede birer artış olabilir diletasyon yüzünden buda 31 eder zaten 3 tane kondu yanlış saymadıysam 8 kolonun üzerine geldi buda 80 de 30 eder 82 de 31 eder @FARUK  belkide senin yaptığın hesap doğrudur

2 tam değil işte abi :) 1 tane tam 2 tane yarım toplam 2tam aralık oluyor 41 oluyor o zaman :)

1 aralığı 2x olarak aldım kolay anlatmak için bunu x alıp kenarları x/2 yaparsakda aynısı olur
x + 2(x/2)=x+x=2x aralık yapar 82x/2= 41 olur yine  :alala:

Çevrimdışı ErsinA.

2 tam değil işte abi :) 1 tane tam 2 tane yarım toplam 2tam aralık oluyor 41 oluyor o zaman :)

1 aralığı 2x olarak aldım kolay anlatmak için bunu x alıp kenarları x/2 yaparsakda aynısı olur

A) X=41  Doğru cevap  :evillol:

Çevrimdışı FARUK

@Necmi abi bu gece bir tane daha koymuşlar şuan 4 tane kiriş var kapalıda

Çevrimiçi Necmi

yeşil vinç duruyor @KUMANOVALI  bugunun degil bu.
o yeşil vinç değilki paletli gelmiş köşeye :alala: yeşil vinç yok @efecell

Çevrimdışı A.Ozkul

faruk hocam ortak olan 4 kirişi düşünce (çünkü numaralı ve kapalı köşesindeki kirişler çift taraflı) 78x2=156 156/4=39 olarak hesapladım. Tabi bu yeni açık ve eski açıkta büyük kirişler kullanılacağını düşünerek hesapladım. Ovalliği sağlamazsa tekliye dönebilirler.

Çevrimiçi Necmi

dün gece 11 gibi önümüzden geçti onu koymuşlardır adamlar fırçayı yedikten sonra yere koyamıyorlar geleni kaldırıyorlar

Çevrimiçi hasankale

Numaralı alt katın prekastları bitti gibi.Sizce yarın üst tarafa başlanır mı ?

Çevrimdışı SDemirsoy

dün gece 11 gibi önümüzden geçti onu koymuşlardır adamlar fırçayı yedikten sonra yere koyamıyorlar geleni kaldırıyorlar
çatı kolonları var yerlerde onları kaldırsalar ya :D @Necmi

Çevrimdışı FARUK

faruk hocam ortak olan 4 kirişi düşünce (çünkü numaralı ve kapalı köşesindeki kirişler çift taraflı) 78x2=156 156/4=39 olarak hesapladım. Tabi bu yeni açık ve eski açıkta büyük kirişler kullanılacağını düşünerek hesapladım. Ovalliği sağlamazsa tekliye dönebilirler.

hocam normalde zaten 86 çatı sütunu gelebilecek yer var ama blok birleşimlerinde yan yana 2 tane olduğundan oralara çatı kolonu konulmuyor

bu yüzden 82 kolon hesapladık yani ortak olan kısmı zaten çıkarmış olduk tekrar çıkarırsak eksik kalır

Çevrimiçi Necmi

aman tanrım ne güzel haberler bunlar  :ishock: :ishock: :ishock:
avatar değişmiş :evillol: bence sen kendine özgü bir avatar bul yanlış anlaşılmalara yol açmasın ama gerçi artık sorun olmazdı :D @Melekcik

Çevrimiçi Necmi

çatı kolonları var yerlerde onları kaldırsalar ya :D @Necmi
vinçleri yok içerde :D alacalının vinçleri kullanıyorlardı alacalıda fırçayı yedi vinçleri kendi kullanıyor :kop: :kop:
sanırım vinç getirecekler :evillol: @SDemirsoy

Çevrimdışı keremfrat1

vinçleri yok içerde :D alacalının vinçleri kullanıyorlardı alacalıda fırçayı yedi vinçleri kendi kullanıyor :kop: :kop:
@SDemirsoy @Necmi alacali vincini vermiyo artik iz insaat vinc getircek sahaya :)

Çevrimdışı Türkay

Dün gece yatarken aklıma geldi. Stadın deprem sigortası vs nasıl olacak?   :alala:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı SDemirsoy

belli o yüzden takamıyorlar abi :D @Necmi
@keremfrat1 ne zaman gelir ?

Çevrimdışı SDemirsoy

Dün gece yatarken aklıma geldi. Stadın deprem sigortası vs nasıl olacak?   :alala:
normal bi deprem sigortası yapılır ne olacak ki başka :D

Çevrimdışı TØLGA

geriden okuyup geliyordum kimsede farketmemiş diyecektim tam aynen 1 tane daha takılmış  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Türkay

normal bi deprem sigortası yapılır ne olacak ki başka :D

Maddi açıdan merak ettim baya para veririz acaba ne kadar vericez sigorta şirketine  :icool:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı keremfrat1

belli o yüzden takamıyorlar abi :D @Necmi
@keremfrat1 ne zaman gelir ?
bu hafta yada önümüzdeki hafta gelecek buyuk ihtimalle vinc ariyolardir kiralik @SDemirsoy

Çevrimdışı Efe

@SDemirsoy @Necmi alacali vincini vermiyo artik iz insaat vinc getircek sahaya :)
bide asil is strand jack denen kirikolari takmak olacak halatlar takildiktan sonra 4 vinc lazim tum isler icin alacali getirsin vincleri
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı A.Ozkul

üşenmedim çizdim saydım. Faruk hocamın dediği doğru eğer hep eşit uzunlukta parça kullanılacaksa 41 tane gerekiyor.

Kırmızı yazdıklarım çatı kolonlarını, maviler ise yatay kirişleri ifade ediyor, siyahlar ise yatay kirişlerin sayısı net görebilmek için kaydedip yaklaşmanızı öneririm.

Çevrimdışı Melekcik

avatar değişmiş :evillol: bence sen kendine özgü bir avatar bul yanlış anlaşılmalara yol açmasın ama gerçi artık sorun olmazdı :D @Melekcik
aman boş ver yanlış anlaşılacak bir şey varsa özelden yazana cevabı veririm  @Necmi yok mu daha güzel haberler vardır sende sevindir forumu :tabe: :evillol: :kop:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı keremfrat1

bide asil is strand jack denen kirikolari takmak olacak halatlar takildiktan sonra 4 vinc lazim tum isler icin alacali getirsin vincleri
alacali prekastlari bitirince verir heralde :) fircadan sonra verir vincinide

Çevrimdışı Melekcik

stat yıkılacak kadar deprem olsa İstanbulun halini düşünemiyorum
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı KUMANOVALI

stat yıkılacak kadar deprem olsa İstanbulun halini düşünemiyorum

ben istanbul dışında yaşayan tanıdıklara hep söylerim

istanbulda büyük deprem lursa arayıp sormayın
3 kül 1 elham okuyun

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Melekcik

ben istanbul dışında yaşayan tanıdıklara hep söylerim

istanbulda büyük deprem lursa arayıp sormayın
3 kül 1 elham okuyun

aynen inşallah olmaz kimsenin canı yanmaz  :iscrewy: